Kominki Piotr Batura 23.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Bohusz, ile za ten wkład: http://wentor.com.pl/Produkt.aspx?id=1123&kat=294 Bartosz ,szukasz wkładu panoramicznego? Wczoraj rozpakowałem Milę , którą ściągnąłem na najbliższe szkolenie ,w ramach rozpoznawania polskich tematów. Widziałem też Koboki . Mila jest produkowana w podobnej technologii ale ma ciekawszy system oddymiania szyby. Jest też paleniskiem bez rusztowym co dla znawców jest niebagatelnym plusem.Nie widzę też by miała pobór powietrza do spalania z pomieszczenia - tą kwestię wyjaśnię do końca za tydzień , by nie popełnić błędu. Za cenę Koboka otwieranego na bok masz Milę z gilotyną ! Moja opinia dotyczy Mili . To tak jakby ktoś nie doczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 23.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Znam Milę. Szukam właśnie panoramy. Zobacz na to powietrze. mam went. mechaniczną. Nie chcę gilotyny, bo jest nie szczelna. Mila mnie interesuje, najbardziej ta z dodatkową szybą z zewnątrz. Zrób dobrą cenę i dobijamy targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Znam Milę. Szukam właśnie panoramy. Zobacz na to powietrze. mam went. mechaniczną. Nie chcę gilotyny, bo jest nie szczelna. Mila mnie interesuje, najbardziej ta z dodatkową szybą z zewnątrz. Zrób dobrą cenę i dobijamy targu. Z Kratkami pl tacy jak ja nie próbują konkurować Ja obsługuję klientów, którzy nie montują kominków przez internet . Ale może coś tam skubnę za to ,że się staram Dopytam i za tydzień mnie ścigaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolombek 19.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej!Skąd ta informacja, że Mila Gilotyna jest nieszczelna? Panie Piotrze mógłby to Pan potwierdzić albo zapczeczyć. Ewentualnie czy mógłby Pan polecić coś w podobnej cenie w podobnym kształcie (ewentualnie troszkę węższy wklad ale wyższy) ? Bardzo zależy mi na szczelności wkladu (rekuperator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 19.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hej! Skąd ta informacja, że Mila Gilotyna jest nieszczelna? Panie Piotrze mógłby to Pan potwierdzić albo zapczeczyć. Ewentualnie czy mógłby Pan polecić coś w podobnej cenie w podobnym kształcie (ewentualnie troszkę węższy wklad ale wyższy) ? Bardzo zależy mi na szczelności wkladu (rekuperator) Mila gilotyna jest szczelna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolombek 20.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 To fajnie... Pomęczę jeszcze chwilkę Pana. Pytanie brzmi czy jest jakaś różnica między standardową Milą a Milą gilotyną do prostego DGP (tylko sąsiednie pomieszczenia, bez "wiatraczków") + rekuperator? Pomijając to co napisane było w innym wątku o tym kominku, że moga być problemy z drzwiczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts