Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, Basieńka, a gdzie wizualki z półkami i tablicą. Jak ja wstawię będą malutkie :(

Mnie się podoba tablica z białą ramką, a półeczkę chyba zostawiłabym jedną na poziomie okapu i wyrównała z krawędzią cegiełek. Ewentualnie drugą półkę zrobiłabym na odcięciu cegieł od malowanej ściany. Wtedy pociągnęłabym ją dalej nad oknami, aż do ściany spiżarkowej. Jeśli Agnieszka nie poczuje się molestowana, może poproś o przymiarkę takiej półki.

U nas dziś słońce DAŁO, oj dało :wiggle:, a ja pojechałam o siódmej do W-wy okutana jak na Sybir. Wróciłam ze swetrem w torbie :lol2:

Piękne mgły były i szron wszędzie raniutko Szron-na-ogniku-szkarlatnym.jpgSzron-na-wejmutce.jpg, a potem... plaża

ja dzisiaj u mamy,internet słabiutki,nie zdołam jej wrzucić dopiero jutro,ale ta w białej ramie dla mnie nie

Tak jak mówi Monia, to co najważniejsze ustalone,a dodatki będę już robiła.Głównie chodziło o to,żeby też wiedzieć gdzie dać tablicę,którą gdzieś chciałam.Dziewczyny bardzo dziękuję,myślę,że temat kuchnia zakończony,męczyłam Was strasznie!!!!

Dałam do wyceny i jak tylko stanie murek ,zmierzą wnekę i zamawiam ...

Basiu, piesek golden retriver, piękny i wspaniały a właściwie wspaniala bo to suczka, uwielbiająca wode, a tu tej wody jej brak, więc jak tylko widzi kałużę, to lubi się w niej połozyć, wyobraząsz ją później sobie na jasnych kafelkach :lol2:

Blaty w kuchni sa bukowe z Ikei. Olejuję je raz na pół roku takim olejem, który jak wyschnie wygląda jakby to lakier był. Nie powiem rysuja się, ale jak sie je na nowo pomaluje olejem wszystko jest jak nowe, Ja absolutnie nie pedantka nie przywiązująca wagi do drobnych plam i zarysowan, więc jestem z nich bardzo zadowolona :) W każdym razie nie stoje nad nimi ze szmatką i nie czyszczę co chwilę :yes:

Też mam bukowy blat tyle, że z Leroy Merlin i też olejowany. Ładny i miły w dotyku – satynowy. Jestem bardzo zadowolona. Nawet jak moje kocury przeciągają się na krawędziach, po przetarciu i zaolejowaniu ponownym jest OK.

Dzięki dziewczyny,że jesteście ,ja z od mamy pojechałam na budowę i pomyłam i poodkurzałam,elektryk wchodzi w środę,

Mąż zamontował światełka na murkach oporowych.

Dostałam pierwszą wycenę ,czekam na drugą.Czy tak na forum mogę podać ?

420+340, -niska zabudowa, i wysoka zabudowa:2x60 cm,i szafka nad sbs,któ®a ma szerokość 90 cm,w wycenie jest kosz peka.

Drugi stolarz,raczej mi da mniej,bo tak miałam wcześniej.

i to rozumiem z półwyspem też liczyłas? wydaje mi sie że jak za tyle metrów do dobra cena. zobaczysz jak ten drugi stolarz? a blaty masz sprawdzona tanią firmę? a z czego masz fronty? co do koloru w kuchni to ewentualnie z jasna szarościa można sprobować.