Barbara74 21.10.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witaj , Wczoraj przejrzalam Twoj dziennik od deski do deski. Jestem na etapie wybierania sprzetu do kuchni i zastnawiam sie gdzie wynegocjowalas takie ceny Electroluxa. Dianasj wybór electroluxa to był przypadek,chciałam piekarnik tej firmy, bo miałam wcześniej i byłam zadowolona,a nie chciałam przepłącać.Zamawiając meble u mojego stolarza,zobaczyłam ,że ma na wystawie identyczny piekarnik ,jak się potem okazało tylko wizualnie identyczny w stosunku do tego co wybrałam.Powiedziałam ,aby mi dał ofertę.Potem zaproponował,czy może nie chcę płyty,zmywarki.I chociaż zmywarka miała być boscha ,a płyta też inna,to powiedziałam mu aby wszystko wrzucił do oferty,a ja pomyślę.No i się zdecydowałam,potem okazało się,że dzięki temu ,że kupiłam 4 sprzęty mam przedłużoną gwarancję na 5 lat. A skąd te ceny.Firmy dają sprzedawcą kuchni sprzęty na ekspozycjęw bardzo promocyjnych cenach,u mnie tylko piekarnik był u niego na ekspozycji,reszta stała zapakowana.Dostałam porządną cenę jest ok. Zmywarka strasznie cicha jest,ale nie suszy za dobrze,sztućce są mokrawe. Z piekarnika korzystam tylko z podstawowych funkcji ,termosonda leży w szufladzie,ani razu jej nie użyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 24.10.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witaj Basiu . Mam pytanie o Massivy , masz je nad blatem kuchennym prawda ? Czy możesz mi napisać czy blaszka otaczająca żarówkę jest biała jak reszta lampy czy szara ? Sorry , że zawracam Ci głowę taką głupotką , ale nie widziałam ich na żywo , a ma to dla mnie znaczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.10.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Witaj Basiu . Mam pytanie o Massivy , masz je nad blatem kuchennym prawda ? Czy możesz mi napisać czy blaszka otaczająca żarówkę jest biała jak reszta lampy czy szara ? Sorry , że zawracam Ci głowę taką głupotką , ale nie widziałam ich na żywo , a ma to dla mnie znaczenie:) Hej nie ma sprawy pytaj ,to kółeczko otaczające żaró∑kę jest szare-stal, nierdzewna szczotkowana,więc kolor srebrny,wygląda to dobrze,zlewa się z żaró∑ką i na pewno nie zżółknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.10.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Czesc masz listwy przypodłogowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.10.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Czesc masz listwy przypodłogowe ? nie mam,a masz jakieś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 26.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wielkie dzięki Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.10.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 mało mnie bo jest dużo do zrobienia przed zimą,coś się drobnego u mnie ruszy to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.10.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Hej Basiu, jak tam plany ogrodowe? Ruszyło coś w tym temacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.10.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 nie ,czekam na mamę ,mamy cały czas inne rzeczy na głowie,w tym tygodniu muszę poprzyklejać odklejające się ledy . Będę mieć montowany parapet granitowy na zewnątrz w dużym fixie. Mąż ma wolne w czwartek i chce coś porobić w domu,więc muszę mu coś przygotować. Mam zawieszone lampy w przedpokoju-massivy nero. Bardzo powoli ,ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.11.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Basiu, podrzucam te konsolki, które reklamowałam jako rozwiązanie do przedpokoju. Chodzi o połączenie dużego lustra zaczynającego się przy podłodze z konsolką. Lustro jako tło dla konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Basiu samych serdeczności http://kartkolandia.pl/kartki/5/1/d/kartki-imienne-damskie-kartka-dla-basi-1696.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Basiu wszystkiego najlepszego z okazji imieninek <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kolorowego życia Basiu, jak ten łan tulipanów. Płatków róż pod stopami i kochających serc tuż obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Basiu, Zaglądam do Ciebie wirtualnie, ale mam nadzieję, że niebawem zobaczymy się w realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.12.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Dziewczyny dziękuję za życzenia ,nie miałam powiadomień no i nie zaglądałam.U mnie kuchnia pofugowana,salon w trakcie.Mam fugę wapienną z elkamino najjaśniejszą białą.Nie jestem zadowolona,jednak na zdjęciach forumowiczów ,było to co ja nie lubię, po zafugowaniu jest tak mdło i bezbarwnie.Tam gdzie fuga nie wyschła i jest ciemniejsza cegła wygląda lepiej ,za chwilę zrobię fotęMam nadzieję ,że po impregnacie nabierze koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Baś, a czemu nie wzięłaś tej, którą ma Radek, albo Anitka. Przy najbliższym remonciku zawsze możesz wydłubać Trzymam dla Ciebie kilka inspiracyjek oczywiście przede wszystkim kolorystycznych i jeśli chodzi o zestawienie faktur: Strasznie mi żal, że dopiero teraz trafiłam na tę łazienkę, bo nie dałabym Ci spokoju w kwestii małego wucecika. Ogromnie mi się podoba Wiem, że po ptakach, ale musiałam się podzielić. I jeszcze te lampy Toma Dixona. Cudne połączenie szarości i turkusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Zabudowana pustka nad jadalnią: Przedpokój – lustro i konsolka Na ostatnim zdjęciu jest piękny kolor ścian, ciepły i szary zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Stoły i krzesła spokojnie i zadziorne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.12.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Jesteśmy w trakcie,jak dam impregnat będzie dobrze,bo daje on efekt mokrego kamienia i uintensywnia kolor.Cegła wygląda ładnie przy ciemnej fudze,przy jasnej staje się roozmazana. Kasiu Radek i Anita mieli inne cegły. Dla kładącym cenna rada,większe fugi lepiej potem nakładać fugę,bez fugownicy byłoby strasznie. Pestko uwielbiam Twoje inspiracje ,idę je oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.12.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Wydłubanie tej fugi byłoby koszmarem:bash: po impregnacie będzie ok,no wiesz pocieszam się,ale kochana jak nie będzie to wezmę pędzelek i pomaluję ciemniejszą szarą Podoba mi się strasznie wielkie lustro stojące na podłodze,chciałąbym takie w salonie,ale nie mam wolnej ściany.Na jednej tV, potem kominek ,sofa i okna. Dziecko mnie tu męczy ,że chce kompa,więc napiszę potem aha w salonie chce jeszcze przyciemnić ściany ,albo tylko TV zrobić ciemniejszą znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts