jarkotowa 22.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy możecie mi polecić (z doświadczenia) firmę organizującą letni wypoczynek dla dzieci?Moje dzieci w tym roku wybierają się po raz pierwszy i chętnie bym skorzystała z poleconych adresów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 22.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A może coś takiego: http://www.obozy-taneczne.pl/ ?Wypoczynek nad morzem a do tego warsztaty taneczne. Organizują wyjazdy letnie i zimowe od kilku lat, można ich sprawdzić. A w zeszłym roku był zorganizowany także wyjazd z Warszawy. Oczywiście nie są to zwykłe kolonie, ale to może nienajgorzej, że dzieciaki będą miały tez trochę zdrowego ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.03.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Moi synowie zdecydowanie nie są taneczni, ale dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 22.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No tak, to może być przeszkoda Mam nadzieję, że znajdziesz im coś fajnego. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.03.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Moja córka jeździła przez 2 lata do Huzara (KJ Huzar) pod Wawą. Plus - bo blisko, można odwiedzić. A walorem albo przeszkodą może być jazda konna. Bardzo sobie chwaliła te wyjazdy, ale w tym roku znalazłam obóz pod Łodzią - nie chce mi się jej wozić. Wejdź sobie na stronę www tego Huzara i popatrz. Ale szybko, w kwietniu mają same resztki terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy212 02.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jeśli w tym roku tez szukasz kolonii letnich dla swoich dzieci. To spróbuj może coś takiego http://www.trybala.com.pl/lowcy-przygod.Mają swoje ośrodki w górach i w nich robią kolonie letnie dla dzieci. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts