Barbara74 08.01.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 czy to ikeowski program?Julianno16fajnie wyglada szafka od ściany do ściany.Ewo a czy Ty masz namiary na jakiegoś stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Basiu, Utyję od tych ciastek , ale co tam - lubię szczególnie te z wisienką http://emoty.blox.pl/resource/th_0girlcupcake.gif To program ze strony Paradyża. Nie mam sprawdzonego stolarza, ale właśnie dostałam w ramach wdzięczności za wizualizację namiary na takiego, co podobno dobry jest - chcesz? Co do wejścia do prysznica, to jak wspomniałam najlepsze wejście byłoby z narożnika, ale to z ostatniej wizualizacji też jest do rozpatrzenia. Tylko trzeba dobrze wymierzyć odległości, by nie uderzały o wc. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jaka fajna jest seria koła preciosa 2 tylko ceny niezbyt przyjazne:http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/preciosa2/89273/89273_380x380.jpghttp://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/preciosa2/99221/99221_380x380.jpgmam mini katalog z tą serią i świetne są aranżacje -fajne do kamienic np. ale numer jest tam prysznic i w srodku są mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 pewnie ze chcę dawaj namiary na stolarza i powiedz mi kiedy to ciacho.A na Paradyża muszę zajrzeć.a ja nie znam kabiny 90x92? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Basia, A moze od strony kibelka zrobic scianke murowana i grzejnik umiescic na niej. Drzwi od prysznica mozna dac skladane badz harmonijkowe by ukiknac kolizji.Cos w ten desen:http://www.budnet.pl/zdjecia/kabina_niven_marki_kooduz.jpg http://img.galerkiwnetrz.pl/g/2_2042152395_dolna2__.jpg W drzwiach moze tradycyjne zamki od strony lazienki...tanie i efektywne Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 też tak myślałam ,ale nie wiem czy łazienka nie zrobi się mniej przestronna,a to drugie zdjęcie to jak u mnie prysznic obok drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mnie z tymi drzwiami bardziej chodzi o to, że jak syn A wejdzie i zamknie drzwi z obu stron, to potem wychodząc może zapomnieć otworzyć te od strony syna B, i syn B żeby wejść do łazienki będzie musiał się przedzierać przez teren syna A. nie wiem, na ile Basiowi chłopcy żyją w harmonii, ale czasami rodzeństwo o byle co zaczyna wojny (wiem po sobie i siostrze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Basiu, Namiar na stolarza wysłałam na gmaila. Kabina 90x92 jest w programie - chodzi o to byś miała orientację jak to wygląda po rozmieszczeniu. Pomysł ze ścianką jest ok (ja lubię ścianki). Łatwiej utrzymać prysznic w czystości, bo do mycia będziesz miała tylko drzwi. Byłam też kiedyś (wirtualnie) na skarpie u Mai (mayadaski), choć nie wpisałam się do księgi gości . Mmm... te widoki. Uwielbiamy Kaszuby . Spędzamy tam od kilku lat nasze urlopy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki Julianno zadzwonię i podjadę do tego stolarza.Co do drzwi to własnie prowadzę rozmowę z moim Mr. W. mówi coś o jakimś systemie ze jak jedne drzwi zamykam to samo dzieje się z drugimi, oczywiście nie zna cen. Jak się dowiem to dam znać - może się komuś przyda.Ustaliłam wysokość załączników na wysokości 80 cm, kontakty 30 cm.Jedynie zastanawiam się nad kontaktami przy szafkach nocnych.Myślę że muszą być pomiędzy szafką a łóżkiem, bądź lekko nad szafką.Teraz mam za szafką i jest problem jak chcę ładować telefon lub laptopa ładować.Jak Wy myślicie że jest najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) 130 i 30 ????!!!??? mialem kiedys nizej załączniki - nijak nie mogłem się przyzwyczaic Edytowane 9 Stycznia 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 załączniki 80 cm wygodne, poza tym nie są tak widoczne, a kontakty nisko 30 cm- tak będziemy mieć.30cm,aby nie były widoczne , w obecnym domu starszy syn ma kontakt przy głowie koło łóżka- okropność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Basiu mam kontakty z legranda w drewnianej obudowie lubie je oglądać to małe działa sztuki. do domu sobie tego nie wyobrazam bo koszt zacny ale do salonu jak najbardziej - dam rade http://www.elstyl.pl/pokaz,184,wylacznik-ramka-drewniana-wisnia-sistena.htm Edytowane 9 Stycznia 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.01.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Basiu mam kontakty z legranda w drewnianej obudowie lubie je oglądać to małe działa sztuki. do domu sobie tego nie wyobrazam bo koszt zacny ale do salonu jak najbardziej - dam rade http://www.elstyl.pl/pokaz,184,wylacznik-ramka-drewniana-wisnia-sistena.htm Masz już zamontowane ?ja ogólnie chyba wolę takie bardziej mało rzucające się w oczy, chyba że rzeczywiście fajnie się prezentują. My możliwe że damy Berkera kwadrat tanie ,a podobno dobre, do chłopców na pewno te srebrne z dinksem. pozwalasz palić u siebie ekipom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A teraz na mieszkanku te kontakty dlatego do ciemnej podłogo ładnie wyglądają kontakty nie musza byc brzydkie takie jak polkazałas tez sa ładne mozna je eksponowac. czy pozwalam palic ekipom na budowie jakos tak sie złozyło ze tylko jedna ekipa paliła od ocieplenia i palili ale na dole nie przy dociepleniu. w tej chwili dziwne ale nikt nie pali papierosy powyzej 10 za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Basia, jeśli dobrze pamiętam, to włączniki mamy na wys. 100 cm, a kontakty 25 cm. A u nas popalają. Paru ekipom zwracałam uwagę, jednak nie jestem w stanie tego wyegzekwować, jeśli w większosci mnie tam nie ma. Najbardziej wkurzyli mnie tynkarze, którzy niedopałki rzucali na podłogę i je zbieraliśmy, jak sprzątaliśmy przed położeniem styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 u mnie włączniki na 1,2 m a kontakty na 25 cm dziewczyny, tak myślę... jak bym chciała tynki przed wylewkami jednak, to te tynki robić od razu po elektryce i ins. wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zwykle tynki robi się przed wylewkami, musisz mieć oczywiście elektrykę, a wod kan to zależy czy rury będą szły ukryte w ścianie ,czy przykrywasz je karton gip pod stelażami.Ale tak po tych instalacjach możesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tatarku a jak dasz przy szafkach nocnych? lampki będziesz miała stojące na szafce czy wiszące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jeśli nadal myślisz o kabinie narożnej do łazienki chłopców to moze taka? Ma fajne górne prowadnice i drzwi jej się łatwo wypinają do czyszczenia. Wystarczy kliknąć.http://www.newtrendy.pl/images/JPEG/kabina_prysznicowa_ultima_exk-1024_900x900x1900.jpg?do=resize&w=800&h=600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dzięki ale straciłam koncepcje na wszystko w domu,ja sama nie wiem co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts