CityMatic 21.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam serdecznie - chciałbym się zapytać jaką glebogryzarkę kupić do niewielkiego ogródka, działki, rabatki. Oczywiście pierwsze prace będą dość znaczne ale następne myślę ze niewielkie(chodzi mi głównie o dobór mocy takiego urządzenia) powierzchnia początkowa to ok 1000m2 później 200-300. Zastanawiam się nad czymś niewielkim ok 30 cm(szerokość pracy) i mocy do 2kM czy mam szansę na coś porządnego?Nie ukrywam że chciałbym również popracować czymś takim w niewielkiej szklarni. Proszę o odpowiedzi wszystkich co posiadają, posiadali lub również zamierzają kupić coś na własny użytek Pozdrawiam początkujący ogrodnik amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 21.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 WitamProponuję przejść się do wypożyczalni sprzętu ogrodniczego. Jak trafisz na kogoś miłego to powinien coś doradzić a na próbę możesz wypożyczyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts