Barbara74 10.01.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Myślę, że 3cia z pierwszej części w dzień też byłaby fajna i dużo jaśniejsza. Wszystkie są klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ivy macie rację,aczkolwiek mój kuchenny ma salon przy swoim warsztacie na zadupiu.Ma tam wystawione kilka kuchni,on działa bardziej z polecenia.Niektórzy wchodząc tam ,od razu by wyszli.Bo nie ma nic ciekawego.Muszę go zapytać dlaczego taka cena ,ale nie sądzę,że mi szczerze powie.Ma jeszcze Boscha z mikkrofalówką w komplecie,ale piekarnik chce sprzedać tylko o 300 taniej niż jest na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Oj, chyba Cię nakręciłam. Fajne fotki. kilka z nich mam też u siebie zadołowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.01.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Jesli da gwarancje to warto.nawet z ekspozycji.miałem tak ze firma kodak miała promocje na aparaty ze biorąc kilka sztuk jeden był za smieszne pieniadze usredniając cenę była bardzo niska.chodziło o to aby sklep mogł pokazywac sprzet kupujacym bo nowy aparat powiien byc nowy. z piekaranikiem moze byc podobnie.elektrolux daje w doskonałej cenie pikarnik liczzac na to ze Pan Kuchnia sprzeda w rok na przykład 10 sztuk i tak dalej.zobaczcie na okapy z falmeca - mozna dostac okap warty 6 000 za 4 000 pisze na aukcji alle .ekspozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Pestko , a TY jaka jest sypialnia Twoich marzeń w jakiej kolorystyce. Radku w obecnym domu też miałam piekarnik electroluxa z alle...z ekspozycji,chodzi dalej ,pięknie piecze,a ma z 9,10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 chciałam kupić piekarnik otwierany na bok,bo chyba wygodne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Basia, sprawdź gwarancję na ten piekarnik od kuchniarza. Kiedyś w sprzęcie Amica miałam zapis w stylu - gwarancja 24 miesiące od sprzedaży, ale nie dłużej niż 26 od dnia produkcji. Pomijam, czy jest to jeszcze dozwolone (nie wiem), ale na wszelki wypadek sprawdź.Z różnic to ten droższy ma katalityczne wykończenie. Dodatkowe funckje : Funkcje elektroniczne piekarnika: pamięć na 20 programów, 90 przepisów/programów automatycznych (waga/sonda), sygnał akustyczny, automatyczne wyłączanie samego piekarnika, Catalysis delayed time, Catalysis reminder, timer i licznik czasu, kody serwisowe, ustaw Natomiast żaden z modeli nie ma w opisie prowadnic teleskopowych, co by uzasadniało też dużą pojemność piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 11.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Zapodan drewna w łazience to nie błąd Popatrz jesli jest za zimno to podwyzszam temperaturę. Na tą cciwilę mam w łaziece o 1-2 stopnie zimniej niz na dole Zauwaz ze jeszcze nie mam sterownikow termostatow i na podłogowke puszczam wodę o jednakowej temperaturze w salonie to wystarczy i mam 19 stopni puszczajac wodę o temperaturze 20-30 stopni jednak w łazience nie bo juz jest deska dzis mierzyłem temp posadzki w całym domu latałem od 15 do 17 z termometrem jak idiota i co ? 22 lub 23 stopnie ma posadzka Chodzi o to aby dobrze podłogowką zasterować mając termostat wszedzie bedzie 20 - 21 stopni tylko w jednym pomieszczeniu woda pojdzie 20 minut na godzine i to wystarczy a na przykład w łazience 50 minut na godzinę. Bede zmiagał sie z nadwyzka ciepła w salonie gdzie stoi kominek. Co zrobiłem daje termostat kolo kominka aby on wyczuł szybko temperature i odciąl obieg salonu. jak beda drzwi od łazienki otwarte a nawet jak nie beda otwarte to temp z rekuperatora pojdzie na łazienkę i dogrzeje pomieszczenie. tak to widzę Dobrze kombinujesz , jak dla mnie to jeszcze zbyt gleboki temat , wciaz musze czytac i wiele dowiadywac , napewno bede chcial skorzystac z twojej praktyki i doswiadczenia. Pytanko czy ta lazienke sam robiles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Pestko , a TY jaka jest sypialnia Twoich marzeń w jakiej kolorystyce. A jak myślisz, Basieńko Ciemne drewno na podłodze (meble, okno i parapet też), perłowo-szary na większości ścian i... granatowy w odcieniach jaśniejszych i ciemniejszych. I oczywiście troszke zaderki kolorystycznej – poduchy mogą być pomarańczowe, żółte, limonkowe lub limonkowo-zielone. Ale póki co mam zbieraninę kolorów jeśli chodzi o tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Biorę ten piekarnik, on ma teleskopy ,dzięki Spirea dowiem się dokładnie.Oferuje też mi zmywarkę electroluxa też w dobrej ceniehttp://www.klikagd.pl/zmywarka-zintegrowana-electrolux-esl-6552-ra.htmlw cenie 1750.Mówi się ,że bosch i siemens robi najlepsze zmywarki,nie wiem ,mam candy ,jakąś najtańszą do zabudowy ,która była wtedy w sklepie.Nie mam pojęcia ,miałam model boscha wybrany w podobnej cenie zresztą .Dziwią mnie te ceny,piekarnik ,kurczę dlaczego taka cena,a zmywarka ,co ona ma takiego ,że jest taka droga? Pestko kupiłam dzisiaj śmietankę i pomalowałam sufit i skosy w sypialni,wyszło ładnie ciepło,Właśnie sobie tak myślę,że kolor błękitny-szarobłękitny dam na ścianę kolankową i ścianę na przeciwko ,a dwie pozostałe ściany też pomaluję śmietanką.Dzięki temu oko balkonowe będzie na neutralnym kolorze i będę mogła dawać co jakiś czas różne zasłony,w różnym kolorze,To chyba dobry pomysł? Pesteczko ja wolę w sypialni spokojne kolory,ale Ty lubisz coś z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.01.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 cześc Basiu!!! jutro dzwonię do cię a jak sufity na dole???smietanka będzie/\/////??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Basieńko, ja tylko delikatne pazurki lubię dodawać, żeby weselej było No, proszę to śmietanka strzał w dziesiątkę:wiggle:ale się się na wydziwiałaś. Już myślałam, że ja Ciebie ostro popycham w tę śmietankę, a i tak się nie zdecydujesz Ze sprzętami jest tak, że one i tak wszystkie w jednej tajwańskiej lub chińskiej firmie robione. tylko raz obudowy dostają Elektroluksa, a raz Boscha, albo jeszcze co inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Moniko buty bezpieczne w torbie przy moim łóżku Monia nie wiem właśnie Pestko wnioskuję,że byłaś za śmietaną,zastanawiam się nad dołem,czy jak dam śmiatanę na sufit i jasno szary na ściany to będzie ok? czy dobrże rozumuję,że ta śmietana da "ciepła" szarym wnętrzom?ociepli szary? Znalazłam moje okulary Kliik 182,cholera model nie produkują już,a chciałam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 basiu co ty ich pilnujesz;)zadzwonię today Będziesz na "budowie"???? jakiej firmy- ma znajomych optykow popytam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Monia okulary to kliik model 182,ale nie sądzę,że ktoś je ma https://www.go-optic.com/store/eyeglasses/details.asp?id=22634 Narzie z dziećmi leżę w łóżku,muszę je gdzieś wziąć, chyba na łyżwy,chcę jakoś sportowo spędzić ten dzień Monia a czy Ty masz ró∑nież bo coś mi tak chodzi po głowie ,płytę prostokątną ,gdzie miejsca grzejne są jeden obok drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Noc, całą noc dzisiaj zdrowo padało, pierwszy zimowy spadł śnieg i zasypało mię wszystko na biało, spadł, zdrajca, nocą i cicho legł. (Andrzej Rosiewicz) No, nie pierwszy raz tej zimy, ale u nas przez noc nasypało ponad 10 cm śniegu i nadal pada. Znowu biało :wiggle:pięknie:wiggle: i zimowo:wiggle:. Płatki lecą duże i leniwe – lubię takie. Tyle, że oznacza to otrzepywanie iglastych ze śnieżnych nawisów, żeby się nie połamały. Oznacza też, że wrócę cała mokra okropnie. Muszę pchnąć Mojego jako umyślnego do naszego wiejskiego sklepiku po wino lub piwo na grzańca Czeka nas też odśnieżanie drogi, bo do takiej ilości sąsiad z pługiem nie przyjedzie. Bagatelka sami machniemy te 150 mb, a resztę na szczęście już razem z sąsiadami. Będzie wesoło Basiu, śmietanka z szarością błękitnawą zgodzi się znakomicie Za płytą głosowałabym podłużną z miejscami grzejnymi obok siebie. U mnie kwadratowa i garnki bywa, że się nie mieszczą. Poza tym mam 158 więc im mam coś bliżej i nie muszę sięgać przez jedno do drugiego, tym mój kręgosłup jest mi bardziej wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Pestko pięknie to dobrałaś.U nas też pada ale nie leniwie .Lubię weekndowe dni jak słońce świeci,jest biało dookoła.Wczoraj tak było przed południem, słońce świeciło,pełno śniegu,było pięknie.Dzisiaj jest inaczej szaro-buro.Lubię jak pada śnieg,nawet odśnieżać lubię.To 150 metrów to całkiem sporo,Po takim odśnieżaniu to grzaniec przy kominku obowiązkowo.Jeszcze wieczorkiem jak jest zawierucha,wiucha,dmucha,tak jak na filmach to jest magia i bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Dlatego tu mieszkamy, prawda. Magicznie jest okrągły rok, choć bywa błotniście i nieelegancko. Byłaś dziś na Westwingu. Są zabójcze mebelki i kręciołki loftowe. Ale cena ???? ....po byku.Zastanawiam się się czy Kasiowego Michałka nie namówić żeby takie robił. O ile wiem to speców o metalu też ma jakichś w zanadrzu. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 ceny na Westwingu zawsze wysokie a jak są wyprzedaże to zawsze zapominam.Ciekawa jestem czy tam wtedy mają po jednej ,dwie sztuki. Kręciołki to dla mnie odległy temat.Może wezmę te ikeowskie na początek choć ze dwa. Ja dzisiaj mam lenia,nie wychylam nosa poza drzwi,robię jedzenie z tego co mam ,więc zaczyna się wymyślanie typu sałatka z tuńczyka ,ananasa i kukurydzy. Cieszę się,że będę mieć duży zamrażalnik porobię mrożonki w takie leniwe dni jak dzisiaj.Szkoda,że nie mieszkasz bliżej podskoczyłabym na grzańca.Mąż wyjechał na weekend na szkolenie,więc rządzę się sama ,miałam plany iść na łyżwy z dziećmi ,ale taka trochę zawierucha. Kasiu ja myślę ,że kręciołki są na czasie ,wprawdzie można je kupić.Czasem są mniej łądne ,czasem bardziej. Ja też zapytam mojego kolegę co w metalu robi,ale jak będzie mi barierkę robił. Odśniezyliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 A Pestko mój kuchenny napisał mi dzisiaj maila,że ta płyta Mastercooka podłużna nie jest możliwa do wpuszczenia w blat-tak żeby była ró∑no z blatem niewidoczna.Podoba mi się to bardzo.Poza tym czekam na odpowiedz czy ze względu na bliskość rogu-czyli łączenia dwóch płyt granitowych z półwyspem mogę mieć taką szeroką płytę.Wtedy problem się rozwiąże .Więc szukam alternatywy 80 cm,no ale ona jż nie jest taka ,że gar przy garze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts