artua10.84 22.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witajcie !!! Mam takie pytanie jak podlaczyc do pieca gazowego 2 funkcyjnego kominek z plaszczem wody ??? Teraz jest obieg zamkniety a jak bedzie kominek to musze zalozyc zbiornik wyrownawczy, i czy bedzie piec dobrze funkcjonowal przy obiegu otwartym ??? I jescze jedno jak mam połaczyc kominek , leciec rurami do pieca czy do najblirzszych rur Prosze o jak najprostsze wytumaczenie bo ja juz nie wiem kogo sluchac, kazdy mowi inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 [ATTACH=CONFIG]49245[/ATTACH]Witajcie !!! Mam takie pytanie jak podlaczyc do pieca gazowego 2 funkcyjnego kominek z plaszczem wody ??? Teraz jest obieg zamkniety a jak bedzie kominek to musze zalozyc zbiornik wyrownawczy, i czy bedzie piec dobrze funkcjonowal przy obiegu otwartym ??? I jescze jedno jak mam połaczyc kominek , leciec rurami do pieca czy do najblirzszych rur Prosze o jak najprostsze wytumaczenie bo ja juz nie wiem kogo sluchac, kazdy mowi inaczej . A jak mówi hydraulik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artua10.84 23.03.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Jeden mowi ze musze leciec z rurami do pieca tam załozyc zawor zwrotny zeby nie szlo na piec, a kolo kominka zalozyc pompke do zasilania, a drugi mowi ze moge sie wpiac w dowolnym najblirzszym miejscu w obieg i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.03.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jeden mowi ze musze leciec z rurami do pieca tam załozyc zawor zwrotny zeby nie szlo na piec, a kolo kominka zalozyc pompke do zasilania, a drugi mowi ze moge sie wpiac w dowolnym najblirzszym miejscu w obieg i bedzie dobrze. A który hydraulik robił ci instalacje gazową ? Najlepiej jakbyś wziął tego samego . Jednoosobowa odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts