Arnika 03.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dziewczyny pisała , że sbs-y nie są aż takie wygodne, bo są wąskie i tak naprawdę mało się w nich mieści, szczególnie odczuwalne jest to po dużych zakupach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dziewczyny pisała , że sbs-y nie są aż takie wygodne, bo są wąskie i tak naprawdę mało się w nich mieści, szczególnie odczuwalne jest to po dużych zakupach... Arniko niestety wiiem ,ale w mojej kuchni ta metalowa lodówka miała ją unowocześnić wprowadzając metal,poza tym tak fajnie po amerykańsku wyglądała.Właśnie chodzę i chaotycznie szukam szafek pod umywalkę i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Basiu to wytrwałości w poszukiwaniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ja bym wolała dobrą, która chłodzi a nie amerykańską niekoniecznie niewygodną... Ja mam zwykłą białą i spełnia swoją funkcje.. za to jest dobra i na 2 metry wysoka.. czasami nawet w niej się nie mieszczę... Nie mówię już o tym, że musieliśmy kupić do spiżarki zamrażarę skrzyniową... Wszędzie mam daleko i mam zapas jakby co i nie muszę za bułkami czy chlebem i masłem gonić do sklepu każdego dnia... Jedynie czego mi brakuje .. to kostkarki.. ale da się i bez tego ustrojstwa żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a ja bym chciała taką i taką,białych lodówek nie lubię,do niedawna tylko lubiłam do zabudowy,sa sbs na 120 cm szerokie ,ale drogie...szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Basiu to wytrwałości w poszukiwaniach:) Monia a Ty masz szafki podumywalkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.09.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 W łązience szarej mam umywalkę nablatową 15cm wysoką ,chcę tam dać szafkę dębową ,miałam dawać taką z jedną szufladą pod blatem,a może dać dwie szuflady ,więcej zmieszczę no tylko czy wyjdzie mi kloc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Basia.. u mnie się robi szafka i całe meble..Mają być z początkiem.. pewnie znaczy koło 10 września... Jak stolarz mi zamontuje to pokarzę... Tylko, że ja chciałam szafkę pod umywalkę, a nie nablatową... blat z merbał ma być na szufladzie z brudownikiem i na szufladach na wszystkie łazienkowe badziewia... Sama jestem ciekawa jak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Basiu daj jedną. Z dwiema będzie cięęęężko. Chyba, że szafkę chcesz stojącą, a nie wiszącą. Jeśli wiszącą, to weź pod uwagę, że rant umywalki musisz mieć na wysokości ok 85 cm, a więc blat szafki wyjdzie Ci 15 cm niżej. Jeśli dasz dwie szuflady, to one będą niemal tuż nad podłogą... Chyba, że dasz dwie bardzo płytkie. Edit: zerknij u mnie jak wygląda jedna pod wysokimi na 14 cm umywalkami Edytowane 4 Września 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 jedna powinna lepiej wyglądać...i zostanie przestrzeń pomiędzy szafką a podłogą a jesli chodzi o przechowywanie to tzreba dobrze rozplanować pojemniczki i inne już wewnętzrne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 no właśnie na wizualizacjach mam jedną szufladę,umywalka będzie około 15 cm wysoka ,więc zdaje sobie sprawę,że to mi obniży o 15 cm.Aniu zerknę do Ciebie, u mnie stolarz ma tylko dwie ściany do zamocowania i nie wiem czy na tych dwóch ścianach zdoła zawiesić umywalkę,rozwiązaniem jest z jednej strony blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.09.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Monia a Ty masz szafki podumywalkowe? mam Basiu. ja mialam robione przez stolarza:) ale Ikea ma podobne. Możesz pokazać swojemu stolarzowi, żeby ci dębową zrobił http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0139809_PE299626_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Monia a masz z relingiem, czy bezuchwytową.Ja chcę dębową ,blat to dąb ,a szuflada może być fornirowana dębowa. Tylko nie wiem jak z uchwytem,ładnie wygląda bez ale może na relingu ręcznik zawieśić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 basia ja mam uchwyt srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 basia ja mam uchwyt srebrny[ATTACH=CONFIG]134728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134729[/ATTACH] jaką masz wysokość szuflad ,wyglądają podobnie,wygodnie się otwiera takim małym uchwytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.09.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Basiu zmierzę ci pozniej. bardzo wygodny jest ten uchwyt. zresztą z Ikei, kazałam stolarzowi kupić. szuflady są na zwykłych prowadnicach i super wyjeżdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.09.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ten uchwyt masz ze stanowiska uchwyty kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.09.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Basiu nie wiem. Stolarz pojechał do Ikei i kupił. o wymiarach pamiętam , potem ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 prosze . wymiary mojej szafki pomarańczowej 2 szuflady długa na 220 cm, głeboka na 400 cm i wysoka na 40 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.09.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 prosze . wymiary mojej szafki pomarańczowej 2 szuflady długa na 220 cm, głeboka na 400 cm i wysoka na 40 cm:) uuuuuuuuuuuuuuuu, baaaaaaaaaaaaaaaaardzo głeboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts