Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Wklejam zdjęcie swojej kuchni z krótszymi uchwytami, z tym , ze ja od razu powiem, ja nie miałam ambicji, żeby moja kuchnia była nowoczesna, ona w swoim założeniu raczej miała byc taka domowa, moze troche prowansalska ale tyko troszeczkę :)

http://s1.netlogstatic.com/pl/p/hi/100942079_8860508_2955298.jpg

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu, rany jaką będziesz mieć kuchnię. Po raz kolejny pokłony dla Agnieszki.

Wszystko mi się w niej podoba i uchwyty też pasują. Ustawienie SBS-a bardziej mi się podoba z tymi mniejszymi szafkami po bokach, ale ze względów praktycznych pewnie wybrałabym tą drugą.

Nie za bardzo wiem gdzie miała być ściana/ obraz tablicowy. Ja bym zrobiła ją na drzwiach do spiżarki. A i barierka w minimalistycznej wersji ;)

Emirando,ale Ty masz przepiękną psinkę,aż się chce pogłaskać i wtulić,kuchni t dawno,ale nigdy nie zapamiętuję tych drobiazgów uchwytów

Pinakolado Ty wiesz,że ja nie zauważyłam Twoich paintowych malunków,musiały mi te posty wchodzić później,albo coś dopisywałaś potem,jednak wersję wolę Pesteczki,ogólnie nie wiem na jaką wysokośc mi Agnieszka zrobiłą barierkę ,najprawdopodobnie na 100cm,ja obniżę do 90cm,i na boku ją skrócę o jedno przęsło

Wysłałam kuchnię do wyceny,oba studia kuchenne robią blaty u tego samego kamieniarza,ciekawe jakie będą róznice cenowe, na meblach i na blacie:)

Basia - mnie tam się te uchwyty podobaja i wcale nie widze żebyw wysokiej zabudowie były inne :confused:

Dla mnie i jedne i drugie uchwyty wyglądają tak samo...

W wysokiej zabudowie siłą rzeczy muszą być krótsze bo szerokość szafek mniejsza. Jeśli miałabym wybierać to zdecydowanie lepiej wyglądają długie.

Ala, jaki piękny masz blat :)

basia popytaj o blaty tu http://www.mariopablo.com.pl/?action=kontakt . oni niby mają sklep w Krakowie, ale kamień do mnie szedł ze ślaska:p

Monia,ja mam sprawdzoną firmę ze Śląska ,z tego co się kiedyś orientowałam to za blat zapłącę około 9 tys.