monika996 31.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 w kapciach chodzę oczywiście. ale pomalowałam paznokcie u nog i chwilowo pomykam boso:) granit Balbiny mi się też podoba. bo ten moj jest cięzki w użytkowaniu i jeszcze taki ...http://kominki-obudowy.com/image_func.php?img=gfx/1106cf1d9d1039e86ff46487b775e3c7.jpg&maxwidth=150i moja kuchnia w Mario&pablohttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/167.jpghttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/165.jpg a ten mi się bardzo podoba - taki jasny szaryhttp://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.08.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a ztymi listwami w poniedzialek dzwonię zaraz do stolarza, żeby je zlikwidował jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 co to za kuchnia w mario&pablo, to Twoja obecna ?,ten czarny granit jest piękny, ,skoczę do Balbiny i zobaczę jaki ona ma, paski zlikwiduj jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basiu...czy dobrze pamiętam ze bedziesz miała przejscie do łazienki przez garderobę?? jesli tak to gdzie i czy masz na to pomysł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 moja Basiu:yes: dziś szukając kamienia znalazłam swoją na ich stronie:)a paski to był taki "przebłysk geniuszu":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.08.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Basiu...czy dobrze pamiętam ze bedziesz miała przejscie do łazienki przez garderobę?? jesli tak to gdzie i czy masz na to pomysł ?? z sypialni przechodzi się do garderoby a stamtąd do łazienki ,zaró∑no do garderoby jak i dołązienki robię łamane drzwi ,albo do łazienki przesuwne lustro ,jeszcze nie wiem.W każdym razie nie robię tradycyjnych .Tradycyjne z możliwością zamykania robię do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak sie zajęłam ogródkiem, że zapomniałam pójść po sąsiedzku w sprawie szuflad. Nic, jutro też jest dzień. Basia a może skoro mówisz o przesuwnych z sypialni do łazienki to takie zrobisz. One bardziej w stylu Twojego domu niż lustrzane. No chyba, że wstawiłabyś taflę lustra w białą ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 nie, te są fajne ale pasują bardziej do cottage styl.Pestko nie rób sobie kłopotu z tymi szufladami,robię dzielone na 3 .Dzielę na 3 bo przy ramkach i szerokich szufladach(mam 95cm i 100cm) takie ładniej wyglądają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 moja Basiu:yes: dziś szukając kamienia znalazłam swoją na ich stronie:) a paski to był taki "przebłysk geniuszu":lol2: Monia byłam na ich stronie,ewidentnie lubią paski i Cię namówili-jesteś usprawiedliwiona:) warto wejść na ich stronę jak ktoś się waha czy zlew podwieszany czy nie.Tam większość ludzi wybrała niestety niepodwieszane i wygląda to paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.09.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Monia byłam na ich stronie,ewidentnie lubią paski i Cię namówili-jesteś usprawiedliwiona:) warto wejść na ich stronę jak ktoś się waha czy zlew podwieszany czy nie.Tam większość ludzi wybrała niestety niepodwieszane i wygląda to paskudnieBasiu nie jestem usprawiedliwiona. Bo tylko blat od nich brałam. Meble robił stolarzw/g mojego pomysłu. I to był mo przebłsk. a wyobraz sobie ,że moja architektka, bardzo fajna dziewczyna i super gustem jeszcze chciała mi dac to aluminium pod blat( taki paseczek) o tego bym już nie zniosła:yes: a stolarz z teściową upierali sie nad aluminiowymi cokołami:yes: a zlew zrob sobie w strukturze:yes:Ja mam gładki i bardzo się rysuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 ale na stronie tego kamieniarstwa jest blat z podobnymi paskami :)myślałam ,że to ich pomysł,ale fakt bok nie masz z granitu tylko front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.09.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 a tak w ogóle kiedy będziesz mieć kuchnię>/? te płytki w łazience a,la kamień cudne:) a jak uwas z pogodą , bo u nas leje i nie zapowiada się na przejaśnienia:( Generalnie koszmarnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Pogoda tragiczna ,na dodatek mnie boli brzuch ,dzieci się nudzą, ja szukam lodówki sbs i nic mi sie nie chce.Jedziemy dzisiaj zamówić drzwi ,ale mamy z dokończeniem elektryki problem.Mnie wizualnie podobaja się proste sbs samsunga cena również przyjemna ,a mąz dzisiaj na zakupach przyuważył Sharpa,podobno wygądne ,dzielony na 4 -cała góra to chłodziarka.Ale ona jakaś udziwniona.Muszę sama ruszyć się i na żywo zobaczyć.Jutro idziemy na urodziny córki sąsiadów a tu taka pogoda,a fajnie byłoby na ich pięknym ogródku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.09.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 basiu mnie też brzuch( wiadomo co;)) boli i jeszcze za uchem kłuje z tyłu głowy. chyba wczoraj na rowerze mnie zawiało:) jA mam dziś znajomych w domu. i nie moge się wyrobić . Wstałam o 11) bo było za ciemno rano na polu. a poszłam spać przed 2 w nocy( pełnia) idę do sklepu po Kasię na szarlotkę , M w sklepie po produkty na chińskie..... jeszcze głowa umyć i paznokcie maknąć . Tym razem u rąk:) a jeszcze dom i ogarnęłąm od gory do dółu. Kuchnia pójdzie na koniec po wszystkim. Udanych urodzinek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 no z tym brzuchem to tragedia,aż całę nogi mnie bolą.Ale drzwi zamówione uff...i szarlotkę bym też zjadła,chyba jakieś ciasto upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 a jeszcze dom i ogarnęłąm od gory do dółu. Kuchnia pójdzie na koniec po wszystkim. Monia - nie masz nikogo do sprzątania ?? Ps. moja Ewa wczoraj była sama bo ja z Lenke na spotkaniu w przedszkolu. Wracam i patrze a moje nowe poduchy w salonie ułozone zamkiem do tyłu No cóż - zamki zwsze sie "kryło" zwłaszcz te w nie takim jak całośc kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Basiu - odp Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 z sypialni przechodzi się do garderoby a stamtąd do łazienki ,zaró∑no do garderoby jak i dołązienki robię łamane drzwi ,albo do łazienki przesuwne lustro ,jeszcze nie wiem.W każdym razie nie robię tradycyjnych .Tradycyjne z możliwością zamykania robię do sypialni. Basiu a znajde gdzieś u Ciebie rzuty tych pomieszczeń ?? bo jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.09.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) Basiu a znajde gdzieś u Ciebie rzuty tych pomieszczeń ?? bo jestem ciekawa jak to wygląda u Ciebie sypialnia tam gdzie łóżki i idzie się na lewo do garderoby a potem do łazienki Edytowane 1 Września 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Monia - nie masz nikogo do sprzątania ?? Ps. moja Ewa wczoraj była sama bo ja z Lenke na spotkaniu w przedszkolu. Wracam i patrze a moje nowe poduchy w salonie ułozone zamkiem do tyłu No cóż - zamki zwsze sie "kryło" zwłaszcz te w nie takim jak całośc kolorze mam kochana:) ale goście mieli przyjśc więc ogarniałam. Lazienki szybko i poodkurzałam. a przy okazji jakieś skladaniue w garderobie, szafki i itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts