Marbo 02.03.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Drzwi z ościeżnicą stałą o grubości równej grubości otworu.Chodzi mi o cenę usługi bez autoryzacji producenta i przedłużania gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Drzwi z ościeżnicą stałą o grubości równej grubości otworu. Chodzi mi o cenę usługi bez autoryzacji producenta i przedłużania gwarancji. montaz drzwi z podcieciem skrzydla(ewentualnym) + szyldy + silikon lub akryl = 120 zl (nie wiem jak inni sie cenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
multi-gliwice 07.03.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 my mamy taką uługe w cenie 90zł za sztuke, z obróbką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts