Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdjęć nie zrobiłam ,bo pogoda fatalna.

Ewo co do podłogi to nie mamy wysokich wmagań ,ma być dobra cena najlepiej do 80 zł,a tylko 37 metrów.Kahrs jest drogi,ale zadzwonię i zajrzę do linków od Ciebie.

Szarlotko pokazuj ja daję kamyczki -jeszcze nie wiem jaki kolor pomiędzy płyty,ale kładę je tak.

Rząd płyt potem kamyki -czyli tylko 2 boki mojej płyty będą stykały się z kamykami.Na ścieżkach jeden rząd płyt ,płyta przy płycie .

No i właśnie nie wiem jaka przerwa na kamyki?5 cm?

I jaką podbudowę macie pod płytami??korytowanie 20 cm i podbudowa ?czy podsypka piaskowo cementowa?

Nie Basiu - u nas trawertyn ułożony jest w formie "kładek" na grysie, między nimi jest duża przerwa - w jednym miejscu domu 5 cm, a na tarasie 30 cm.

Między trawertynem mam białe kamyczki.

Aaaa rozumiem :)

Basiu, ja podobnie jak julianna16 uważam, że czarne schody będą Ci się bardzo brudziły :(

Jestem po wstępnym omówieniu ścieżek i tarasu z Libet Maxima .Scieżki będą płyta przy płycie ,a taras wokół każdej płyty kamyczki.

Basiu ,Szarlotko jakie macie fugi z kamyków.

Pestko dzięki za link:hug:

Schody chcę nie czarne ,ale ciemniejsze niż strzegom ,czy strzelin jakie szare.,mam dość myślenie o schodach :(

Dziewczyny jutro rano zrobię zdjęcia,jutro też jedziemy na kilka dni urlopu.W związku z tym nie miałam czasu.

Płyty przywieźli,nie wyglądają tak super jak na zdjęciach lub te co widziałam na wystawce.Ale mąż mówi ok.Poza tym jak byłam na pedicure to chyba się nudził i poprzykładał próbki granitu na schody i zatwierdził te jasny ze Strzelina granit.

Zastanawiam się tyllko czy dawać na podstopnice szczotkowany granit czy poler.

hej Basiu, udanego wypoczynku !!!

jak wrócisz kochana napisz mi o tych listwach drewnianych co miałaś na poprzednim mieszkaniu. Jakie to było drewno i jak sie sprawowało.Wiem ze ta firma ma też listwy malowane odrazu na białao ale z drewna egzotycznego które jest bardzo miękkkie, dlatego mysle kupic czyste sosnowe i sama je pomalować.

I już jestem w domu…

I wcale nie żałuję,że wróciłam.Dla mnie tydzirń jest wystarczający poza domem.Każdy następny dzień to katorga.Mój mąż ma to samo.

Byłąm w Bieszczadach i podglądałam co się dzieje na FM :)

Anito, Basiu , Pesteczko dziękuję za urlopowe życzenia.

Jak dobrze w domu :)