f.5 23.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam mam taki problem.Są 4 miejsca gdzie na łączeniu scian mam kąt rozwartySciany są wstępnie gładzone i wychodzą takie oto bubule.Jak to mozna na takim etapie wyprostowac i czy sie wogole da czy są jakies narozniki do takich miejsc???poprosze o poradę.http://images37.fotosik.pl/699/111cfd178284df52med.jpgnie wiem czy bedzie widac krawędz faluje jak ...@#$##@#$$@http://images35.fotosik.pl/562/7b57dd9b97bcd6bbmed.jpg dzieki za porde pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 25.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Proponuję zaprojektować wnętrza w stylu rustykalnym. W pałacach nikt nie gładził ścian, a my dzisiaj jak nie mamy narożników ostrych jak brzytwa do jesteśmy nieszczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.03.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Przyznam ze troszke jestem nieszczęsliwy. sciany z ytonga idealne katy były zachowane , natomiast tynkarz troszke poleciał naokrągło twierdząc ze gładzią nadrobi tak sie wyraził przynajmniej. I co cienko to wygląda mam na to patrzec przez kolejne lata jak mi falują sciany , choroby morskiej dostanę a za to nie płaciłem wydaje mi się. taki gratis z jego strony chyba hmmm? nieładnie to wygląda bede z nim walczyl jak lew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.03.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Duzo mogę wiec to robię nie denerwuj sie bo złosc pięknosci szkodzi luz kolego bedziemy zdrowsi pozdrawiam skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 31.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Polecałbym zamiast zwykłej gładzi wyprostować to uniflotem. Możesz go gdzieniegdzie grubiej nałożyć bez ryzyka pękania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts