bodal 22.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy macie jakieś namiary na firmy zajmujące się dostarczeniem żużla lub popiołu fluidalnego ?Mam drogę ok 20 m długości i 5 m szerokości, ile mniej więcej materiału na to ny potrzeba ?Droga była już utwardzona wcześniej takim frezowanym asfaltem jednak po podłączaniu instalacji wodnych niestety się zrobiła trochę błotnistaTak więc warstwa nie musi być chyba bardzo gruba ? A może wiecie jak z tym popiołem fluidalnym - w jakiej to jest w postaci ? sypkiej ?czy zgranulowanej i czy można to wysypać bezpośrednio na trochę podsuszoną ziemię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 24.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Mam drogę ok 20 m długości i 5 m szerokości, ile mniej więcej materiału na to ny potrzeba ? To zależy jaką grubą chcesz dać tą podsypkę. Jeśli ma to być np 10 cm to potrzebujesz razem około 10m3 towaru. Może warto jakiś taki grubszy kamyszek albo żwir tam zapodać rozprowadzić i zagęścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts