siendziaty 25.11.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Pozwolę sobie odkopać temat. U mnie więźba, zaimpregnowana poprzez nakładanie ławkowcem 2x tytan impregnat NW, zostanie na 3-4 miesiące pod chmurką. Nie zostanie wykonane pełne deskowania, gdyż mam wylany stropodach, którego nie zdążę ocieplić.Panie Andrzeju, Pana wypowiedzi są logiczne, spójne i dobrze się czyta. Czy można prosić o rozwinięcie wypowiedzi sprzed 5 lat, bądź jej zaprzeczenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.11.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 ...Panie Andrzeju, Pana wypowiedzi są logiczne, spójne i dobrze się czyta. Czy można prosić o rozwinięcie wypowiedzi sprzed 5 lat, bądź jej zaprzeczenie.... Jest mi niezmiernie miło. Bardzo dziękuję. Proszę wskazać o jakie aspekty mojej wypowiedzi chodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts