Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

ocena: układ środka i pojemnośc na ok na 9, nie jest taka kurduplasta jak inne sbs, zamrażarnik całkiem pojemny jak na SBS wiec tak tez na 9, w środku nie odbiega od innych firm wiec tez tak na 9, jeden mniej bo szkoda ze nie ma szuflady tej 0 stopni bo podobno to fajne jest ale nie jest to jak dla mnie priorytet bo nigdy nie miałam. Nie odbiega od innych firm wykonaniem, powiem ze sama ją bede brała pod uwagę bo to jedyny Sbs ktory pasuje mi pojemnością , ceną i wyglądem. Co do trwałości, serwisu itp się nie wypowiadam. Cena ponad 3400 nie jest tez wygórowana. Jak dla mnie kiedys do kuchni bedzie ta albo twin Samsunga. ;)

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwy jest model tej Beko z komorą 0.Ja jutro jadę zmierzyć,bo znalazłam gdzie jest .Np.na stronie samsunga podają głębokość z drzwiami i bez.A Beko tylko z drzwiami.Musi mi się zmieścić we wnękę,samsunki mają wymiary do mebli,czyli około 62 bez drzwi.Jeżeli Beko będzie za głęboka to będę musiała albo samsunga,ale chyba bardziej już wtedy bym wolała do zabudowy.

Basia, musiałam polatać po kilku wątkach i Twoim dzienniku, żeby się doinformować. Chyba naprawdę jesteś w jakimś strasznym rozkroku sądząc po tym rozproszeniu tematów po różnych miejscach.

Jeśli chodzi o Bank Pinacolada ma rację. Nic ich nie obchodzi czy mieszkacie. Ważne jak wydaliście pieniądze. Rok temu braliśmy pod uwagę wzięcie kredytu i m.in o tę sprawę dokładnie wypytywałam.

Obejrzałam dogłębnie stronę Drewpolu. Najbardziej podobają mi się białe fronty

Malaga (jesion)Malaga - jesion - GA 11.1.1 DP.jpg i Warszawa (sosna)Warszawa - sosna - XBIF 11.1.1 DP.jpg – dokładnie w tej kolejności :rolleyes: Tak mi się podobają, że chętnie wymieniłabym swoje :( .

Basiu rozważyłabym jedną ścianę w kolorze blatu Drewpol-Warszawa.jpg

Malutka łazieneczka – coś wkleję, ale nie dziś, bo czas

Edytowane przez pestka56

Pestka te Drewpolu wkleiłam Beacie Weronice, bo szukała ramek na cały front,a konkretnie takich ramek,gdzie jak są szuflady to nie ma kilku ramek razy ilość szuflad tylkojest jedna ramka,układana przez szuflady.Zawiłe,ale ona wie o co chodzi.

Ja mam fronty wybrane ,te co pokazywałam wcześniej.Teraz tylko lodówka mi zajmuje czas,jak okaże się ,że nie daję Beko ,to wtedy będę myślała co robić .

Jutro jadę zmierzyć do sklepu,a łązienka uff ,nie myślę o niej dzisiaj...

Myślałam, że się wahasz nad wyborem frontów. Ale ładne są.

Ta Beko bardzo fajna, oglądałam i środek mi się podoba. Podobna jeszcze była LG, ale czerwona. Może są i srebrne. Machina przyznała jej nawet jakąś nagrodę.

Myślałam, że się wahasz nad wyborem frontów. Ale ładne są.

Ta Beko bardzo fajna, oglądałam i środek mi się podoba. Podobna jeszcze była LG, ale czerwona. Może są i srebrne. Machina przyznała jej nawet jakąś nagrodę.

to czerwonej LG nie widziałam,zaraz poszukam w necie.

Te drewpolu fronty widziałam na żywo i coś mi nie pasowało,poza tym tam widać słoje drewna ,a ja chcę całe lakierowane

Basia, Monika proponuje tak:

1. Lustro na całą ścianę, podłoga i geberit bo półki – czarne; nad geberitem cegła.

2. Lustro na całą ścianę, podłoga i geberit bo półki – czarne; nad geberitem cegła geberitem ALE zrobiona wnęka 20 cm wys. podświetlona, a wyżej cegła równo z obudową geberitu – TO ładne:).

3. Lustro jako pasek tylko pionowy 40 cm szer.; ściana gdzie geberit cała do sufitu taka jak podłoga. I tu dowolnie może być półka, a albo do góry równo z obudową geberitu.

Coś wyjaśniłam :confused:

tak Pestko doskonale przekładasz moje myśli na zrozumiały tekst;):)

Byłam dzisiaj na budowie,zabudowałam styropianem wnękę nad geberitem,nie wygladało to wcale źle.Raczej zdecyduję się na zabudowanie,więc problemu z lustrem nie będzie.

Cały czas zastanawiam się nad sufitem w kuchni .Jeszcze mogę go zmienić,mój mąż też go nie lubi. W każdym razie w tej obwódce sufitowej-nie wiem jak to się fachowo nazywa,jest schowana rura wentylacyjna i rura od okapu kuchennego.

Gdyby ich nie było sufit byłby gładki i byłoby po sprawie.

Zastanawiam się czy rzeczywiście mój okap lepiej jak jest podpięty do komina,czy może dać go pracujący jako pochłaniacz.

A rura wentylacji, idzie od spiżarki,czy może być w innym miejscu np.nad wysoką zabudową-teraz jest przy oknach narożnych..

A może ta zabudowa wygląda tak okropnie ,bo jest tam udziwnienie pod led.

DSC01135.JPG

czy może przesadzam?i zostawić?

DSC01140.JPG

no właśnie ,o tym rowku mówiłam,ze może to jego wina,dobra likwiduję go.Dzięki Pestko.

Jutro zadzwonię jeszcze do panów od rekuperacji i zapytam czy mozna zmienić miejsce wywiewu wentylacjji w kuchni,nie wiem czy miejsce tych anemostatów jest istotne ,czy mozna sobie gdziekolwiek rozstawiać.

no to się cieszę,dzisiaj mierzyłam bez podwieszania mam 2,48.Żałuję,że nie pomyślałam,co tu zrobić ,aby nie dawać podwieszanego sufitu.

Może dam pochłaniacz to wtedy mi zostanie tylko to podwieszenie od spiżarki do rogu okien.

Edytowane przez Barbara74