Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko blondynka to nie to zdjęcie dam na chwilę czekaj,ale mam problem z wrzuceniem.

Też tak myślę ,że blat nie może wystawać tylko spasowany ,ale bok może nie dawać ramkowy, tylko płaski właśnie nie wiem.

a z podcięciem -cokołem nie wiem czy się da skoro bocznym frontem wyjeżdzam pod koniec blatu,patrz na dół byłoby cienko

próba 2 ze zdjęciem znowu nieudana ,jak chcę wkleić adres zdjęcia to wkleja mi się w posta a nie w okienko ,więc blondynki się nie uda wkleić

Obrazek 10.png

blondynka sprzed kilku lat mniej więcej ten sam kres.Monia ja nie mam aktualnych zdjęć ,bo sobie nie robię,jestem mega niefotogeniczna coś mi się dużo przytyło

Zaczniesz zasuwać regularnie w ogródku to Ci ta przypadłość minie. U mnie tak właśnie jest. Jak sobie poganiam za kosiarką, poużeram z chwaściorami, od razu mam talię, gdzie trzeba :yes: Na zdjęciach wychodzę okropnie i nawet ojciec fotograf nie przewalczył tego. Nie uważam się za urodziwą, a sporo osób (facetów też) ma mnie za atrakcyjną mimo moich latek.

Co Ty chcesz od siebie :confused: Naprawdę fajna z Ciebie kobieta. Na dodatek inteligentna i niegłupia, a to cenniejsze od fotogeniczności.

Zaczniesz zasuwać regularnie w ogródku to Ci ta przypadłość minie. U mnie tak właśnie jest. Jak sobie poganiam za kosiarką, poużeram z chwaściorami, od razu mam talię, gdzie trzeba :yes: Na zdjęciach wychodzę okropnie i nawet ojciec fotograf nie przewalczył tego. Nie uważam się za urodziwą, a sporo osób (facetów też) ma mnie za atrakcyjną mimo moich latek.

Co Ty chcesz od siebie :confused: Naprawdę fajna z Ciebie kobieta. Na dodatek inteligentna i niegłupia, a to cenniejsze od fotogeniczności.

:lol2:Pestko ,ale teraz to jestem grubsza niż na zdjęciu,aaaaaa zajrzyj na gmaila

półwysep kończy się na równo ze ścianą przedpokojową

jak dam czrny blat to mi się faktury mogą pokłocić blat-podłoga i jeszcze będzie czarny bok i ciężko

mogę dać albo gładki bok ,albo bok jak fronty, no widzicie taki szczegół ,a ile zachodu...

:lol2:Pestko ,ale teraz to jestem grubsza niż na zdjęciu,aaaaaa zajrzyj na gmaila

Mój jak mi się podtyło powiedziąl, że na biust mi nie zaszkodziło i że niejedna nastolatka powinna mi zazdrościć :cool: Fajny jest

Mój jak mi się podtyło powiedziąl, że na biust mi nie zaszkodziło i że niejedna nastolatka powinna mi zazdrościć :cool: Fajny jest

A ja jak wróciłam z RPA ,gdzie mi się przytyło ,to moja siostra jak mnie zobaczyła to powiedziała,że mam piersi jak arbuzy,na całe szczęscie wtedy schudłam,oj mogłabym tak wygladać jak wtedy z tymi arbuzami :lol2:

Pestka no ja teraz przy laptopie ,ale też mam ogród do skoszenia, wieczorkiem to zrobię ,a ogód mam mega zapuszczony,w zasadzie dziki...to jeszcze na starym miejscu

Ivy no kązdy sobie jakoś wyobraża ,a potem okazuje się,że całkiem inaczej:)

Edytowane przez Barbara74

Oj tam Baby chyba każdej z nas zakup stanika sprawia trochę problemu (mnie również, odkąd wg nowych wytycznych odkryłam, że mam rozmiar 60E :), co na stare teoretycznie wychodzi 70C...)

Basiu w życiu bym nie zgadła, że Ty jako blondynka i jako ... ruda (?) to ta sama osoba. Wyglądałaś skrajnie różnie :)

U mnie na półwyspie bok blatu będzie miał aż 10 cm grubości. Jak już wreszcie zamontują, to Ci wkleję. On z całą pewnością będzie "ciężki" i masywny i taki chciałam - ale taki wyłącznie do gładkich, prostych frontów. Sama określisz czy mniej niż pół z mojego to dużo.

A u Moniki co jest z boku? Górę pięknie widać, a bok to 2xfront i listwa między nimi? Leciutko to wygląda.

Etam to nie tylko na biusty. Kupisz u nich sprytne kapciuszki nocne i pyjamkę i masę śliczności w różnych stylach i kolorach. Na dodatek kocham ich bo przeceny 505 robią nie na resztkach i zawsze coś fajnego upoluję. Dla dzieci też mają co nieco

Monia ,widać odbicie Twoich nóg na fotkach ,nie chodzisz w kapciach:lol2:Ja staników nie kupuję w intimissimi,oysho bo to na małe cycuszki.

Ja miałam Freya,polskiej firmy Dalia,,ale nigdy nie byłam zadowolona.Ja też lubię gładkie ,sztywne,aby pod bluzką nie było widać nierówności ,koronki lubię oglądać,ale nie nosić.

A Etam wejdę na stronę i zobaczę

no super te Etam,ale nie na moje arbuzy:)czas się odchudzić do tych etam,na zdjęciu widać,że mają je źle założone,dół stanika -drut powinien wchodzić pod biust a one mają jakoś niżej

Edytowane przez Barbara74