Agnieszka G. 29.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Hej:)Fajnie ta kuchnia wyszła:) Przepiękna cegła, możesz napisać, gdzie ją kupiłas? Przepraszam, nie mam siły się przedzierać przez cały wątek. Co do lamp, rzeczywiście zasłaniają widok itd. może spróbuj jej powiesić wyżej, trochę ponad linię cegły. Rozważ tez powieszenie prostej lampy tego typuhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/husvik-lampa-wiszaca__0114521_PE267045_S4.JPGto jest ikea, ale chodzi mi o formę, czyli długa i wąską no i powieszona trochę wyżej. Kolor farby przepiękny, podłoga bajeczna, drzwi super:) Wszystko mi się podoba. Przypomnij proszę co to za model drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Basiu-kuchnia OBŁEDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Basiu, kamień, szczególnie duże płyty trzeba zamocowywać do muru (czy betonu) na bolce. Tu myślę o podstopniach szczególnie. Inaczej prędzej czy później odpadną.Winien jest ciężar, podmakanie, zmiany temperatury. Szczególnie zimą może się klejenie rozwarstwić - mróz robi swoje.Uświadomili mi to kominkarze, gdy przyznali się, że nie kładą kamienia w dużych płytach na całe ściany kominkowe (ciepłe), bo żeby zrobić to solidnie musieliby mocowania jak w budownictwie zrobić, a to kłopot w wykonaniu i cenę podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Basia, wiem, że to już było maglowane tysiąc razy, ale jakie masz drzwi, pls? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.07.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 wewnętrzne? firmy http://www.korona-drzwi.comstrona widzę w budowie.Beata Weronika też ma tej samej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 dzięki, to jest jakiś regionalny producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.07.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 tak,mają zakłąd pod Częstochową,najlepiej zadzwonić gdzie mają dystrybutorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Basia a ile kosztował jeden komplet skrzydło + ościeznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.07.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Morello wyceniałam za komplet drzwi 10 sztuk,ale jedne miały zawiasy chowane a drugie nie,musiałabym zapytać M.ale coś koło 1600-1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 10.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Basia jakiej firmy masz brame garazowa i czy jesteś zadowolona? Pewnie masz hormana tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 u mnie katastrofa, kostka brukowa w oleju i cały garaż również.Miska olejowa po raz 3 do wymiany,tragerdia.Przyjechałam z krótkiego odpoczynku i mam całe ręce pełne roboty Czym to umyć???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.07.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 http://www.chemiatechniczna.com/pl/p/Preparat-do-mycia-kostki-brukowej-i-elewacji/298 Może takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Garaż umyty, polewałam gorącą wodą i płynem do naczyń,myłam to miotłą,potem karcherem spłukiwałam. Natomiast z kostką nie pójdzie nam łatwo,wydaje mi się,że będzie jej część do wymiany,i to nie jest jakaś plama,ale odbicia kół ,oraz ślad po lejącym się ciurkiem z miski olejem,na całej długości podjazdu.. Wysłałam M do sklepu pierwszego lepszego,aby cokolwiek kupił,jutro będziemy to na kolanach robić.Przydałaby się myjka karcher na gorącą wodę.Ciekawe czy takie są. Na miski wydaliśmy ostatnio 1,8 tys.Musimy zmienić samochód na wysokie zawieszone i napędem na 4 koła,najlepiej jeszcze małe i tanie Pestko mó∑ię Ci szkoda gadać,tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Będę próbowała jakimś specjalistycznym środkiem, w najgorszym wypadku wymienię część kostki ,bo i tak mają ją poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.07.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 znalazłam coś takiegohttp://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2013878.htmljutro będziemy myć płynem do czyszczenia silników,jak go kupimy,a możliwe ,że wypożyczymy myjkę ciśnieniową na gorącą wodę ,mam nadzieję,że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 u mnie katastrofa, kostka brukowa w oleju i cały garaż również.Miska olejowa po raz 3 do wymiany,tragerdia.Przyjechałam z krótkiego odpoczynku i mam całe ręce pełne roboty Czym to umyć????????????o rany Basiu... ja dawno nie byłam u ciebie... a tu masz:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Basiu na razie szorujcie, po zimie może się wchłonie. narazie zostaw tę kostkę . ja wiem ,że drażni, ale ..... odpuśc z tą wymianą. co u was są takie wertepy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.07.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Moniko u nas zimą trudno wjechać,więc trzeba mieć napęd na 4 koła,a wogóle to wysokie zawieszenie trzba mieć.Facet w poniedziałek z parownicą przyjeżdza i będzie czyścił ten bruk,mechanik pobliski powiedział ,że mu schodzi od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 no super!!!!!!!! basiu co u was slychać???? działacie coś w domu????? my przenioslysmy się na fb z plotami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.07.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Przykro mi Basiu . Takie nieplanowane wydatki załamują. Trzymam kciuki by udało się wyczyścić kostkę. A tymczasem trafiłam na inspirację, która skojarzyła mi się z Twoją kuchnią . Tak mogłaby wyglądać przy innym układzie http://cdn10.muratordom.smcloud.net/t/photos/thumbnails/29000/bialo_czarna_kuchnia_620x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Źródło Kominek wreszcie rozliczyłam (czyt. zakończyli montaż). Dziękuję Ci za sugestię z kratką jak byłaś u mnie . Poprosiłam o wymianę na szczelinową i wygląda o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts