Beata Weronika 16.10.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dzwoniłam próbkę zrobią,oczywiście to potrwa,na próbniku wydaje się to kremowe,ja chcę biały ,ale nie bijący po oczach. Muszę w takim razie jechać i zobaczyć drzwi to będę wiedziała ,jak ten kolor wygląda,aż się boję. Jak będzie ładna pogoda to podjadę zobaczyć drzwi i wtedy zobaczę ten kolor,boję się strasznie,że się rozpłaczę ,bo coś będzie nie tak. Aha postanowione zamawiam u mojego stolarza,gdzie robiłam wycenę ,bo cena zawiera uchwyty,teraz tylko kolor Jesteś perfekcjonistką Basiu! Inna raz dwa zrobila by plan kuchni i zamówila a nie myslala nad ustawieniem kazdej szafki i nie spala po nocach z tego powodu Ale to dobrze. Takie rachu ciachu to mozna jak sie wykancza pierwsza kawalerke a nie dom w ktorym sobie troche pomieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Monia coś Ty janie jestem wogóle perfekcyjna Anita dzięki, Basiu zalewasz ,ależ jesteś . po twoich komentarzach i wyczuciu stylu, drobiazgow , szczególów wynika ,że tak:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 basiu ależ delikatnie kremowy też będzie fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Monia podoba mi się krem ,ale chodzi o połączenie z szarym, w zasadzie pierdzielę no trudno zamawiam 9010.Muszę trochę poodhaczać . Chciałabym aby ktoś mówił o mnie że jestem perfekcyjna,ale tych co mnie znają w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Monia podoba mi się krem ,ale chodzi o połączenie z szarym, w zasadzie pierdzielę no trudno zamawiam 9010.Muszę trochę poodhaczać . Chciałabym aby ktoś mówił o mnie że jestem perfekcyjna,ale tych co mnie znają w realu nie zauwazają perfekcji twojej;) bo ją na codzień mają/ super krem jasniutki wygląda z szarym. Dasz ciemniejszy szary:) będzie pięknie . na wizkach jest cudnie. a czysty bialy dla mnie jest bardzo sterylny:) basiu przypomnialo mi się( rany jak moj dom mi spowszechnial). przecież ja mam grafitowe meble kuchenne i kremowe hokerki, do tego kremowe stolki w jadalni i cz:confused:arny stol Edytowane 16 Października 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Monia tzn pasuje czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Mam wizualizację wstępną łązienki ,na wizualce wc,umywalka i bateria są takie jakie mam . Co byście zrobiły innego ,niecha każda mówi jakby dla siebie robiła. Mnie coś te lustro nie za bardzo-chyba zbyt glamour bardziej bym wolała proste dębowe ,zastanawiam się jednak nad opcją z półką nad geberitem. Idę jakąś fajną tapetę poszukać. Na gó®ze dam lampę typu plafon, gipsowy np.z cleoni on też transparentny,natomiast przy lustrze właśnie bym dała wiszącą lampę Edytowane 16 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Mam wizualizację wstępną łązienki ,na wizualce wc,umywalka i bateria są takie jakie mam . Co byście zrobiły innego ,niecha każda mówi jakby dla siebie robiła. Mnie coś te lustro nie za bardzo-chyba zbyt glamour bardziej bym wolała proste dębowe ,zastanawiam się jednak nad opcją z półką nad geberitem. Idę jakąś fajną tapetę poszukać. Na gó®ze dam lampę typu plafon, gipsowy np.z cleoni on też transparentny,natomiast przy lustrze właśnie bym dała wiszącą lampę Basiu a gdyby nie robic tej tapety a w zamian za to zrobic wielką ramę a w srodku lustro i umywalke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Monia tzn pasuje czy nie? dla mnie pasuje:) ale nawet nie zdawalam sobie sprawy ,że mam takie polączeni kolorystyczne( najciemniej pod latarnią) lazienka dla mnie propozycja ramy i lustra na całości przy umywalce - SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Kraszewska:) a wiesz co mi się u niej z nowych realizacji podoba?a może to wizualizację ,w każdym razie pokażę. Ja muszę mieć coś pasującego do całości ,tapety nie bo mój mąż zdecydowanie nie lubi ponurego lasu,ale nie wiem co a te są fajne Edytowane 16 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 basia mozaika na calośc ścian ci się podoba??? czy ta drabinka ręcznikowa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ta tapeta na drugiej fotce fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 mnie się podoba klimat,drabinka, mozajka czarno-białapodłogę już mam brakuje decyzji czy półka nad geberitem czy nie , no i jak ściany wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.10.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 basiu tapeta chyba nie:rolleyes: może ta mozaika i lustro na calości przy umywalce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 tylko nawet czy jak znajdę mozajkę to będzie do płytek o strukturze kamienia pasować?a może jednak pomalować tylko farbą dać obrazki nad wc, półka wtedy nie przeszkadza,ajezu nie wiem,a jutro elektryk i nie wiem gdzie dać to cholerne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ale to są mozaiki, nie tapety Basia projekt ładny, ale łazienka zrobiła się taka jedna z wielu. Tamte Twoje pomysły z cegiełką nadawały jej indywidualizm. Ty wiesz, że ja lubię wnętrza charakterne, a tu się mdło zrobiło. Lustro dałabym na całą ścianę. Inspiracja od Beaty, ta z wielką ramą, jest mega dobra. Oświetlenie pod sufitem schowaj - niech świeci, ale żeby oprawy prawie nie było. Za to koło lustra w kącie od sedesu dalabym jakiś zwisający odjazd. Ściana za sedesem płaska teraz. Wolałam wersje z półką. A jeśli już tapeta, to wstawiłabym tam... coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]142539[/ATTACH] kojarzy mi sie z mala lazienka Anety s....piekna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 tej brzózkowej tapety nie będzieno zastanawiam się nad półką tylko czy tej cegły w moim domu nie za dużo-mąż mówi że wszedzie cegłajak dam lustro na całośc, lub wersje Beaty Weroniki t owtedy bez półki geberitowejtak gó®ne oświetleniedam coś w tym stylu:ta będzie ok?http://www.lumenpro.pl/plafoniery/59306-lampa-sufitowa-plafon-gipsowy-36cm-omega-cleoni-pf-102c-1572.htmlja po całości się boję tego lustra,poproszę Agnieszkę o inną wersję, tylko jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Zrób jakąś fajną mozaikę na ścianie za Geberitem. Ta czarno biała od Kraszewskiej super, tylko pewnie cena nie super.A lustra się nie bój, powiększy przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts