Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny pisała , że sbs-y nie są aż takie wygodne, bo są wąskie i tak naprawdę mało się w nich mieści, szczególnie odczuwalne jest to po dużych zakupach...

Arniko niestety wiiem ,ale w mojej kuchni ta metalowa lodówka miała ją unowocześnić wprowadzając metal,poza tym tak fajnie po amerykańsku wyglądała.Właśnie chodzę i chaotycznie szukam szafek pod umywalkę i kuchni

Ja bym wolała dobrą, która chłodzi a nie amerykańską niekoniecznie niewygodną...

Ja mam zwykłą białą i spełnia swoją funkcje.. za to jest dobra i na 2 metry wysoka.. czasami nawet w niej się nie mieszczę...

Nie mówię już o tym, że musieliśmy kupić do spiżarki zamrażarę skrzyniową...

Wszędzie mam daleko i mam zapas jakby co i nie muszę za bułkami czy chlebem i masłem gonić do sklepu każdego dnia...

Jedynie czego mi brakuje .. to kostkarki.. ale da się i bez tego ustrojstwa żyć;)

Basia.. u mnie się robi szafka i całe meble..

Mają być z początkiem.. pewnie znaczy koło 10 września... Jak stolarz mi zamontuje to pokarzę...

Tylko, że ja chciałam szafkę pod umywalkę, a nie nablatową... blat z merbał ma być na szufladzie z brudownikiem i na szufladach na wszystkie łazienkowe badziewia...

Sama jestem ciekawa jak wyjdzie...

Basiu daj jedną. Z dwiema będzie cięęęężko. Chyba, że szafkę chcesz stojącą, a nie wiszącą. Jeśli wiszącą, to weź pod uwagę, że rant umywalki musisz mieć na wysokości ok 85 cm, a więc blat szafki wyjdzie Ci 15 cm niżej. Jeśli dasz dwie szuflady, to one będą niemal tuż nad podłogą... Chyba, że dasz dwie bardzo płytkie.

Edit: zerknij u mnie jak wygląda jedna pod wysokimi na 14 cm umywalkami

Edytowane przez AniaS79

no właśnie na wizualizacjach mam jedną szufladę,umywalka będzie około 15 cm wysoka ,więc zdaje sobie sprawę,że to mi obniży o 15 cm.

Aniu zerknę do Ciebie, u mnie stolarz ma tylko dwie ściany do zamocowania i nie wiem czy na tych dwóch ścianach zdoła zawiesić umywalkę,rozwiązaniem jest z jednej strony blat

Monia a Ty masz szafki podumywalkowe?
mam Basiu. ja mialam robione przez stolarza:) ale Ikea ma podobne. Możesz pokazać swojemu stolarzowi, żeby ci dębową zrobił

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0139809_PE299626_S4.JPG

godmorgon-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0139833_PE299636_S4.JPG