tomekgips 25.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam forumowiczów . Dziś zakończył żywot po 10 latach kocioł węglowy stalowy Seko 17 kw i teraz jak w temacie jaki kocioł wybrać 17-20kw za rozsadną cene (max do 3000 zł) by służył co najmniej tyle samo co stary : np Defro Zębiec lub inne wszelkie opinie mile widziane . Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Szukaj kotłów żeliwnych, albo przynajmniej częściowo wykonanych z żeliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 25.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Szukaj kotła który będzie łatwy do czyszczenia oraz obsługi, miał jak najlepszą sprawność, był z jak najgrubszej blachy itd Swój kocioł pojechałem wybierać na poznańskiej giełdzie samochodowej.Znalazłem taki, który najbardziej mi pasował. Dodatkowo domówiłem swoje udziwnienia i po tygodniu dowieźli go bezpłatnie na miejsce. 150 km od Pleszewa.Producent to URBAŃSKI - jak chcesz dane to jutro spiszę bo są na piecu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts