Lupek 21.03.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam, przymierzamy się do zakupu drzwi zewnętrznych. Na oku mamy kilka modeli kilku producentów, ale poszukujemy informacji na temat drzwi zewnętrznych marki Erkado. Chodzi o to jak one sprawują się w trakcie używania, czy są trwałe, warte uwagi, czy zdarzały się reklamacje, czego dotyczyły, czy macie jakieś doświadczenia związane z produktami tej firmy? Dziękuję za wczelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 22.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Juz pisałem o tych drzwiach: Zakład Stolarski Zbigniew Kozłowski. Erkado to nazwa grupy produktów: drzwi wewnętrzne i zewnętrzne. Trochę ich już sprzedałem. Moim zdaniem bardzo dobra jakość w rozsądnej cenie. Skrzydło o gr. 72 mm. Wypełnienie pianką, skrzydło wzmocnione profilem alu, solidna budowa. I najważniejsze: do tej pory brak reklamacji. Także szczerze polecam. Więcej o Erkado i innych drzwiach zewnętrzbych na: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86424-Jakie-drzwi-zewn%C4%99trzne/page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lupek 22.03.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olegeo.pl 11.06.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zamontowano u mnie drzwi ERKADO 80 orzech greko z ościeżnicą Dokonała tego inna firma, ale Państwo też macie Erkado w swojej ofercie. Do drzwi nic nie mam. Wstyd mi jednak, że wrobiono mnie w takie badziewie jakim jest ościeżnica.Po pierwsze, z wnęk zamkowych trzeba było wyrzucić plastikowe wkładki, bo bolce o nie zaczepiały, po drugie okazało się, że cały zamek trzyma się w blaszce przykręconej do ościeżnicy małymi śrubkami a ościeżnica jest ze sprasowanej tektury, po trzecie, bolce blokujące przeciwną stronę drzwi wchodzą w tulejki wydrążone ok. 1 mm od krawędzi tej tekturowej ościeżnicy... w sumie bolce i zamki są tu tylko bajerem bo nie mają w czym się trzymać. Jak można coś takiego sprzedawać ?! Strach mocniej je nacisnąć, a jak ktoś kopnie to wylecą z ościeżnicy razem z tymi blaszkami i tulejkami.... Więcej o Erkado i innych drzwiach zewnętrzbych na:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86424-Jakie-drzwi-zewn%C4%99trzne/page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justo 13.07.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Czy ktoś z obecnych ma zamontowany u siebie model P84 lub P 99 ? chętnie zobaczyłabym realne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts