Mario1607 24.07.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej. Odświeżam temat. Zamówiłem w Kostrzewie Palnik Platinum Bio 16 Kw, mają mi go zamontować 2 sierpnia jednak ciągle się waham czy na pewno dobrze robię. Czy myślicie że to będzie działać? Może już ktoś z was posiada tak zmodernizowaną kotłownię i jest z tego zadowolony? Proszę o pomoc! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 25.07.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mario 1607.O tym, czy to będzie działac powinien byc pewny Twój instalator. W końcu (chyba) dokonał analizy wstepnej Twojej instalacji, przed decyzją o montażu palnika. Napisz, jak to zrobił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1607 25.07.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej. Wstępnie telefonicznie stwierdził że będzie wszystko działało. Po drugie przyjechał do mnie do domu obejrzał instalację, zabrał ze sobą drzwiczki żeby dorobić nowe do palnika. I teraz czekam. Zastanawiam się tylko czy może kupić piec Linga 15 kw, zmienić komin na 130. Droższe rozwiązanie o wiele, może warto poczekać z tą modernizacją. ZAkup Linga może byłoby najlepszym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 26.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Teraz to już chyba nie pozamiatane, i montujesz palnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dijo 12.02.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 witam wszystkich forumowiczów potrzebuję porady mam kocioł olejowy vitorond 222 z 2003r firmy viessmann w kominie wkład fi 100(chyba) i chciałbym zamienić olej na pelet piec posiada dwa obiegi podłogłowka-grzejniki.proszę o poradę czy da się zamontować taki palnik i jaki jest koszt takiej zamiany, ogrzewam dom150M2i ewentualnie jakie byłyby z tego korzyści pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baronson 13.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Cześć Mario,czy jesteś już szczęśliwym posiadaczem palnika na pelet ? Jeśli tak czekamy z niecierpliwością na opinie, jaki palnik, zalety, wady itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts