kaciocha 25.03.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czym wymyć elewację sylikonową?Wokół okien jest zrobiona ozdoba ze styropianu, który wystaje ,a na nim rośnie mech .Jak pada deszcz to bród i kórz z tych ozdób spływa po elewacji tworząc zacieki.Co można zrobić ,jak umyć te zacieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 29.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 karcher w który warto zainwestowac, ze zmiennymi dyszami czyszczenie elewacji mycie samochodu kostki najlepsze rozwiązanie, szczotka i reczna robota to stracony czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.05.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 karcher w który warto zainwestowac, ze zmiennymi dyszami czyszczenie elewacji mycie samochodu kostki najlepsze rozwiązanie, szczotka i reczna robota to stracony czas! Panie Gustawie poproszę o radę. Całkiem blank nowa elewacja, karchera nie mam jeszcze (nie dorobiłem sie sztuki) a mam na pieńku z pewnym szpakiem ktory widząc ze nowe i jasne obesrał mi scianę celując chyba w czujnik temperatury. Apropos nie wyszło mu. Jak się tego pozbyc? , bo pewnie łajno toksyczne i dziursko skłonne mi wypalic. zamieszczam foto dodając ze niezbyt estetyczne i pozdrawiam Radek. http://images40.fotosik.pl/825/a3b3c5b786dc701bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts