Amelia 2 11.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 WNIOSKI Gary dobre mam, wkrętarkę też, wzięłam udział w konkursie z ciekawości, jak Redakcja ocenia wypowiedzi:rolleyes: W mojej szkole a teraz i w szkole syna kładzie się nacisk na czytanie poleceń ze zrozumieniem, polonistka szczególnie to podkreślała, np. jeśli jest polecenie " napisz 10 zdań" to ma być 10! nadgorliwiec który napisze 11 będzie miał zadanie nie zaliczone! Część Forumowiczów tak właśnie odpowiedziała na zadanie pt."Dlaczego wybrałeś właśnie ten projekt domu" i oni byli bez szans:eek: Redakcja to nie poloniści, mają swoje upodobania czyli na przyszłość wyciągamy wnioski: 1. w połowie wypowiedzi należy opisać pół swojego życia;) 2. w ćwierci odpowiedzieć na pytanie konkursowe 3. w ćwierci kadzić ! projekty Muratora są najlepsze, bez pisma Murator nie powstał by mój dom, itp.itd;);) chyba w komisji byli głównie mężczyźni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 20.05.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Przypominamy wyniki konkursu Dziękujemy za wzięcie udziału w naszej zabawie. Wszystkie wypowiedzi były bardzo ciekawe, dlatego też wybór zwycięzców nie był łatwy Poniżej prezentujemy listę nagrodzonych: # Nagrodę główną – komplet garnków Palma firmy Fagor i książkę z przepisami „Tradycyjna Kuchnia Włoska” otrzymuje: Elfir # Wyróżnienia – wiertarka udarowa Ryobi dla: emil_d, joanna1983, monika i lukasz # Nagroda specjalna Projektów Gotowych MURATORA – komplet garnków Palma firmy Fagor i torba podróżna przyznana została: asiazett # Tytuł "AMBASADOR PROJEKTU MURATORA" – specjalny dyplom i wkrętarka akumulatorowa Ryobi otrzymują: aapmatczak, joasia_andrzej, kasia_kk, l0qin, lukas3339, velde2, yank2 Gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts