majkot 21.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Czy ktoś posiada taki wkład kominkowyhttp://allegro.pl/wklad-z-ozdobna-rama-kornak-6-transport-gratis-i1520851083.html Jak się sprawuje?Czy mozna go zastosować w domu 120m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 21.03.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jakieś chyba 8-10 lat temu zainstalowaliśmy kilka tych wkładów i niestety technicznie były one fatalne. Nie wiem natomiast, jaki jest ich aktualny stan techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 21.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam.Majkot - jeżeli podoba Ci się to palenisko ze względu na jego formę, to "stiuninguję" je dla Ciebie. U producenta i za jego przyzwoleniem, tak, że nie straci w żaden sposób gwarancji. Może mieć dolot powietrza, okładziny wewnętrzne i zewnętrzne paleniska, zmieniony deflektor, miękkie uszczelki, podwójną szybę, dodatkowe radiatory, szlifowaną fasadę (jedyny w swoim rodzaju efekt wizualny). Będzie mógł być dostosowany do wersji konwekcyjnej, akumulacyjnej lub użytkowania mieszanego.Jeżeli jesteś zainteresowany - napisz na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 28.03.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam. Majkot - jeżeli podoba Ci się to palenisko ze względu na jego formę, to "stiuninguję" je dla Ciebie. U producenta i za jego przyzwoleniem, tak, że nie straci w żaden sposób gwarancji. Może mieć dolot powietrza, okładziny wewnętrzne i zewnętrzne paleniska, zmieniony deflektor, miękkie uszczelki, podwójną szybę, dodatkowe radiatory, szlifowaną fasadę (jedyny w swoim rodzaju efekt wizualny). Będzie mógł być dostosowany do wersji konwekcyjnej, akumulacyjnej lub użytkowania mieszanego. Jeżeli jesteś zainteresowany - napisz na priv. Pozdrawiam. Połowy z tego niestety nie zrozumiałam,ale o co chodzi z tą fasadą. Ja nie chciałabym go zmieniać z zewnątrz.Od kilku tygodni oglądam kominki i wciąż do niego wracam.Może wy macie namiary na taki duży wkład , a lepszy w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.03.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Połowy z tego niestety nie zrozumiałam,ale o co chodzi z tą fasadą. Ja nie chciałabym go zmieniać z zewnątrz.Od kilku tygodni oglądam kominki i wciąż do niego wracam.Może wy macie namiary na taki duży wkład , a lepszy w środku. Wkład już masz - lepszy środek ,zrobi Ci Forest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts