Janu 01.03.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Kiedyś (do powodzi) miałem w swoim ogródku konwaliową grządkę. Byłoby miło mieć przy nowym domu takową, ale w mojej okolicy (Wrocław) jakoś nie mogę (poza miejskimi parkami) natknąć się na te byliny.Czy ktoś mi coś doradzi ?Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 01.03.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Kiedyś (do powodzi) miałem w swoim ogródku konwaliową grządkę. Byłoby miło mieć przy nowym domu takową, ale w mojej okolicy (Wrocław) jakoś nie mogę (poza miejskimi parkami) natknąć się na te byliny. Czy ktoś mi coś doradzi ? Janu Sadzonki konwali produkuja niektóre szkółki bylin... czasem można spotkac wczesną wiosną na targowiskach babunie sprzedające kłacza konwali - prawdowpodobnie wykopywane z własnych ogródków - są one o wiele tańsze niż sadzonki w doniczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 03.03.2004 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Ostatnio widziałam kłącza konwali w Praktikerze i OBI.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 04.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Ja dostałam sadzonki od sąsiadki (takiej dalszej).Jeśli w okolicy są działkowicze to spróbuj wyprosić od nich-powinni dać,zwłaszcza,że konwalie szybko się rozrastają . : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janu 04.03.2004 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Dzięki za wszystkie posty. Zaczynam poszukiwania.Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts