anitka89 31.07.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Basiu pokaż zdjęcia tarasu:popcorn: czekam i wciaz zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.07.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Zdjęć nie zrobiłam ,bo pogoda fatalna.Ewo co do podłogi to nie mamy wysokich wmagań ,ma być dobra cena najlepiej do 80 zł,a tylko 37 metrów.Kahrs jest drogi,ale zadzwonię i zajrzę do linków od Ciebie. Szarlotko pokazuj ja daję kamyczki -jeszcze nie wiem jaki kolor pomiędzy płyty,ale kładę je tak.Rząd płyt potem kamyki -czyli tylko 2 boki mojej płyty będą stykały się z kamykami.Na ścieżkach jeden rząd płyt ,płyta przy płycie . No i właśnie nie wiem jaka przerwa na kamyki?5 cm?I jaką podbudowę macie pod płytami??korytowanie 20 cm i podbudowa ?czy podsypka piaskowo cementowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2014 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Basiu pokaż zdjęcia tarasu:popcorn: czekam i wciaz zagladam jak się do Ciebie dostać, nie umiałam przez link na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Coś z tym linkiem u Anitki nie tak Nie działa http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-%29&p=6568622#post6568622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.08.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie Basiu - u nas trawertyn ułożony jest w formie "kładek" na grysie, między nimi jest duża przerwa - w jednym miejscu domu 5 cm, a na tarasie 30 cm. Między trawertynem mam białe kamyczki. Aaaa rozumiem Basiu, ja podobnie jak julianna16 uważam, że czarne schody będą Ci się bardzo brudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jestem po wstępnym omówieniu ścieżek i tarasu z Libet Maxima .Scieżki będą płyta przy płycie ,a taras wokół każdej płyty kamyczki. Basiu ,Szarlotko jakie macie fugi z kamyków. Pestko dzięki za link:hug: Schody chcę nie czarne ,ale ciemniejsze niż strzegom ,czy strzelin jakie szare.,mam dość myślenie o schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.08.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Basiu ,Szarlotko jakie macie fugi z kamyków. Ja nie mam fugi z kamyków. Będzie albo piasek, albo piasek z cementem albo fuga z Libetu - jeszcze nie wiem Mam 5mm odstępy między fugami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 01.08.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja nie mam fugi z kamyków. Będzie albo piasek, albo piasek z cementem albo fuga z Libetu - jeszcze nie wiem Mam 5mm odstępy między fugami. Nam ta fuga z Libetu się zapadła, ale my chyba zaliczyliśmy wszystkie kostkowe wtopy jakie się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 01.08.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Basiu z niecierpliwością czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.08.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dziewczyny jutro rano zrobię zdjęcia,jutro też jedziemy na kilka dni urlopu.W związku z tym nie miałam czasu. Płyty przywieźli,nie wyglądają tak super jak na zdjęciach lub te co widziałam na wystawce.Ale mąż mówi ok.Poza tym jak byłam na pedicure to chyba się nudził i poprzykładał próbki granitu na schody i zatwierdził te jasny ze Strzelina granit.Zastanawiam się tyllko czy dawać na podstopnice szczotkowany granit czy poler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Daj szczotkowany . Nigdzie nie masz nic błyszczącego, więc może wyjść dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.08.2014 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Daj szczotkowany . Nigdzie nie masz nic błyszczącego, więc może wyjść dziwnie. mąż też tak mówi, idę się pakować ,kilka dni odpoczynku ,ale laptopa biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dobrego odpoczynku, Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.08.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Basiu, udanego wypoczynku - nie włączaj laptopa Podstopnice - szczotkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.08.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 hej Basiu, udanego wypoczynku !!!jak wrócisz kochana napisz mi o tych listwach drewnianych co miałaś na poprzednim mieszkaniu. Jakie to było drewno i jak sie sprawowało.Wiem ze ta firma ma też listwy malowane odrazu na białao ale z drewna egzotycznego które jest bardzo miękkkie, dlatego mysle kupic czyste sosnowe i sama je pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.08.2014 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 I już jestem w domu… I wcale nie żałuję,że wróciłam.Dla mnie tydzirń jest wystarczający poza domem.Każdy następny dzień to katorga.Mój mąż ma to samo. Byłąm w Bieszczadach i podglądałam co się dzieje na FM Anito, Basiu , Pesteczko dziękuję za urlopowe życzenia. Jak dobrze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 „Syndrom wieśniaka” Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.08.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 „Syndrom wieśniaka” Mam to samo u mnie to rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.08.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Hej Basiu. Dla mnie 10 dni na wakacjach to optymalnie 14 to juz meczarnia. napiszesz mi coś odnośnie tych drewnianych listew. z jakiego gatunku drewna je kupowałas itd..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.08.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Anita w obecnym domu jeszcze nie mam listew. W poprzednim miałam sosnowe i malowałam na biało,były bardzo dobre gatunkowo i dobrze wyszlifowane. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts