Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

w kapciach chodzę oczywiście. ale pomalowałam paznokcie u nog i chwilowo pomykam boso:)

granit Balbiny mi się też podoba. bo ten moj jest cięzki w użytkowaniu i jeszcze taki ...http://kominki-obudowy.com/image_func.php?img=gfx/1106cf1d9d1039e86ff46487b775e3c7.jpg&maxwidth=150

i moja kuchnia w Mario&pablohttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/167.jpghttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/165.jpg

a ten mi się bardzo podoba - taki jasny szaryhttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/29.jpg

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu...czy dobrze pamiętam ze bedziesz miała przejscie do łazienki przez garderobę?? jesli tak to gdzie i czy masz na to pomysł ??

z sypialni przechodzi się do garderoby a stamtąd do łazienki ,zaró∑no do garderoby jak i dołązienki robię łamane drzwi ,albo do łazienki przesuwne lustro ,jeszcze nie wiem.W każdym razie nie robię tradycyjnych .Tradycyjne z możliwością zamykania robię do sypialni.

Tak sie zajęłam ogródkiem, że zapomniałam pójść po sąsiedzku w sprawie szuflad. Nic, jutro też jest dzień.

Basia a może skoro mówisz o przesuwnych z sypialni do łazienki to takie zrobisz. One bardziej w stylu Twojego domu niż lustrzane. No chyba, że wstawiłabyś taflę lustra w białą ramę

Screen shot 2012-06-28 at 12.29.31 AM.jpg

moja Basiu:yes: dziś szukając kamienia znalazłam swoją na ich stronie:)

a paski to był taki "przebłysk geniuszu":lol2:

Monia byłam na ich stronie,ewidentnie lubią paski i Cię namówili-jesteś usprawiedliwiona:)

warto wejść na ich stronę jak ktoś się waha czy zlew podwieszany czy nie.Tam większość ludzi wybrała niestety niepodwieszane i wygląda to paskudnie

Monia byłam na ich stronie,ewidentnie lubią paski i Cię namówili-jesteś usprawiedliwiona:)

warto wejść na ich stronę jak ktoś się waha czy zlew podwieszany czy nie.Tam większość ludzi wybrała niestety niepodwieszane i wygląda to paskudnie

Basiu nie jestem usprawiedliwiona. Bo tylko blat od nich brałam. Meble robił stolarzw/g mojego pomysłu. I to był mo przebłsk.

a wyobraz sobie ,że moja architektka, bardzo fajna dziewczyna i super gustem jeszcze chciała mi dac to aluminium pod blat( taki paseczek):) o tego bym już nie zniosła:yes:

a stolarz z teściową upierali sie nad aluminiowymi cokołami:yes:

a zlew zrob sobie w strukturze:yes:Ja mam gładki i bardzo się rysuje:)

Pogoda tragiczna ,na dodatek mnie boli brzuch ,dzieci się nudzą, ja szukam lodówki sbs i nic mi sie nie chce.

Jedziemy dzisiaj zamówić drzwi ,ale mamy z dokończeniem elektryki problem.

Mnie wizualnie podobaja się proste sbs samsunga cena również przyjemna ,a mąz dzisiaj na zakupach przyuważył Sharpa,podobno wygądne ,dzielony na 4 -cała góra to chłodziarka.Ale ona jakaś udziwniona.Muszę sama ruszyć się i na żywo zobaczyć.

Jutro idziemy na urodziny córki sąsiadów a tu taka pogoda,a fajnie byłoby na ich pięknym ogródku,

basiu mnie też brzuch( wiadomo co;)) boli i jeszcze za uchem kłuje z tyłu głowy. chyba wczoraj na rowerze mnie zawiało:)

jA mam dziś znajomych w domu. i nie moge się wyrobić . Wstałam o 11) bo było za ciemno rano na polu. a poszłam spać przed 2 w nocy( pełnia):(

idę do sklepu po Kasię na szarlotkę , M w sklepie po produkty na chińskie..... jeszcze głowa umyć i paznokcie maknąć . Tym razem u rąk:)

a jeszcze dom i ogarnęłąm od gory do dółu. Kuchnia pójdzie na koniec po wszystkim.

Udanych urodzinek:)

a jeszcze dom i ogarnęłąm od gory do dółu. Kuchnia pójdzie na koniec po wszystkim.

Monia - nie masz nikogo do sprzątania ??

Ps. moja Ewa wczoraj była sama bo ja z Lenke na spotkaniu w przedszkolu. Wracam i patrze a moje nowe poduchy w salonie ułozone zamkiem do tyłu :rotfl: No cóż - zamki zwsze sie "kryło" zwłaszcz te w nie takim jak całośc kolorze ;)

z sypialni przechodzi się do garderoby a stamtąd do łazienki ,zaró∑no do garderoby jak i dołązienki robię łamane drzwi ,albo do łazienki przesuwne lustro ,jeszcze nie wiem.W każdym razie nie robię tradycyjnych .Tradycyjne z możliwością zamykania robię do sypialni.

Basiu a znajde gdzieś u Ciebie rzuty tych pomieszczeń ?? bo jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie :cool:

Monia - nie masz nikogo do sprzątania ??

Ps. moja Ewa wczoraj była sama bo ja z Lenke na spotkaniu w przedszkolu. Wracam i patrze a moje nowe poduchy w salonie ułozone zamkiem do tyłu :rotfl: No cóż - zamki zwsze sie "kryło" zwłaszcz te w nie takim jak całośc kolorze ;)

mam kochana:)

ale goście mieli przyjśc więc ogarniałam. Lazienki szybko i poodkurzałam. a przy okazji jakieś skladaniue w garderobie, szafki i itp