robi77 26.03.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Mam taras...a raczej wylana ławę i schody. srodek jest tylko usypany z ziemi. Wszystko bylo robione z mysla o kostce brukowej na przyszłosc....nie mam na nia na razie kaski, a na tej ziemi rosna chwasty i w lato sie strasznie kurzy.Macie moze jakis pomysl co z tym zrobic?Wysypac jakims kamykiem, tluczniem...cos co potem nie bedzie musialo byc wybierane jak przyjdzie robic kostke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salata123 26.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam. Ja opaskę zrobiłem z kostki ale samo wejście do domu i taras ( mam to na jednym poziomie z domem, bez żadnego schodka jedynie wyprofilowane od domu ), zrobiłem na posadowieniu jak kostkę ale z płyt granitowych 40X40X3 cm z OBI w cenie 25 zł sztuka na metr idzie 6 i 1/4 płytki. W takiej cenie trudno coś na taras tańszego znaleźć. Ale to dopiero minęła 1 zima, na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 02.04.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Czyli najlepiej zostawic...i poczekac az bede robił kostke.Znajmoy mowil ze pod kostke na tarasie nie sypie sie tłucznia czy żwiru...bo to nie podjazd.Tylko cement z piachem zmieszany...i starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 11.02.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Zrobiłem wokół domu opaskę ze żwiru, oddzielić od trawnika mam zamiar ROLLBORDERami. Pytanie czy układać je do samych schodów od wejścia frontowego, czy tez przy wjeździe do garażu? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 14.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Żeby było estetycznie, bez błota i kurzu oraz tanio. Trzeba kupić tonę lub dwie kamyków otoczaków lub drożej grysu taką samą ilość. Wtaczkować to do środka ale zostawić 15 cm luzu to powierzchni docelowej wtedy nie trzeba będzie tego wybierać. Zdjęcia i przeliczniki ilościowe na mojej stronie w zakładce cennik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts