Barbara74 01.01.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 [h=1]Electrolux EOB8751AOX[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Basiu-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2013!!!!!! Na szuflady bedziesz musiala poczekac...A JA CO ZA TYM IDZIE ROWNIEZ:rolleyes: Po roku mieszkania znalazlam zaslony na caly parter i wszystko co mialam zachomikowane a nawet wiecej wydalam na zaslony.....Ale bede sie sprezac i mam nadzieje ze szybko je zrobie i oczywiscie powiadomie Cie odrazu;) BUZIALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.01.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzieki Gumisiu za Życzenia Tobie i rodzinie tez wszystkiego najlepszego w 2013 roku.Zaslon jestem ciekawa,znalazłas materiał czy zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.01.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzieki Gumisiu za Życzenia Tobie i rodzinie tez wszystkiego najlepszego w 2013 roku.Zaslon jestem ciekawa,znalazłas materiał czy zasłony? ZNALAZLAM ZASLONY!!!! i tutaj nie bede orginalana bo sa.....z IKEA;) Pierwsza moja wycena na szyte opiewala na gigantyczna cene wiec zostawilam zaslony na tak dluuuugi czas i okna byly lyse:rolleyes:.W zeszlym tygodniu pojechalam do Ikei po dywan i stolik dla mojego Olinka do pokoju(do stolika kupilam mu Pantony-oczywiscie podrobki;)-no i zobaczylam je i sie zakochalam -jasnoturkusowe,aksamitnie welurowy material -BOSKIE -jak dla mnie;)przyjechalam do domu o spac nie moglam i dwa dni pozniej pojechalam po nie-wzielam wszystkie jakie mieli na stanie w Katowicach;)-7 kompletow*2 sztyki=14 sztuk zaslon:rolleyes: Przyjechalam do domu i przymierzalam je na ....CZERWONYM KIJU od mopa:rotfl:Na tle naszej bieli i debu wygladaja bardzo orzezwiajaco:wiggle: Teraz mam problem czy zostawic je na kolkach ,ktore maja czy zmienic rodzaj powieszenia ...No i karnisza nie moge znalezc-potrzebuje taki na okolo 540 cm.....JAKBYS COS WIDZIALA PROSZE DAJ ZNAC-ma byc bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A ja a właśnie ostatnio oglądam sypialnie w kolorystyce biało niebiesko kawa na necie,bo w takim kolorze planuje.ogolnie bardzo lubię we wnętrzach niebieski,a w połączeniu z debem to będzie pięknie,zreszta ja tez mam dąb na podłodze.Gumisiu chodzimy do komentarzy bo jeszcze nie podziekowalam dziewczynom za życzenia,post mi się skasować i muszę od nowa go napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.01.2013 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 piękny zlewhttp://www.ceneo.pl/15641709#tab=click_scroll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2013 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 [h=1]Electrolux EOB5851AOXhttp://www.oleole.pl/piekarniki-do-zabudowy/electrolux-eob5851aox.bhtml#opinie Piekarnik EOC 66800 X Electrolux[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 http://www.saturn.pl/katowice/piekarnik-electrolux-eob-68713-x,id-72839otwierany na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Sprzęty kuchenne wybrane lista za chwilę ,ale teraz sypialnia po pomalowaniu. Na zdjęciu sypialnia,na suficie i na skosach caparol RAL 9010,ściana na pprzeciwko też już jest tym kolorem pomalowana ,natomiast kolankowa po prawej i ściana po lewej (ta wnęka) będzie niebieska to ten niebieski Caparol Pacific 80 i teraz ściana jedyna pomalowana na ciemno ,jeszcze jeden raz ,w poniedziałek druga warstwa, kolor szaro-niebieski też caparol samtex 7 -ale to z innego wzornika i ma jakiś numer ,a nie nazwę reszta ścian kolor biały ,a na kolankowej tapeta z napisem sport doszliśmy do łązienki,ściana czarna kolor czarny z palety RAL wszystko farby caparol, pasek biały podobno musi być bo ściana faluje No i pytanie dać na prawo od okna okrągłe lustro w metalowj ramie z Ikei ,czy tak jak miało być lustro po lewej stronie okna i po prawej stronie okna nie mogę się odczekać ,aż folię ściągnę i z podłogi również,tam i folia i kartony a to pokój drugiego urwisa,który ma mieć tapetę w cegiełki ,ten szary to ten co ma być na dole,muszę go jeszcze zobaczyć w świetle dziennym i upewnić się czy mi pasuje.Tutaj nie dobrałam idealnie szarego do szarego z tapety,choć do końca nie wiem bo to wszystko robione jak była szarówa na dworze i światło halogenowe oświetlało na prawo ma wejście do swojej garderoby Kolor caparol Lago 30 Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Reasumując ,ściany po pomalowaniu wyglądają świetnie.Bałam się czarnego jak i u malucha ciemnej ściany,ale nie żałuję.Ponieważ na niej będą białe meble to efekt będzie świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jak tylko skńczą malować górę ,wchodzi ekipa RR do tapetowania czyli moja mama i jej pomocnik-inspektor jakości -ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.01.2013 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No iteraz sprzęty ku pamięci piekarnikelectrolux EOA 5851 AAXpłytaelectrolux EHD8740FOKhttp://www.electrolux.pl/Products/Gotowanie/Płyty_do_zabudowy/Płyty_indukcyjne/EHD8740FOKokapzmywarkaelectrolux ESL 6552 RAokapelectrolux EFB 90550 BX lodówka Beko GNE 114 612 lub 613 Piekarnik - EOA 5851 AAX = 1790 zł.Płyta - EHD8740FOK = 3 190 zł.Zmywarka - ESL 6552 RA = 1 750 zł.Okap - EFB 90550 BX = 1 450 zł.dostałąm takie ceny myslę,że bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.02.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No to uzupełniamy dziennik ,wczoraj została położona tapeta ,dziaisja żaluzja ikeowska kolorystycznie jak okna spasowała ,jedyny plus wybranego koloru okien, którego lekko mówiąc nie za bardzo lubię tapeta muzyczna i pokój muzyczny również oprócz tego te same żaluzje w naszej szarej łązience w pokojach pościągałam folię z drewnianych podłóg sypialnia ,łóżko będzie po lewej ,aczkolwiek miało być po prawej,kontakty przygotowane w zasadzie po dwóch stronach,no i co zostawiać narazie ten błekit?????????no i ja głupia kazałam okno przesunąć na lewo,bo myślałąm ,że na prawej stronie można zawsze dać szafę,a ono powinno być z metr na prawo:bash: jak tu oszukać to śmieszne położenie??????dać obrazki jakiej po prawej????? widok z drugiej strony na garderobę kuchnia brakuje lodówki front kolor RAL 9010 meble blat ma być 3 cm granitowy czarny ,struktura płomień szczotkowany ,bądź satyna muszę porównać w czym tkwi różnica a po blacie idą cegły no i widok z salonu ,aale zdjęcie zrobione jak był śnieg ,nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 16.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witaj. Jestem nowa na forum . Gratuluję domu , wszystko wygląda super i od razu mam pytanie o ....zapomniałam jak się to nazywa ....))) wolnostojącą do wanny . Mam nadzieję , że wiesz o co mi chodzi . Jest świetna , takiej szukam , oczywiście cena ma znaczenie . Trzymam kciuki za efekt finalny , który zbliża się wielkimi krokami . Pozdrowienia z Katowic Onoa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zabudowa garderoby szafami Pax wys.236,wysokośc pomieszczenia niecałe 3 metry-290 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wysoko tam masz powiem Ci szczerze przez wiekszą ilosc wełny i wylewkę na poddaszu mam 240 czyli poł metra mniej niz u Ciebie szafa bombowa moj stolarz z garderobą oczywiscie sie spóznia , szklarz olał mnie sikiem prostym , glazurnik rozbił samochod i dupa blada tylko ja mam byc ciagla na posterunku z kasiurą. Zaczyna mnie to wkurzac. Najsmieszniejsze jest to ze miałem casting na kuchnie i 2 wykonawcow ktorzy zawitali do mnie po rozmowie nie odpowiedziało na ofertę. jestem mało wiarygodny czy co ? 3maj sie i walcz z tymi schodami osobiscie widze ze powinnas je nadlac aby je wyrownac bo masz gdzie nadlewac te 2 pierwsze stopnie mozna spokojnie nadlac - dolac do nich bo są chyba dosc długie zrob zdjecie z gory i podaj liczby długosci stopnia Pestka cos wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.03.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Radku tak masz rację,każdemu coś wypada,spóźńia się,ale jak przyjdą to chcą kasę i my nie możemy się tłumaczyć ,że za tydzień .U mnie też kafelkarz ściemnia ,że choruje,ale przez przypadek włączył mu się telefon i słyszałam ,że na pewno nie leży w łóżku,a czekam na niego już sporo.A wczoraj jeszcze dokupiłam paxy i zmieniłam ich układ ,bo nie mogłam całkowicie schodó∑ otworzyć.Więc teraz to wygląda całkowicie inaczej i jest lepiej.Dzisiaj panowie od schodó∑ robią,ale teraz wiem,że polecić ich nie mogę,bo starali mi się wmówić,a jednak przy moim stanowczym zniecierpliwieniu itłumacżeniu ,że się da ,pokombinowali,że faktycznie.więc może by się udało zrobić to całkowicie bez załąmań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dzisiaj potwierdziłam zamówienie blatu u Hodera nr 61 grubość 3 cm.Montaż przyszły tydzień Schody dzisiaj się kończą,ocieplanją wnętrze,drewno jest piękne.Teraz tylko zastanawiam się nad barierko na piętrze i o to poproszę forumowego znawcę,a zarazem mojego anioła stróża Pestkę. Garderoba to paxy ikeowskie,mają zawiasy bluma ,cichodomykające się.Fronty to tanem w kolorze białym, ten biały to najprawdopodobnie RAL 9010,czyli jak moje drzwi i również kolor w garderobie. Garderobę skręciła moja mama ,przy mojej pomocy,a mąż będzie je mocował do ściany . Następny etap to cegły,montaż moja mama i jej pomocnik czyli ja. Tutaj muszę tylko zdecydować czy zmieszać starą cegłę skalną z naturalną,zdjęcia też wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.04.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Łazienka dolna,nie miałam na nią pomysłu od samego początku,więc dałam kafle na ściankę geberitową te same co podłogowe.Łazienka potrzebuje lustra,fug, blatu pod umywalkę i lampy sufitowej.Na całe szczęście mam umywalkę do kompletu Hatria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.05.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Powinnam uzupełnić dziennik,mało zmian nadal,kabelek do zrzucania zdjęć zaginął.od 2 dni go szukam i mnie szlag bierze.Mam ikeowskie lampy w sypialni ,bardzo mi się podobają,to abażury zawieszone.Na zewnątrz przed wejściej też została zawieszona lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts