monika996 17.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]142539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142540[/ATTACH] piękna ta wersja z ceglą basiu nie kombinuj daj lustro na calości, czy z ramą czy bez będzie super. miejsce na baterie szklarz ci wytnie:)/ a przy gebericie proponowalam ci taki myk geberit obudowany do jego wlasciwej wysokości ,polka- wnęka, potem znow sciana do gory. wnęka podświetlona ledem. ( pestka musi rozszyfrować moje wywody wnetrzarskie). ite scianę geberitową , jak nie chcesz cegly oblożylam albo cegielką z lupka, albo pięknymi plytami lupkowymi. [swiatloalbo zwis nad umywalką chromowany. Reszta swaiatla to może ze 2 tubki coś takiego w chromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.10.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Boskie!!! Śnieżnie biało, świetliście - co to za cudo? Płytki, czy mozaika? To chyba porcelanosa Firenze http://www.quadro.biz.pl/modules/katalog/upload/produkty/duze//Firenze-Nacar.jpg Źródło Basiu, jestem zaglądam, ale większość już napisałam w mailu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.10.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 To chyba porcelanosa Firenze http://www.quadro.biz.pl/modules/katalog/upload/produkty/duze//Firenze-Nacar.jpg Źródło zobacz w ogóle płytki porcelanosy tam jest wiele ciekawych propozycji płytek które mogą dac fajny efekt mozaiki jesli Ci na tym zalezy. Ja osobiście nie jestem fanka szklanej mozaiki...bardziej już coś kamienno - podobne lub takie jak na tej fotce powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Basiu, a może taki układ. pociągnąć kolor kafli z podłogi (albo nawet te same kafle) na ściankę za sedesikiem do wysokości półeczki. Wyżej dać cegiełki, mozaikę, albo pomalować ścianę. Pod lustrem do półki umywalkowej położyć to samo drewno, z którego jest półka. Rysunek bardzo niestaranny, ale mam nadzieję, że zrozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.10.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 cegła u mnie odpada,bo mąż powiedział,że za dużo ,ja chyba też tak uważam,muszę sobie to przemyśleć,ale bronię się przed tymi kaflami czarnymi na ścianę ,JAdę do sklepu z kafelkami to może coś się zainspiruję.A może kupić kafle drewnopodobne i zrobić tak jak na tej Kraszewskiej, tylko wtedy czy dobiorę do koloru drewna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.10.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Kafle drewnopodobne do łazienki zdecydowanie nie jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.10.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Monia ja takich myków geberitowych nie lubię ,zresztą ostatnim razem też tak pisałaś,ale ja chcę prosto albo z półką albo bez.Dzisiaj widziałam fajne kafle drewnopodbne,ale w połączeniu z drewnianą półką wyszłoby tandetnie Emirando masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 no to rob bez polki:) po co ci ona:) i ciemną scianę...napisz co wymyślilaś , albo co ciekawego znalazłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 oglądam mecz z laptopem,pomagam w kuchni Anity,miałam jechać gdzieś ,ale mi się nie chce,jestem zniechęcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 cegła u mnie odpada,bo mąż powiedział,że za dużo ,ja chyba też tak uważam,muszę sobie to przemyśleć,ale bronię się przed tymi kaflami czarnymi na ścianę , JAdę do sklepu z kafelkami to może coś się zainspiruję. A może kupić kafle drewnopodobne i zrobić tak jak na tej Kraszewskiej, tylko wtedy czy dobiorę do koloru drewna, No, Basiu, ja nakleiłam cegiełkę, ale napisałam, że może być coś innego. Bardziej mi chodziło o lustro i rozwiązanie tego układu z półeczką nad geberitem. Kafle drewnopodobne, tam gdzie już jest drewno – zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 oglądam mecz z laptopem,pomagam w kuchni Anity,miałam jechać gdzieś ,ale mi się nie chce,jestem zniechęcona Odsapnij. Nie myśl o łazieneczce do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.10.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ale przynajmniej światełka ledowe zamówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ale przynajmniej światełka ledowe zamówione no to zawsze 1 problem z glowy no i remis mamy:wiggle: glowa do gory. na pewno jutro coś wymyślisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 17.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Kochana, faktycznie wyluzuj, ja też próbuje przestać mysleć o kaflach, kuchni, powiększeniu wejscia itp.... o niektórych rzeczach nawet nie pisze na forum bo za duzo by tego było. czyli swiatełka ledowe jednak bedą widze. ciesze się że to za Toba. Choc jeszcze duzo zostało ale jak wiele juz ZA TOBĄ!!!!!ściskam Cię i dziekuję że znajdujesz czas abu i mi pomóc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Zostawię tylko ślad, że byłam, przeczytałam, ale nic mądrego nie umiem doradzić, więc się nie wymądrzam Dobrych rozwiązań życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) dziewczyny dam wizualizację łązienek, kilka różnych wersji ,po to aby zorientować się co najbardziej odpowiada. Tutaj na miejsce tych cegiełek drobnych ma być mozaika biała z białą fugą,ale już sama nie wiem ,bo jak w przypadku kuchni to wiedziałam co chcę, to w przypadku łazienki nie czuję jej , Raczej podoba mi się ,aby jednak łązienka miała półkę nad geberitem,pozostaje potem kwestia to co z lustrem, i czy dawać gdziekolwiek glazurę ,gdzie i jaką.Daję to ciekawa jestem Waszych odczuć, Wrzucam wszystkie wizki,tak dla pomocy dla innych,aby wiedzieć jak się wnetrze zmienia WERSJA 1 WERSJA 2 WERSJA 3 WERSJA 4 WERSJA 5 WERSJA 6 Przepiękna drabinka półeczka,którą na pewno soie zrobię i wstawię gdzieś w domu,tutaj nie może być bo jest na wejściu,ale to nie o to chodzi ,chodzi o układ,dodatki dobiera się potem,oczywiście punkty świetlne są wazne,a same lampy mozna szukać i szukać.Zamiast tej mozaiki,można dać inne kafle w zamian, tylko jakie, miłego oglądania przeobrażeń małej łązienki. Jeszcze dodam ,że dla mnie Edytowane 19 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 mi najbardziej podobaja sie wersje z lustrem do blatu...jakoś najładniej to wygląda jak dla mnie 2 lub 3 w zalezności czy półka czy bez w 1 jak dla mnie male lustro... 4 i 5 mi sie nie podobają...jakoś tak dziwnie w tym roziwazniu wyglada ta mozaika 6 tez ewentualnie calkiem jesli nie chciala bys lustra do blatu to wtedy ta wersja zamiast mozaiki moze cos bardziej matowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 WERSJA 3 Basiu, dla mnie ta wersja jest najpiękniejsza. Półka nas stelażem wc jest fajnym miejsce do wyeksponowania zdjęcia/ grafiki, przez to jest ciekawie, inaczej, niż w większości łazienek; ładnie wygląda ściana nad nią po prostu pomalowana na subtelny kolor. Pięknie dograny blat, lustro, dodatki, bateria. Duże lustro świetnie powiększa. No i ta półka drabina!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Drabinkę półeczkę daj w pięknej szarej łazience. Może nawet być kolorowa. Albo poszukaj bambusowej - są takie jasne jak dąb ! Zdecydowanie 3 lub 6 Resztę masz mailu. Ale jak chcesz to wpiszę tutaj. Lampę wstawiam (znalazłam jeszcze jedną), bo to zdecydowany dysonans ta czarna – jest zbyt szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wersja 3 najładniejsza; ale opcja 6 bardziej praktyczna Miłego dnia dla wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts