Beata Weronika 31.08.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basiu, masz świetnych synków! Młodszy ma takie fajne ogniki w oczach. Wygląda na kreatywnego To zdjecie wyspy - bomba i nie musiałabyś schodzić z granitem do podlogi - droga impreza. Pamiętam o łupku - zrobie dziś póżnym wieczorem zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pestko nie zauważyłaś na jednej fotce jest kran na ścianie do wlewania wody jak np.coś gotujesz, o to mi chodziło A blat na bok półwyspu wydaje mi się cieżkawy.A jak Wam się podoba blat nie pogrubiany?tylko taki cienki jak na tej fotce powyżej dużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basia, tu link to cen z mapstone:http://www.marmurgranit.com.pl/cms/pliki/107/cennik%20MAPSTONE%20slaby%202010.pdfŁupek ktory mam w samochodzie i ktory mi sie podobal to black slate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja mam półwysep bez boku .. nie jest źle. Pan kuchenny obciął mi róg aby nie obijać się w biodro.. byłam zła.. ale teraz może to i dobrze zrobił...Kiedyś ten blat będzie zmieniony na granit.. będzie prosto i do ziemi..., chyba..... Wiem, że będzie bolało, ale to trudno.. O takich drzwiach zamaskowanych mówiłam do spiżarki... Ja bym ją schowała za drzwiami , a nie robiła wnęki na drzwi do spiżarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wiem Arniko o co Ci chodzi z tymi drzwiami,ale na wizualkach to wyglądało dla mnie nnie za bardzo,poza tym to przejście do spiżarki byłoby strasznie wąskie 60cm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basia, tu link to cen z mapstone: http://www.marmurgranit.com.pl/cms/pliki/107/cennik MAPSTONE slaby 2010.pdf Łupek ktory mam w samochodzie i ktory mi sie podobal to black slate ale z niego by Ci zrobili blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak tylko ta cena z cennika ma sie nijak do tego co zaoferowal. Wlasnie napisalam do niego skad taka duza roznica Basia, dzwonilam do Radomska - wycenią mi też jeszcze dziś moj blat. Zobaczymy czy jest u nich moze taniej. Nie wiem czemu Tobie powiedzieli ze nie robia blatu z łupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ale masz ślicznych chłopców! Jak z obrazka! Młodszy skradł moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 60cm po długości jako taki korytarzyk czy 60cm szerokości???????? Nie wydaje mi się , że tam będzie tylko 60cm szerokości.. noo chyba, żeby... A co do szuflad to mam 3 :1 płytka.. sztućce przyprawy, woreczki śniadaniowe.. 2 głębokie na talerze, patelnie i inne takie tam.. Szuflady na bloomach są BOSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A jeszcze zapytam: po drugiej stronie półwyspu masz fronty? Bo się zastanawiam skąd masz dostęp do szafki narożnej po lewej stronie ciągu z płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.08.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basiu mi podoba się tak a ja mam cienki blat z granitu szczotkowanego- jest nierowny ciut, ale nie tak jak łupek. Wyspę z bokami z frontow. zaraz zdjęcie wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak tylko ta cena z cennika ma sie nijak do tego co zaoferowal. Wlasnie napisalam do niego skad taka duza roznica Basia, dzwonilam do Radomska - wycenią mi też jeszcze dziś moj blat. Zobaczymy czy jest u nich moze taniej. Nie wiem czemu Tobie powiedzieli ze nie robia blatu z łupka A z kim się w Radomsku kontaktowałaś,dzwoniłaś czy tylko mailowo? Ale masz ślicznych chłopców! Jak z obrazka! Młodszy skradł moje serce Dzięki starszy był największym słodziakiem jakiego znałam,wspaniały opiekun ,kocha młodszego strasznie,rozpłakał się w szpitalu jak go nie chcieli wpuścić do mnie po porodzie.Chciał go karmić ,przebierać ,usypiać i bardzo mi pomagał.Kiedyś po kąpieli oznajmił mi ,mamo mały śpi, przebrałem mu pieluszkę,żeby miał sucho .Wiele razy jak byłam zmęczona ,to mówił Ty się połóż a ja pobawię się z Bartusiem.Mały jest też słodziak ,ale charakterny wielki sportowiec ,wszystkie sporty chce uprawiać,niczego się nie boii ,sprawny jak diabli ,daje mi w kość. 60cm po długości jako taki korytarzyk czy 60cm szerokości???????? Nie wydaje mi się , że tam będzie tylko 60cm szerokości.. noo chyba, żeby... Otwór w drzwiach to 70 cm,ale szafkę na zawiasach to chyba tylko 60 cm zrobią A co do szuflad to mam 3 :1 płytka.. sztućce przyprawy, woreczki śniadaniowe.. 2 głębokie na talerze, patelnie i inne takie tam.. Szuflady na bloomach są BOSKIE ja też takie szuflady zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A jeszcze zapytam: po drugiej stronie półwyspu masz fronty? Bo się zastanawiam skąd masz dostęp do szafki narożnej po lewej stronie ciągu z płytą. będę mieć od strony kuchni (narozną)front otwierany 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Basiu mi podoba się tak a ja mam cienki blat z granitu szczotkowanego- jest nierowny ciut, ale nie tak jak łupek. Wyspę z bokami z frontow. zaraz zdjęcie wrzucę Mnie też się tak podoba, Dawaj Monia zdjęcia ,chciałam wrzucić zdjęcie moje i jak straszy był mały ,ale coś mam czasami problemy wrzucić z picassa Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 A to ja ze starszakiem jak był mały,Monia wiesz gdzie to zdjęcie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Piaskowa Skała Cudne chłopaki i Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Pestko nie zauważyłaś na jednej fotce jest kran na ścianie do wlewania wody jak np.coś gotujesz, o to mi chodziło A blat na bok półwyspu wydaje mi się cieżkawy. A jak Wam się podoba blat nie pogrubiany?tylko taki cienki jak na tej fotce powyżej dużej? Zauważyłam – to Ty chcesz taki kran mieć Nie wiem czy byłby taki blat ciężki. Chcesz cienki więc może nie. Ja się nie upieram. Sam nie miałam szans na takie u siebie, ale strasznie mi się to podoba. Uważam to za sposób zamknięcia przestrzeni pracy. Jak będziesz patrzeć z przedpokoju to może mieć duże znaczenie. Z tym cienkim blatem to trzeba sprawdzić jak on się dopasowuje do frontów. Sam pomysł cienkiego fajny, ale może być widokowo za lekki do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dzieki Arniko tak to Pieskowa Skała,wszyscy się pozmienialiśmy,nawet byłam blondynką przez moment,a teraz zdjęć sobie nie robię Pestko kranu nie daję,ale to fajny pomysł, późno go zauważyłam,ale fajny bajer ,tylko wystarczy dać na zimą wodę i nie trzeba odpływu:) no i przydałaby się też bateria składana Widziałam cienki blat z frontami ramowymi i mi się to strasznie podobało.Co do takiego zakończenia półwyspu to muszę to mojemu od kuchni wysłać ,aby stwierdził czy to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 inne ujęcie, tu bok zrobili z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Całkiem mi się podobasz jako blondynka:yes: Na tej fotce z Houzz jest ładnie. Tylko czy nie warto byłoby blatu równiutko z frontami zrobić. Żeby narożnik – blat fronty – ładnie był spasowany pod kątomierz. A i ja bym dała podcięty cokół skoro już front na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts