mochitto 23.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 POTRZEBUJĘ TANICH ALE I TEŻ FAJNYCH POMYSŁÓW INNYCH NIŻ JODŁA CZY ŚWIERK. Ktoś mi doradzi bo zapewne macie juz piekne nasadzenia zamiast stalowych płotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturPoniatowski 23.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Roślin jest bardzo dużo polecam wizytę w jakiejś dużej szkółce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 23.03.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Nie robiąc nic pewnego dnia stwierdzisz, że samo zarosło:) U mojego sąsiada tym sposobem drzewa przerosły dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 24.03.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 twoje pytanie jest bardzo ogólne- jak pytanie pt. gdzie kupić meble do salonu. Warto żebyś napisał jaka masz ziemię, jakie warunki wodne, świetlne. Też czy to ma być tylko działka rekreacyjna, czy trzeba przewidzieć budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oogrodniczka 24.03.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 a najlepiej dołączyć zdjęcia jakiś rzut i kilka słów o tym jak spędzacie czas na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturPoniatowski 24.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I zaraz będziesz miała gotowy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mochitto 02.04.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) a chayhydziałka narazie jest pusta.Jest to działka nad morzem w kompleksie 1000m2 działek. Chce cos posadzic teraz zeby juz rosło.Wiadomo z czasem bede budował dom ale jeszcze nawet prądu nie mam....Słonce jest. Nikt nie podpowie? hallo nie spac nie spac....dzielic sie informacjami Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez mochitto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts