emiranda 11.10.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu była juz u Ciebie kilka razy, dlatego się nie witałam, ale dziękuję za miłe przyjęcie Ta plyta nie ma jednego podłużnego pola, ale można utworzyć z dwóch pól jedno i tam stawiac brytwannę. Sa podobno takie plyty, na których cała powierzchnia jest jednym polem indukcyjnym, czytałam o tym u Balbiny może jej trzeba spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 I teraz muszę iść po pierogi, bo nie zniesę... A wszystko przez Agnieszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Emirando ja cię doskonale znam ,ale myślałam ,że z innych wątków ,wgrywam zdjęcia będą wizki za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja też chce ruskie pierogi uwielbiam je i tez zjadłabym duża ilość, chociaz w ciązy nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Basiu, też się wpraszam, ale jest nas tyle, że pewnie nie wystarczy więc może chociaż jeden pierożek dla mnie:wiggle: Kuchnia nabrała oddechu Edytowane 11 Października 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dziewczyny zapraszam na obiad,pierogów jest więcej ...są w spiżarce ,a kuchnia doprowadzona do porządku po ich przyrządzaniu Poprosiłam Agnieszkę o wizualizację,aby upewnić się co do frontów,lodówki wolnostojącej i ułożenia wysokiej zabudowy,pamiętacie wizki od stolarza? Czy jak były wcześniejsze dyskusje to tak to sobie wyobrażałyście ? czy myślałyście poza niektórymi ,że może być zgrzyt? Czuję,że kuchnia będzie piekna ,opróćz paru szczegółów,które Agnieszka zmieniła-nie była w stanie pewnych rzeczy wstawić np.tych stołków co ja chcę,ale to jest szczegół,głównie chodziło mi o meble, widzicie różnice w położeniu sbs-a?czy jest istotna różnica wizualna pomiędzy dwoma wersjami? ja chyba tutaj pokieruję się aspektem praktyczności i wybiorę tę drugą,wersję,bo szafkę przy piekarniku mogę dać podnoszoną i tam ukryć np.mikrofalę lub cokolwiek innego. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Basiu, też się wpraszam, ale jest nas tyle, że pewnie nie wystarczy więc może chociaż jeden pierożek dla mnie:wiggle: Kuchnia nabrała oddechu Pestko jesteś Gościem Honorowym w moim domu, Dziękuję Ci jeszcze raz, to Tywierzyłaś we mnie,wspierałaś mnie w moich decyzjach,wyborach,zawsze coś ciekawego pokazywałaś,proponowałaś,nie spałaś po nocach(mam wyrzuty) pamiętasz jak miałam chwilę zwątpienia z tą kuchnią...zawsze mogłam na Ciebie liczyć, A pierogów dla wszystkich starczy jest pełno, są ze skarkami i ze śmietaną,kto co lubi ,moja mama pomagała-przepis babci lwowski Edytowane 11 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 To do pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basia, przekaż Agnieszce, że teraz wsio jest super. Zakochać się można w tej kuchni z przyległościami. I, patrz jak ładnie teraz cegły grają. Bibliteczka w kompozycji z balustradą jest już OK. A pierożki już mlasnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No nie mogę dzisiaj nic pracować . Właśnie odpisałam Basiu, a Ty już pierożki zaserwowałaś . Wygląda na to, że się załapałam też na truskawkę . Wszystko MNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.10.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 O! I jest coś granatowego! A mówiłam że bedzie super! Druga wersja z sbs - extra! Pierwsza za ciezka wg mnie. Wszystko, naprawde wszystko baardzo mi się podoba. Balustrada - moglaby byc trochę pełniejsza, takie moje pierwsze wrażenie. Obrazek w holu tez ma cos granatowego No i ja mam wkład w tę kuchnię. Ha! :) Basiu, strasznie Ci zazdroszcze! Namęczyłaś się, namyślałas, napisałaś ale kuchnia jest dopracowana. I funkcjonalna. Bedzie Ci sie super w niej pracowało. Dluuugi blat, okno doświetlające. No poprostu jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 BeatoWeroniko,oczywiście pamiętam,że masz wkład i pamiętam nawet ,którą wersję wybrałaś,a nawet Twój mąż.No i jak teraz ,to chyba nie ma aż takiego znaczenia z tym sbs-em prawda?Raczej zdecyduję się na wersję tą ,która mi się mniej podoba-sbs po lewej.Bo w szafkę obok piekarnika dam schowaną mikrofalówkę ,albo inny sprzęt.Będzie bardziej praktyczna niż ta z 35 cm szafkami po bokach.Gdyby to były 40 cm szafki to bym wybrała wersję z szafkami po bokach,bo tam bym dawała talerze ze zmywarki.A co myślicie o uchwytach w szafkach ok?A co z oświetleniem?,ja myślałam o tubkach tylko nad niską zabudową,już bym ich nie dawała koło wysokiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Pestko cegły tam wygladają super,ja Agnieszce przesyłałam Twoje wizki i pokazywałam ,gdzie będzie. Daję też do zrobienia małą łązienkę,mąż chce,bo to przyspieszy nasze prace. Teraz pracuję nad płytą,zmywarką,zlewem i kranem w kuchni. Kran chcę ten co ma Spirea zlew być może ,że też .Ona ma z Ikei ten największy Bredskar,on nie jest podwieszany,ale można go "wtopić w blat". Ogólnie chciałąbym duży ,podwieszany i nie za kosmiczną cenę.Muszę nad nim przysiąść.W dodatku ,ponieważ planuję młynek ,musi mieć otwór 90mm,ale nie wiem czy to standart w zlewach czy nie? Ten Bredskar to: lodówka to Beko,widoczna na wizkach,no a zmywarka z tym problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.10.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No to się doczekałam na pierogi, na kolację, pyszności Podobnie jak kuchnia Nie przepadam za cegłą, ale u Ciebie jest na odpowiednim miejscu. Zdecydowanie wersja z lodówką z boku jest lepsza Podłoga piękna, podobnie jak blat, uchwyty OK Ta kuchnia nie ma żadnych minusów, ale Ty przecież to wiesz I nawet zioła na parapecie cudownie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Pestko cegły tam wygladają super,ja Agnieszce przesyłałam Twoje wizki i pokazywałam ,gdzie będzie. Daję też do zrobienia małą łązienkę,mąż chce,bo to przyspieszy nasze prace. Teraz pracuję nad płytą,zmywarką,zlewem i kranem w kuchni. Kran chcę ten co ma Spirea zlew być może ,że też .Ona ma z Ikei ten największy Bredskar,on nie jest podwieszany,ale można go "wtopić w blat". Ogólnie chciałąbym duży ,podwieszany i nie za kosmiczną cenę.Muszę nad nim przysiąść.W dodatku ,ponieważ planuję młynek ,musi mieć otwór 90mm,ale nie wiem czy to standart w zlewach czy nie? Ten Bredskar to: lodówka to Beko,widoczna na wizkach,no a zmywarka z tym problem... Basiu, wklejałam u Ciebie gdzieś ze 4 dni temu link do promocyjnych zlewozmywaków granitowych – coś koło 300 zł. Taki granitowy pięknie by się wtopił w blat w końcy też granitowy Oglądałam w dzienniku i zauważyłam, że pomogły Agnieszce moje rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Basiu a mnie się duzo lepiej podoba wersja z lodówką z lewej strony, no ale to moje spojrzeenie. natomiast co do uchytów tez takie chciałam, mam takie same szafki jak Ty i jak kupowałm w Ikei to pani zaprowadziłą mnie do takiej wystawy w której tez były takie uchwyty i spytała - czy nie uwaza pani, ze to wygląda jak choinka???? czy nie za duzo tych długich uchwytów??? I tak spojrzałam i zdecydowałam sie na inne krótsze To takie moje uwagi ciekawe co inne dziewczyny myślą na temat uchwytów????? Sorry, że tak przyszłam i od razu mieszam, ale taka juz jestem że mówię jak mi sie podoba inaczej bym nie umiała Ogólnie piękna kuchnia mimo tych samych szafek inna niz moja, ale tez mi się bardzo podoba ja swoje szafki uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.10.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Emirando ,bardzo dobrze,że to poruszyłaś, ja jakiś czas temu z tydzień,dwa,też miałam takie obawy.Szczególnie jest ich dużo tam gdzie są szuflady-czyli na stronie z płytą-jest ich tam 9.Ja też nawet o tym dzisiaj myślałam,że dużo.W zasadzie to dziewczyny właśnie teraz spójrzcie na tę stronę i oceńcie te uchwyty,bo może rzeczywiście? Pestko ja widziałam te zlewy co wkejałaś,ale ja nie lubię granitowych bo mam w domu właśnie czarny i to jest porażka,jest wypłowiały ,brązowy w środku,paskudny ,od dawna chciałam go wymienić ,ale nic nie widziałam w promocji,dlatego myślę nad zlewem srebrnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja nie lubię tych metalowych. Zawsze takie miałam. Rysują się prędzej czy później. Plamki z wody na nich zostają. Dopiero tu do domu kupiliśmy 2-komorowy Domsjo z IKEI, a moja Kaśka ma tej samej firmy jednokomorowy. Myślę, że jednokomorowy jest lepszy, bo dużo większy w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.10.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Basiu, nie było mnie parę godzin a tu już po obiadku posprzątane:lol2: Piekną masz ta kuchnie, widzisz doszło parę dodatków i juz cieplutko i przytulnie jest. Co do wysokiej zabudowy to opcja 1 wygląda jakoś lżej i przyjemniej dla oka, kiedyś co do Twoich uchwytów nie byłam przekonana ale w sumie jest nieźle bo bardziej podkreślaja nowoczesny charakter. Ale może Aga zrobić ci opcję z jakimiś krótszymi, wtedy będzie łatwiej cos ocenić. dumam jeszcze nad tmi lampkami nad wysoką zabudową, bo jak ich nie będzie to może być za ciemno jak nie zapalisz oswietlenia nad półwyspem.Masz nawet w salonie swój ulubiony stolik kawowy na kółeczkach:wiggle: Poruszyłaś też ciekawy tem z tym zlewem granitowym. mi zawsze wydawało sie że to najlepsza opcja. jeszcze raz powiem PIĘKNĄ BĘDZIESZ MIEĆ KUCHNIE. Edytowane 11 Października 2012 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 11.10.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Basia, kuchnia wygla teraz wspaniale. Mnie uchwyty nie rażą. Wysoką zabudowę bym wybrała z szerokimi szafkami - czyli lodowka maks. do lewej.Pestka, stalowy zlew sie nie bedzie rysowal jesli bedzie mial fakture lnu/plastra miodu. Mam taki 10 lat i wlasciwie wyglada jak nowy.W nowym domu bedzie taki sam ale podwieszany (wlasciwie juz jest). Edytowane 11 Października 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts