Barbossa 22.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 poszukuję dobrego (lub jakiegokolwiek) nefrologa dla kota w okolicach wafki lub prawie gdziekolwiek, choćby powiedział co można zrobić czyli pomóckotka lat 14środa 16.03 sanacjaznieczulenie wziewne, nadpobudliwa po wybudzeniuślinienie od czwartkupiątek wymiotysobota mocznik 186kreatynina 7,0od niedzieli na kroplówkachponiedziałekmocznik 364kreatynina 9,10 kopie całości badań mogę podesłać jedni mówią, że do piątku, inni, że min tydzień "dializ" aby coś wskóraća ja zdesperowany, bo co mogę zrobić potrzebuję pomocy, bo to b.źle wygląda.....bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Wchodzisz tu: http://forum.miau.pl/, szukasz OKI, to nasza OK z FM. Kociara do kwadratu i powinna albo znac albo wiedziec kto zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 23.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 metoda bsmhttp://www.samoleczeniebsm.pl/cheynne.htmmożesz ulżyć zwierzęciu. co prawda to sposób leczenia ludzi ale na zwierzęta też działa. jeśli chodzi o skuteczność potwierdzam. sprawdziłem na sobie i żonie. jak jesteś zainteresowany napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Sprawa juz nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 24.03.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Sprawa juz nieaktualna. Bardzo mi przykro ;-( Trzymaj sie cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts