JERZY0 21.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam budowlańców ,położyłem już kabelki(tylko raz mnie pokopało ), teraz bym potynkował , jakie proporcje sypać do szprycy a jakie do zaprawy tynkarskiej. Ściany trzymają pion ,to jak grubo walić tynku i czy wyciągać listwy po otynkowaniu .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.03.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Było z 1000 razy...Wyciągać, albo i nie wyciągać.Jak z gipsu - to raczej wyciągać. (wyłazi czasem rdza jak się nie wyciągnie).Jakie tynki?GDZIE te tynki?Pierwszy raz to chyba robisz...Zacznij w jakim kącie, co Ci go nie zal, bo wprawy nabyć trzeba.Inny skład nad ziemią, inny pod ziemią (piwnice).Inny na zewnątrz a inny w środku...Mało danych.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JERZY0 24.03.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tynki wapienno-cementowe (ile czego?) , Łazienka , kuchnia ,pokoje wszystko wewnątrz.No i to prawda , to moja pierwsza budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts