RotaVirusek 26.03.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Co myślicie o takim działaniu jak w tytule? Rozważam takie rozwiązanie w swoim pokoju. Niżej zamieściłem zarys jego planu (przepraszam za jego wykonanie, ale chwilowo mam do dyspozycji tylko painta) Trochę więcej info: ściany - stalowe magnolie podłoga - jasny parkiet meblościanka - boki czarne, fronty ciemnoszare (kanapa, fotel i stoliczek jeszcze nie wybrane i nieobecne w pokoju) Mam możliwość przemalowania jednej ściany. Myślałem o pomalowaniu tej, na której będzie stać sofa, na zielono. Nie wiem tylko jaki odcień dobrać, by pasowała do stalowych magnolii (pozostałe 3 ściany) i jaki kolor kanapy nie będzie się z tym specjalnie gryzł (za ew. linki do konkretnych mebli również się nie obrażę ). A może lepiej przemalować inną? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Nie kombinuj - masz dwukolorowe meble, to wystarczy... Kanapę wybierz też szarą, a pokój ożywiaj dodatkami: kolorowy abażur lampy, poduszki. Szybka propozycja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RotaVirusek 02.04.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź Problem rozwiązany. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.04.2011 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Pokaż efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RotaVirusek 01.05.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Przepraszam, że dopiero odpisuję, ale miałem (nie)małe problemy z komputerem Zdjęcia pokoju wstawię, ale dopiero za jakiś czas, gdyż chwilowo nie mam możliwości zrobienia zdjęcia (jestem poza tym domem). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yagaya 11.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 bardzo bardzo fajny kolor ścian, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts