kogut73 20.11.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 tragedia z tą biurokracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laweekk 03.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Faktycznie, macie pecha z tymi papierami, ale potem to już pójdzie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 witam:) trzymam kciuki za pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 01.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 witam:) trzymam kciuki za pozwolenie Dzięki.Mamy nadzieje że to już ostatni raz składamy papiery na PnB. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witam się I jak poszło, już wszystko wiadomo? Fajny domek Co do papierologii, to zawsze jakoś wydaje się, że za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 18.05.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witaj -elizakop- Narazie nic nie wiadomo ,bo wniosek zostanie złożony 21 maja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No to trzymam kciuki i dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 22.05.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to trzymam kciuki i dopinguję Dzięki . Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam,Po przeczytaniu twojego wątku stwierdzam że możemy sobie podać rękę jeśli chodzi o załatwianie prajektów, papierów, kredytu etc. My planujemy zrobić dobudówkę wielkości 6x9 m. Architekt prawie rok robił dla nasz projekt, który później okazało się ze jest pełen błędów. PnB dostaliśmy bez większych problemów, ale bank nas wstrzymał na 2 miesiące! Dzis jednak idziemy podpisac umowe i zaczynamu w przyszłym tygodniu. Trzymamy Wam kciuki żebyście mogli zacząc jak najszybciej. Sami wiemy jakie to czekanie jest frustrujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 08.06.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Trzymamy Wam kciuki żebyście mogli zacząc jak najszybciej. Sami wiemy jakie to czekanie jest frustrujące. Dzieki Ania za kciuki.Ja też będe Wam kibicował . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 12.06.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam, Widzę że czekając na PnB załatwiacie już "wisienkę na tort" jaką jest tablica z numerem No jasne - o wszystki trzeba pomyśleć. My dzisiaj przywieźliśmy pierwsze 5 ton piasku na fundamenty. W końcu!!!! Cóż to za radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 12.06.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ania. Tak bardzo chciałbym już zacząć że nie mogę siedzieć i czekać .Muszę się czymś zająć. Co się teraz załatwi , to nie trzeba będzie później . Gratuluje piaskownicy . Pozdrawiam i życzę bezproblemowej budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 25.06.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Straszne macie te początki. Ale później na pewno będzie lepiej! U nas papiery też się ciąąągnąąą, teraz czekamy na warunki techniczne przyłącza prądu - już 2 miesiące, bo też coś tam im brakowało i trzeba było uzupełniać dokumentację. A ja też jestem niecierpliwa i chcę JUŻ budować Pozdrawiam i będę zaglądać. P.S. Pochodzę z Twoich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 tragedia z tą biurokracją. No i z architektami... No i z ekipami... No i z fachowcami... No i z ... Taaa, to nie będzie bajka Cierpliwość to podstawowa, najważniejsza cecha inwestorska... Powodzenia !!! PS Też się naczekałem...aż w końcu pokazali mnie w Kronice jak narzekam na proces decyzyjny i nie wiem czy to przypadek ale poszło już szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 03.07.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witaj " q-bis " . Wiem że będzie ciężko i tym się nie przejmuję . Denerwuje mnie tylko ta bezsensowna biurokracja ,która utrudnia człowiekowi realizację swoich marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.07.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Hey, tak mi się jeszcze przypomniało, że nie widziałem Cię chyba na naszej Grupie szczecińskiej-najbardziej aktywnej grupie budującej na forum Zapraszamy, zawsze dużo informacji lokalnych, może poznasz sąsiadów .... http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2785&gmid=1122740#gmessage1122740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Gratuluję otrzymania pozwolenia na budowę. Teraz pójdzie już sprawniej. U nas też wszystko przyspiesza i robi się coraz ciekawiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 24.07.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Gratuluję otrzymania pozwolenia na budowę. Teraz pójdzie już sprawniej. U nas też wszystko przyspiesza i robi się coraz ciekawiej. Pozdrawiam Dzięki .Za kilka dzionków ruszamy galopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Gratuluję rozpoczęcia budowy wymarzonego domku!! Wreszcie się doczekałeś! My zaczynamy z początkiem września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 14.08.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ano się doczekałem ,tylko praca nie rozumie że potrzebuję teraz więcej wolnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts