julianna16 10.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jesli to wizka tej Agnieszki to tez bardzo podobają mi sie jej prace, u mnie tez na wizkach od niej podobna gra światła ale widziałam swoje płytki łazienkowe na żywo wiec bedzie dużo ładniej Iwonko, pochwal się koniecznie swoimi wizkami . Możesz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Podrzaźnię się troszkę z Tobą Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.10.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No ja własnie przeglądam moje komentarze i szukam linku ,który mi kiedyś wkeiła Spirea,ale jak zwykle ciężko. Byłam za to na stronie z niklowanymi kinkietami Julianny Ewy,ale szkoda ,że nie mają zwisajacych do kompletu,a kinkiety piekne.wiecie co wrzucę moje dzieło czyli ściągnięty sufit w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.10.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Iwonko, pochwal się koniecznie swoimi wizkami . Możesz u mnie U mnie też możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 jedna wizka naszej łazienke, usune jak zobaczysz , reszta u Juliannki http://imageshack.us/a/img10/5285/58539667.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ivy a Ty dlaczego nie masz dziennika,na jakimetapie jesteś z łązienką, to koło peysznica to mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ivy,już Ci napisałam u Julianki, bosko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu wracam prosto z dziennika Zdemontowany sufit zdecydowanie na plus! I jakie masz belki piękne!!!! Czemu ja ich wcześniej nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ivy a Ty dlaczego nie masz dziennika,na jakimetapie jesteś z łązienką, to koło peysznica to mozaika? nie mam bo nie ma sie czym chwialić...daleka droga jeszcze przed nami wiec jak pojawi sie coś to moze sie skusze..to koło prysznica to płytki, mozaika byla by chyba nie na moją kieszeń http://imageshack.us/a/img259/3262/10141279.jpg Uploaded with ImageShack.us deco-nacare-blanco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu ja mam taką płyte indukcyjna i jestem z niej mega zadowolona, łatwo się czyści, nic sie nie przypala, naprawdę polecam Cztery garnki bez problemu się mieszcz a nawet pięć I do tego i do tego taki okap i sa to dwie rzeczy w moim domu których bym nie zamieniła na inne Jeżeli któś mówi, ze na indukcji się źle gotuje czy takie tam to jest w błedzie, ja wiele lat gotowałam na gazie później krótko na ceramice i widzę tylko zalety indukcji a żądnych wad Po za jedna nie można przypalic cebuli do rosołu ale mam na to swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Emirando witam w u mnie,jest mi miło,że w końcu do mnie trafiłaś:)mnie problem cebuli nie dotyczy ,bo ja jej nigdy nie kupuję,nie cierpię cebuli,moja rodzina je cebulę u nnych,choociaż mąż lubi ,ja mam awersję chyba po przedszkolu :)zachwilę sobie zobaczę jaką Ty masz i ewnetualnie zadam kilka pytań Moja siostra ma indukcyjną amici ,też szeroką,ale nie wiem czy tę samą.Powiedz mi bo nie widać pół,czy masz na podłużny garnek pole? Edytowane 11 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu, bardzo podobaja mi się Twoje belki w jadalni. Sufit w kuchni duuuuzo lepiej. Czekam z niecierpliwoscia na nastepne wizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ivy ,teraz masz czas,możesz sobie wszystko przygotować ,wybierać pytać,prosić o radę ,warto,mozajka czy w płytkach czy nie bardzo łądna ,to była Twoja propozycja czy Agnieszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ivy ,teraz masz czas,możesz sobie wszystko przygotować ,wybierać pytać,prosić o radę ,warto,mozajka czy w płytkach czy nie bardzo łądna ,to była Twoja propozycja czy Agnieszki? Mozaika/płytka to moja propozycja..widziałam ją na zywo i jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu wracam prosto z dziennika Zdemontowany sufit zdecydowanie na plus! I jakie masz belki piękne!!!! Czemu ja ich wcześniej nie widziałam? Aniu może dlatego,że cały czas nosisz słoneczne okulary:) choć własnie słoneczko wyszło.Ja tam miałam antresolę,ale zabudowaliśmy ją,te belki są konstrukcyjne pod podłogą .Na górze nad jadalnią-stołem mamy mały otwart pokój na przedpokój,tam będzie TV i pokój dla dzieci,abym kontrolowała co oglądają i w co grają.Belki na wizualce od Agnieszki też są widoczne ,teraz wiem,że pomaluję je raczej na kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziewczyny nie róbcie obiadu ,ma dla Was obiad,Agnieszka przygotowała pierogi w mojej nowej kuchni,wrzucę wizki jak wrócę ,bo własnie wychodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Niezależnie od powodu, dla którego ich nie widziałam - są piękne. Idę poszukać jaki masz kolor okien, żeby wiedzieć na jaki chcesz przemalować. Nie wymawiaj słowa "pierogi" przy ciężarnej Pochłonę każdą! ilość http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Russskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziewczyny nie róbcie obiadu ,ma dla Was obiad,Agnieszka przygotowała pierogi w mojej nowej kuchni,wrzucę wizki jak wrócę ,bo własnie wychodzę... A to znak, że Aga dokończyła dzieła . Niezależnie od powodu, dla którego ich nie widziałam - są piękne. Idę poszukać jaki masz kolor okien, żeby wiedzieć na jaki chcesz przemalować. Nie wymawiaj słowa "pierogi" przy ciężarnej Pochłonę każdą! ilość http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Russskie... Przypomniało mi się Aniu nasze pierwsze spotkanie . Ja wcinałam pierogi i naprawdę to były jedne z lepszych jakie w życiu jadłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.10.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziewczyny nie róbcie obiadu ,ma dla Was obiad,Agnieszka przygotowała pierogi w mojej nowej kuchni,wrzucę wizki jak wrócę ,bo własnie wychodzę... Basiu, w brzuchu mi burczy Chyba pora na obiad... o której wracasz? Ivy, piękna wizka... i piękna łazienka się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu, w brzuchu mi burczy Chyba pora na obiad... o której wracasz? ja tez pierożki bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts