Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wykonawca ogrodzenia przy mojej posesji wycenił mi wykonanie go za 5 tys zł brutto.W skład ogrodzenia wchodzi-200 m siatki 1,5 wysoka z duzymi oczkami,pod to płyta betonowa wysok.25 cm,słupki metalowe 2.30-.250 długie,to wszystko będzie wmurowane w ziemie i do tego brama oraz oczywscie robocizna.To wszystko za 5 tys ,mi sie wydaje ze cenajest dobra?Co wy sądzicie?
https://forum.murator.pl/topic/15549-200-m-siatki-za-5-tys-z%C5%82czy-to-jest-dobra-cena/

Cena wydaje sie sensowna przynajmniej jak dla mnie (pytanie czy siatka ocynkowana czy w igielicie)

Ja bym radzil tylko przypilnowac ekipe szczegolnie przy malowaniu slupkow albo najlepiej samemu porzadnie je pomalowac najpierw podkladowa farba a nastepnie chlorokauczukiem.

Mojemu sasiadowi tez robili fachowcy plot z siatki i dzis widze ze mu farba odchodzi od slupkow i rdzewieja slupki (bylo to raptem 1,5 roku temu)

Ja bym to reklamowal oczywiscie ale nie chce denerwowac sasiada i mu doradzac co zrobi to jego decyzja

W kazdym badz razie teraz malowanie slupkow jest troche uciazliwe. Najpierw trzeba by je oczyscic z rdzy a nastepnie gimnastykowac sie pedzlem pomiedzy oczkami.

Wiec na koniec jescza raz wg mnie cena ok ale przypilnuj sobie ekipe

O ile dobrze pamietam to rolka 10m 1,5h kosztuje w igielicie igielit ok 120-150 zl

https://forum.murator.pl/topic/15549-200-m-siatki-za-5-tys-z%C5%82czy-to-jest-dobra-cena/#findComment-252849