ombligo777 21.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam!Niestety czeka mnie wymiana instalacji elektrycznej, okien i calkowity remont dwoch lazienek. Nie wiem od czego zaczac:confused:Z jedna sobie jakos poradze, bo jest strasznie waska i wszystko co potrzebne zostawie tak jak jest, na jednej ze scian. Gorzej z druga, tzn. z prysznicem. Teraz jest zbyt maly 65.5 x70 cm.Prosze o rade, gdzie umiescic nowy. Czy bawic sie w rozwalanie sciany i poszerzanie lazienki czy jakos go wkomponowac w srodek sciany.Teraz lazienka wyglada tak: 5,0 x1,75 m. Okno na jednej z krotszych scian, na drogiej drzwi i nieszczesny narozny prysznic.Na lewej scianie od drzwi znajduje sie: kaloryfer, umywalka, bidet i sedes. Na przeciwleglej prysznic, wanna i 2 szafki.Wanne chce zlikwidowac, reszta mi potrzebna.Czy w tak waskiej lazience moge umiescic prysznic na srodku sciany??Prosze o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts