Barbara74 28.08.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 O świetne!!!! Muzyczne dla mojego M. konieczne ,bo jego gabinet to muzyczny pokój ,to będzie świetny prezent na urodziny no i dla mnie oj będę oko cieszyć,będziemy ... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Pestko produkuj swoje wzory i sprzedawaj na allegro,ja będę pierwszą Twoją klientką,i pełno innych się znajdzie, poproszę z Twoim autografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziewczyny czy się orientujecie,zamówiłam listwy aluminiowe na ledy w firmie zajmującej się sprzedażą ledów,nie mieli ich na miejscu więc je zamawiali Umowa była ustna, potem prosiłam mailem o zestawienie kosztów nie dostałam,ale mimo wszystko jak facet zamówił ,już ustnie nie dopominałam się ,że w mailu prosiłam o zestawienie .W kązdym razie elewatorzy chcieli tynkować ścianki ,kupiłam więc inne lampki.Dzisiaj napisałam ,że rezygnuję,a Pan mnie postraszył,że mam zapłacić tyle i tyle , ma mnie na monitoringu tego i tamtego dnia o tej i otamtej porze,że kontaktowaliśmy się telefonicznie tego i tamtego dnia.Jak nie zapłacę to za magazynowanie policzy 1,50 za dzień.Dla świętego spokoju bym kupiła ,ale to 800zł.Gdyby miał je na miejscu to bym je miała zamontowane,ale zamawiał i to się przeciągnęło ,no i głupio wyszło. Jak to jest ? ktoś może wiedzieć?Czy mam prawo do tego aby nie płącić i nie odbierać Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 O świetne!!!! Muzyczne dla mojego M. konieczne ,bo jego gabinet to muzyczny pokój ,to będzie świetny prezent na urodziny no i dla mnie oj będę oko cieszyć,będziemy ... super To jeszcze mu kup jakąś płytę muzyka, którego nazwisko jest na tej blasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Dziewczyny czy się orientujecie,zamówiłam listwy aluminiowe na ledy w firmie zajmującej się sprzedażą ledów,nie mieli ich na miejscu więc je zamawiali Umowa była ustna, potem prosiłam mailem o zestawienie kosztów nie dostałam,ale mimo wszystko jak facet zamówił ,już ustnie nie dopominałam się ,że w mailu prosiłam o zestawienie .W kązdym razie tynkarze chcieli tynkować ścianki ,kupiłam więc inne lampki. Dzisiaj napisałam ,że rezygnuję,a Pan mnie postraszył,że mam zapłacić tyle i tyle , ma mnie na monitoringu tego i tamtego dnia o tej i otamtej porze,że kontaktowaliśmy się telefonicznie tego i tamtego dnia.Jak nie zapłacę to za magazynowanie policzy 1,50 za dzień. Dla świętego spokoju bym kupiła ,ale to 800zł.Gdyby miał je na miejscu to bym je miała zamontowane,ale zamawiał i to się przeciągnęło ,no i głupio wyszło. Jak to jest ? ktoś może wiedzieć? Jak ma Cię na monitoringu, to ma też kiedy rozmawiałaś. Poza tym niech Ci udowodni, że odpowiedział na maila z prośbą o zestawienie kosztów. Jeśli nie masz odpowiedzi na ten mail i nie ma twojej akceptacji kosztów, to niech się cmoknie..., łobuz i naciągacz. Wcale pewnie nie ma dla Ciebie tego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Sprytne schowki na kuchennych pomocników: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Schowek w ścianie Szafa wokół sbs I jeszcze fajne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Basia - facet niech Cie cmoknie. Telefonowac do niego mogłas po to żeby mu powiedziec dzien dobry. A on do Ciebie bo mu sie spodobałaś Jesli nie zaakceptowałaś cen na papierze / mailu to Ci moze naskoczyc. Poza tym wg prawa jesli kupujesz na odległośc (przez internet) to masz prawo w ciagu 10 dni zwrócic towar bez podania przyczyny a on ma obowiązek zwrócic Ci koszty. Więc niech nie podkakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 To nie było przez internet,ale w siedzibie jego ,i w zasadzie telefonicznie wszystko dogadywaliśmy ,oprócz ceny.ja się nie dopominałam,bo miałam na kartce zapisane ceny jak ze dwa tygodnie wcześniej byłam orientacyjnie.Aczkolwiek mailowo ,ostani mail do niego ode mnie jest z prośbą o zestawienie cenowe.Przez telefon bardziej pytałam kiedy będzie i byłam raz ,ale jeszcze nie miał.Potem zadzwonił,że do odbioru ,a wtedy już było po zawodach. Teraz już go nie chcę ,bo mnie wystraszył i może w innym przypadku z przyzwoitości bym go kupiła .Moja wina jest ,bo zrezygnowałam, jak go zamówił( w zasadzie jak nie sprzeda mi to komuś innemu)Po jego mailu,że mogę odebrać ,napisałam,że rezygnuję ( co świadczy o tym,że musiałam zamawiać skoro rezygnuję).Jedynie mogę powiedzieć,że mu zapłacę 300zł ,bo mi nie podał ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 I tak nic Ci nie może zrobić, bo nie ma na piśmie. Majle wg prawa nie są podstawą do roszczeń. Muszą być poparte dokumentem drukowanym dostarczonym osobiście lub listownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A schowki bardzo fajne,podoba mi się,jak drzwi sa chowane do środka szafki i nie przeszkadzają po otwarciu,toster super,aczkolwiek taki fajny,że bym nie chowała.Dzisiaj na Westing były ,albo są jeszcze czajniki i tostery, fajne,czerwone mi się strasznie podobają Morphy Richards, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Morphy Richards ma fajne wzornictwo, niby nowoczesne, ale troszkę ze smaczkiem starszego wzoru . Chyba kiedyś widziałam, że jakaś polska firma sprzedawała. Wrzuciłam Ci te schowki, bo skoro stolarz robi Twoją kuchnię to może przyda Ci się coś z tego. Podoba mi się jeszcze pomysł takiego małego cargo w niskiej, gdzie można mieć wiszące ściereczki, albo miejsce na deski, czy pokrywki. I oczywiście świetny jest kawałek otwierany pod blatem przy zlewozmywaku, a tam gąbki i zmywaczki pod ręką. Zaglądałaś do dziennika? Coś wrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Oj Pestko nie lubię takich sytuacji ,w zasadzie mają tylko mojego maila,innych danych nie mają,ale jakoś głupio. Te obrazy blachy są fajne,szkoda,że nie ma nic znapisami w Twoim stylu -typografiiA te fotki na górze- mają szafki ramki i fajny kolor,pytałam M. pokazywałam kuchnie w szarościach,ale on biały chce.Elewacje kończą,jutro będę poprawiać drobne rzeczy.Przy jednym szerokim oknie nie mam podcięcia na parapet zewnętrzny,drugie ma ,bo spełnia go profil przesuwny.Będę mieć więc trochę z tym problemu,no chyba ,że dam kamienny-granitowy,inny trzeba dokręcić do okna...Więc elewacja nie będzie tak do konca skończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 tak rzeczywiście super,pokazywałaś to gdzieś ostatnio i mi się bardzo podobało,to pod zlewem super.Ja prawdę mówiąc zastanawiam się co z krajalnicą do chleba,te chowane strasznie drogie,ale znowu teraz tam koło niej mam dużo okruchów, i prawdę mówiąc szpecą blat, nie wyglądają tak fajnie jak np. toster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A ten kolor tej szafki z tym schowkiem pod zlewem przepiękny...Moja siostra ma tak pomalowane drzwi w swoim domku na wsi,mama jej malowała i patynowała,zwykłe ,stare ,sosnowe -są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) http://allegro.pl/stylowy-toster-morphy-richards-4-kromki-i2591731021.html ten fajny ,kolor czerwony byłby super o tenhttp://www.ebay.co.uk/itm/MORPHY-RICHARDS-ACCENTS-RED-KETTLE-AND-4-SLICE-TOASTER-/160564369353?pt=UK_Home_Garden_Kitchen_Toasters&hash=item256261d7c9#ht_4172wt_907 Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Basia - skoro nie maja Twoich danych to siedziałabym cicho. Nie odp na maile. Jeśli facet uparty i wytoczy cięższe działo (zlokalizuje Cie po IP komp ?? ) to wtedy napiszesz oficjalne pismo, że nie otrzymałaś wyceny o która prosiłaś zatem nie mogłas zaakceptowac warunków umowy. Jednak myslę, że odpuści Pestka - fajne te schowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A taka schowaną stolnicę widziałaś Moim zdaniem genialne. Można to umieścić w blacie, albo na wyspie. Nawet duży ciężki stół by się nadawał. Dla mnie to super pomysł, bo stolnica to grzmot, który ciężko schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Basia - skoro nie maja Twoich danych to siedziałabym cicho. Nie odp na maile. Jeśli facet uparty i wytoczy cięższe działo (zlokalizuje Cie po IP komp ?? ) to wtedy napiszesz oficjalne pismo, że nie otrzymałaś wyceny o która prosiłaś zatem nie mogłas zaakceptowac warunków umowy. Jednak myslę, że odpuści Pestka - fajne te schowki Tak jest, Basia, siedź cicho. Jak będzie uparty to mu przyłożysz. Schowki super. Prawda:yes: Zupełnie nie rozumiem czemu projektanci nie proponują takich chowanych drzwiczek. Miałam takie kiedyś w angielskim hotelu - zamykały TV. Kapitalne i w sumie proste do zrobienia. Albo szuflada wyciągana z szafki nablatowej. Może tam stać sokowyrzymałka, albo jakiś robot kuchenny. Tyle tego zawsze jest potrzebne pod ręką, a tu nic tylko grzeb człowieku po szufladach i szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Basia - skoro nie maja Twoich danych to siedziałabym cicho. Nie odp na maile. Jeśli facet uparty i wytoczy cięższe działo (zlokalizuje Cie po IP komp ?? ) to wtedy napiszesz oficjalne pismo, że nie otrzymałaś wyceny o która prosiłaś zatem nie mogłas zaakceptowac warunków umowy. Jednak myslę, że odpuści Pestka - fajne te schowki jakbyś widziała maila jakiego mi przysłał to byś zbladła, i chce 1,50 za każdy dzień zwłoki za przechowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts