honefoss 26.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 WitamCzy ktoś mógłby mi pomóc w rozszyfrowaniu mapy zasadniczej...? Dostałam takie coś w geodezji, zapłaciłam 30 pln i nic z tego nie rozumiem, bo nie ma tam legendy i nie wiadomo co te wszystkie kolorki oznaczają. Na razie wykumałam tyle, ze żółty to chyba gaz a niebieski woda, ale co to za cudo zielona przerywana linia? Albo czarna przerywana w sekwencji "trzy krótkie - przerwa"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honefoss 27.03.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mam już częściową odpowiedź na swoje pytanie - wklejam link, bo może komuś jeszcze się przyda:http://www.geobid.com.pl/instrukcje/k1/k1_1abc.htm#OPSą tam szczegółowe opisy oznaczeń mapy zasadniczej. Nie znalazłam jednak wyjaśnienia odnośnie zielonej linii przerywanej... Jest zielona linia (sieci niezidentyfikowane lub projektowane), ale ciągła. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł co to może znaczyć, to będę wdzięczna za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
temi5 27.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Zielona przerywana to granica uzytku, tam gdzie np. R-IVb przechodzi w R- IVa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honefoss 28.03.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Zielona przerywana to granica uzytku, tam gdzie np. R-IVb przechodzi w R- IVa. Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts