Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie drzwi zewnętrzne

Wybrałem/-am drzwi zewnętrzne z firmy:  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybrałem/-am drzwi zewnętrzne z firmy:

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeszcze dodam, ae jak zgłosiłem reklamację to pseudo serwisant powiedział, że doszek 45 cm, to za mało i reklamację odrzucił, także nie wiem ale według niego to drzwi zewnętrzne powinny być w całości zadaszone i dopiero wtedy firma łaskawie raczy rozpatrzyć i być moze uznać reklamacje

Firma Ferno. Mamy ich okna i b. nam zależało żeby okna i drzwi były w takim samym kolorze.

Drzwi są robione według naszego wzoru, dębowe, kosztowały majątek, ale są piękne tak jak i okna (wiśninia + dąb).

Mieliśmy zawirowania z firmą Ferno, ale było, minęło i teraz jesteśmy

b. zadowoleni z wyboru.

mam drewniane ale jak tylko będę miał troche lewego grosza to je wymienię na coś metalowego, mam drzwi dębowe ciemne na zachód i strasznie chodzą na słońcu, produkcja K&P, cena ok 5000 zł

No to jakiś skandal, tyle kasy za drzwi i jeszcze do reklamacji, której nie uwzględniają?!!! W jakim my kraju żyjemy...

My chcemy drzwi drewniane, sosna klejona warstwowo, robione u znajomego stolarza. Mieliśmy takie w poprzednim domu, kosztowały na 1800zł z futryną i malowaniem i sprawowały się bez zarzutu.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...