Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Dzwoniłam próbkę zrobią,oczywiście to potrwa,na próbniku wydaje się to kremowe,ja chcę biały ,ale nie bijący po oczach.

Muszę w takim razie jechać i zobaczyć drzwi to będę wiedziała ,jak ten kolor wygląda,aż się boję.

Jak będzie ładna pogoda to podjadę zobaczyć drzwi i wtedy zobaczę ten kolor,boję się strasznie,że się rozpłaczę ,bo coś będzie nie tak.

Aha postanowione zamawiam u mojego stolarza,gdzie robiłam wycenę ,bo cena zawiera uchwyty,teraz tylko kolor

Jesteś perfekcjonistką Basiu! Inna raz dwa zrobila by plan kuchni i zamówila a nie myslala nad ustawieniem kazdej szafki i nie spala po nocach z tego powodu :)

Ale to dobrze. Takie rachu ciachu to mozna jak sie wykancza pierwsza kawalerke a nie dom w ktorym sobie troche pomieszkamy :)

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia podoba mi się krem ,ale chodzi o połączenie z szarym, w zasadzie pierdzielę no trudno zamawiam 9010.Muszę trochę poodhaczać .

Chciałabym aby ktoś mówił o mnie że jestem perfekcyjna,ale tych co mnie znają w realu :lol2:

nie zauwazają perfekcji twojej;) bo ją na codzień mają/

super krem jasniutki wygląda z szarym. Dasz ciemniejszy szary:) będzie pięknie . na wizkach jest cudnie. a czysty bialy dla mnie jest bardzo sterylny:)

basiu przypomnialo mi się:bash:( rany jak moj dom mi spowszechnial). przecież ja mam grafitowe meble kuchenne i kremowe hokerki, do tego kremowe stolki w jadalni i cz:confused:arny stol

Edytowane przez monika996

Mam wizualizację wstępną łązienki ,na wizualce wc,umywalka i bateria są takie jakie mam .

01.jpg

Co byście zrobiły innego ,niecha każda mówi jakby dla siebie robiła.

Mnie coś te lustro nie za bardzo-chyba zbyt glamour bardziej bym wolała proste dębowe

,zastanawiam się jednak nad opcją z półką nad geberitem.

Idę jakąś fajną tapetę poszukać.

Na gó®ze dam lampę typu plafon, gipsowy np.z cleoni on też transparentny,natomiast przy lustrze właśnie bym dała wiszącą lampę

Edytowane przez Barbara74

Mam wizualizację wstępną łązienki ,na wizualce wc,umywalka i bateria są takie jakie mam .

01.jpg

Co byście zrobiły innego ,niecha każda mówi jakby dla siebie robiła.

Mnie coś te lustro nie za bardzo-chyba zbyt glamour bardziej bym wolała proste dębowe

,zastanawiam się jednak nad opcją z półką nad geberitem.

Idę jakąś fajną tapetę poszukać.

Na gó®ze dam lampę typu plafon, gipsowy np.z cleoni on też transparentny,natomiast przy lustrze właśnie bym dała wiszącą lampę

Basiu a gdyby nie robic tej tapety a w zamian za to zrobic wielką ramę a w srodku lustro i umywalke?05.jpg

:) Kraszewska:)

a wiesz co mi się u niej z nowych realizacji podoba?a może to wizualizację ,w każdym razie pokażę.

Ja muszę mieć coś pasującego do całości ,tapety nie bo mój mąż zdecydowanie nie lubi ponurego lasu,ale nie wiem co a te są fajne

05-1.jpg08.jpg07.jpg

Edytowane przez Barbara74

tylko nawet czy jak znajdę mozajkę to będzie do płytek o strukturze kamienia pasować?

a może jednak pomalować tylko farbą dać obrazki nad wc, półka wtedy nie przeszkadza,ajezu nie wiem,a jutro elektryk i nie wiem gdzie dać to cholerne światło

Ale to są mozaiki, nie tapety :p

Basia projekt ładny, ale łazienka zrobiła się taka jedna z wielu. Tamte Twoje pomysły z cegiełką nadawały jej indywidualizm. Ty wiesz, że ja lubię wnętrza charakterne, a tu się mdło zrobiło.

Lustro dałabym na całą ścianę. Inspiracja od Beaty, ta z wielką ramą, jest mega dobra.

Oświetlenie pod sufitem schowaj - niech świeci, ale żeby oprawy prawie nie było. Za to koło lustra w kącie od sedesu dalabym jakiś zwisający odjazd.

Ściana za sedesem płaska teraz. Wolałam wersje z półką. A jeśli już tapeta, to wstawiłabym tam... coś innego

tej brzózkowej tapety nie będzie

no zastanawiam się nad półką

tylko czy tej cegły w moim domu nie za dużo-mąż mówi że wszedzie cegła

jak dam lustro na całośc, lub wersje Beaty Weroniki t owtedy bez półki geberitowej

tak gó®ne oświetleniedam coś w tym stylu:

ta będzie ok?

http://www.lumenpro.pl/plafoniery/59306-lampa-sufitowa-plafon-gipsowy-36cm-omega-cleoni-pf-102c-1572.html

ja po całości się boję tego lustra,poproszę Agnieszkę o inną wersję, tylko jaką?