Barbara74 07.09.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Teraz muszę zrobić podział w wysokiej zabudowoie ,znowu,lodówka wygodna bo szeroka,muszę poczytać opinie,bo mówią ,że Beko ma kiepski serwis,i chodzi głośno,jedna forumówka ma Beko tylko ,że z kostkarką i jest zadowolnoa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 BEKO jestem ZA Fajnie, że szuflady podzielone, a góra cała szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pestko jak dobrze,że wiesz o co mi chodzi dodam tylko,że ogólnie wolę proste rozwiązania ,i boję się,że wneka nad kibelkiem i ta zabudowa nad lustrem może być za dużo w tak małym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Basiu wkleję Ci inspirację, co prawda w innym stylu ale tutaj też jest półka nad geberitem i belka przy suficie. Zerknij sobie jak projektant to rozwiązał może coś się rozjaśni http://www.infloral.pl/murator/lazienka9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 tak jak jest półka to lustra najlepej jak nie dochodzi,ja już dawno kupiłam umywalkę nablatową,obecnie zrobiłabym taką do ściany,a były z tej samej serii bardzo łądne przyścienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.09.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Basiu, Mam dla Ciebie przerywniczek - kręciołek odrapusek :lol2: http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/04/92/92/2604929275 Do zdobycia Tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ewuś dzięki za pamięć,mam rozmawiać na temat kręciołków ze znajomym kowalem,może on mi coś takiego zrobi.Ewa pamiętasz robiłas mi kiedyś wizualki tej małej łazienki,wertowałam komentarze,ale nie znalazłam ,teraz zobaczę dziennik,ale jeszcze jest możliwość ,że to było na łązienkach,nie pamięasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.09.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Chyba o to Ci chodzi (?): KLIK To było w maju na 41 stronie komentarzy. Najlepszy dowód na to jak ostatnio u Ciebie tempo przyspieszyło :wiggle: WOW! Kowal, to brzmi profesjonalnie. Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Tak o to jak Ty to znalazłaś?ja wczoraj moje komentarze wertowałam i nie natrafiłam.A wiesz to było w maju,a jakoś mi się wydaje ,że wieki temu.Ten kowal to śmiesznie brzmi, chłopak kiedyś biżuterię artystyczną robił,a teraz to bardziej bramy ,barierki itp.Mi barierkę zrobił i będzie do schodów robić.No i nie wygląda na kowala,bo wykapany Deląg z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.09.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ewo tak wtedy zastanawiałąm się czy dawać kafle te co w przedpokoju ,czy deski co w salonie.Zdecydowałam ,że będzie praktyczniej I widzisz od tamtej pory nie czuję wogóle co chce,tzn.mam wizki co mi się podoba,ale tam jest drewniana podłoga. Dlatego tak myślę , mam czarne kafle, dam wysokie białe listwy przypodłogowe bardzo lekki szary-może taki jak Magda34 w swojej kuchni dębowy blat ( kibelek i umywalkę mam) bateria ze ściany już jest nie robiłabym półki gdybym miała pewność,że nie zrobię jeszcze większej klitki, a wtedy lustro zdecydowałabym w ostatniej chwili. Zabudowa nad beberitem półką coś nie jestem przekonana,za dużo udziwnień,szkoda,że moje inspiracje z komentarzy się nie wyświetlają,wogóle w moim dzienniku są jakieś czarne plamy zamiast zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.09.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 To mnie zaintrygowałaś tym Delon'giem U mnie też się znajdzie troszkę rzeczy do wykucia Basieńko, co do łazienki, to rób jak czujesz. Jeśli półka nie pasuje, to nie rób . Łatwiej jest doradzać innym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Basia - w koncu mam czas zeby skrobnąc cosik. Widze ze nie lezy Ci za bardzo ta półka nad geberitem bo boisz sie ze zawęzy i tak juz małą łazieneczkę. Kup najwęzszy z geberitów, wkłuj go w ścianę na ile grubość ściany na to pozwoli (wiem ze ktos tak robił) wtedy zyskasz dodatkowe cm. Potem nie rób półki nad geberitem tylko zabuduj go prosto do sufitu. A na ścianie z umywalką daj lustro na całości - takie duze lusto na pewno bardziej powiekszy łazienkę niż pomniejszy ją zabudowanie geberitu. Tzn nie wiem czy zrozumiałas ostatnie zdanie : chodzi o to, że duże lustro nadrobi stracone centymetry. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.09.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Tak zrozumiałam,ale geberit już mam zamontowany i kafle też położone,więc mogę tylko zabudować geberit bez wkuwania geberitu.A może Wy macie podobne gdzieś łazienki 151 ( szerokość jakbym zabudowałambeberit do sufitu) na 144 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.09.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Właśnie mi mąż powiedział,że do świąt mamy zamieszkać,bo podobno przyjdą z banku i sprawdzą czy mieszkamy,nawet teraz moga sprawdzić,Tam mieszka całe forum murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Eeee, ich chyba nie obchodzi czy mieszkacie tylko czy wyrobiliście się w zakładanym kosztorysie. Tzn czy macie zrobione to na co dostaliście kase (kredyt) a co było uwzglednione w kosztorysie. Nas tez gonił termin (ostateczny banku był na grudzien 2011) i do tego czasu musielismy dom miec odebrany . A to tylko formalnosc . Wprowadzilismy się w lipcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Basiu ja mam malutkie WC 130 x120cm. Mam kibelek na gebericie z półką i umywalkę wiszącą na tej samej ścianie. Wizki są na pierwszej stronie wątku. Dałam połyskliwe jasne płytki i duże lustro na jednej ścianie. Nie da się ukryć, że pomieszczenie jest małe mam nadzieję że lustro trochę optycznie je powiększy, ale z drugiej strony wchodzi się tam tylko na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.09.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Two ja teraz właśnie żałuję,że chce dać umywalkę na blat ,ale taką już kupiłam i w dodatku bateria ścienna z długą wylewką, no trudno,idę do ciebie na zwiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.09.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Basiu tylko pamiętaj, że u Two to wizualizacje, a nie realizacja. Ja początkowo myślałam, że jest odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.09.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 BEKO bylam dzisiaj w sklepie i widzialam twoją lodowkę...bardzo przyjemnie wygląda i dość pojemna sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.09.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ivy ,a oglądałaś przez przypadek w środku?chodzi mi o jej jakość?bo kolor chyba jest zbliżony do koloru piekarników?no to w skali od 1 do 10 biorąc pod uwagę te sbs w sklepie, to jak ją oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts