Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Jesli to wizka tej Agnieszki :lol2: to tez bardzo podobają mi sie jej prace, u mnie tez na wizkach od niej podobna gra światła ale widziałam swoje płytki łazienkowe na żywo wiec bedzie dużo ładniej :lol2:

Iwonko, pochwal się koniecznie swoimi wizkami :D. Możesz u mnie :lol2:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja własnie przeglądam moje komentarze i szukam linku ,który mi kiedyś wkeiła Spirea,ale jak zwykle ciężko.

Byłam za to na stronie z niklowanymi kinkietami Julianny Ewy,ale szkoda ,że nie mają zwisajacych do kompletu,a kinkiety piekne.wiecie co wrzucę moje dzieło czyli ściągnięty sufit w kuchni :)

Ivy a Ty dlaczego nie masz dziennika,na jakimetapie jesteś z łązienką, to koło peysznica to mozaika?

nie mam bo nie ma sie czym chwialić...daleka droga jeszcze przed nami wiec jak pojawi sie coś to moze sie skusze..to koło prysznica to płytki, mozaika byla by chyba nie na moją kieszeń

http://imageshack.us/a/img259/3262/10141279.jpg

Uploaded with ImageShack.us

deco-nacare-blanco

Basiu ja mam taką płyte indukcyjna i jestem z niej mega zadowolona, łatwo się czyści, nic sie nie przypala, naprawdę polecam :) Cztery garnki bez problemu się mieszcz a nawet pięć :lol:

I do tego i do tego taki okap i sa to dwie rzeczy w moim domu których bym nie zamieniła na inne :lol2:

Jeżeli któś mówi, ze na indukcji się źle gotuje czy takie tam to jest w błedzie, ja wiele lat gotowałam na gazie później krótko na ceramice i widzę tylko zalety indukcji a żądnych wad :) Po za jedna nie można przypalic cebuli do rosołu :lol2: ale mam na to swoje sposoby :lol:

Emirando witam w u mnie,jest mi miło,że w końcu do mnie trafiłaś:)mnie problem cebuli nie dotyczy ,bo ja jej nigdy nie kupuję,nie cierpię cebuli,moja rodzina je cebulę u nnych,choociaż mąż lubi ,ja mam awersję chyba po przedszkolu :)zachwilę sobie zobaczę jaką Ty masz i ewnetualnie zadam kilka pytań

Moja siostra ma indukcyjną amici ,też szeroką,ale nie wiem czy tę samą.Powiedz mi bo nie widać pół,czy masz na podłużny garnek pole?

Edytowane przez Barbara74

Basiu wracam prosto z dziennika :) Zdemontowany sufit zdecydowanie na plus! I jakie masz belki piękne!!!! Czemu ja ich wcześniej nie widziałam?

Aniu może dlatego,że cały czas nosisz słoneczne okulary:) choć własnie słoneczko wyszło.Ja tam miałam antresolę,ale zabudowaliśmy ją,te belki są konstrukcyjne pod podłogą .Na górze nad jadalnią-stołem mamy mały otwart pokój na przedpokój,tam będzie TV i pokój dla dzieci,abym kontrolowała co oglądają i w co grają.Belki na wizualce od Agnieszki też są widoczne ,teraz wiem,że pomaluję je raczej na kolor okien.

Niezależnie od powodu, dla którego ich nie widziałam - są piękne. Idę poszukać jaki masz kolor okien, żeby wiedzieć na jaki chcesz przemalować. Nie wymawiaj słowa "pierogi" przy ciężarnej :D Pochłonę każdą! ilość http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Russskie...

Dziewczyny nie róbcie obiadu ,ma dla Was obiad,Agnieszka przygotowała pierogi w mojej nowej kuchni,wrzucę wizki jak wrócę ,bo własnie wychodzę...

A to znak, że Aga dokończyła dzieła ;).

Niezależnie od powodu, dla którego ich nie widziałam - są piękne. Idę poszukać jaki masz kolor okien, żeby wiedzieć na jaki chcesz przemalować. Nie wymawiaj słowa "pierogi" przy ciężarnej :D Pochłonę każdą! ilość http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Russskie...

Przypomniało mi się Aniu nasze pierwsze spotkanie :D. Ja wcinałam pierogi i naprawdę to były jedne z lepszych jakie w życiu jadłam ;).

Dziewczyny nie róbcie obiadu ,ma dla Was obiad,Agnieszka przygotowała pierogi w mojej nowej kuchni,wrzucę wizki jak wrócę ,bo własnie wychodzę...

Basiu, w brzuchu mi burczy ;) Chyba pora na obiad... o której wracasz? :)

Ivy, piękna wizka... i piękna łazienka się zapowiada :)