Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No więc dziewczyny chcę Wam powiedzieć,że mój mąż ze starszym wybrali wersję 3,ja ogólnie też uważam ,że wolę jak jest półka.

Jedynie muszę znależć kafle na tę ściankę i rozwiązać sprawę lustra ,bo coś mi tam nie pasuje

Pinakolada ma rację

A w wresji 3 czy nie razi Was ten skawek po lewej pusty?

Jedynie muszę znależć kafle na tę ściankę i rozwiązać sprawę lustra ,bo coś mi tam nie pasuje

Może coś takiego - Tubądzin..tylko nie wiem czy nie wyjdzie drogo :cool:

http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MS-06-350-0298-0298-1-107.jpg

Mozaika Oxford White

lub taka

http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MP-06-350-0298-0298-1-099.jpg

Hyde Park 2

tylko nie wiem czy szukasz matowej czy błyszczącej ??

Edytowane przez ivy17

Świetnie, że 3. :wave:

Pasek mnie nie raził dopóki nie powiedziałaś. ALE... powieś, zamiast jednej lampy, 2–3 szczupłe długie. Jedną bardzo w kąciku, a drugą tuż obok już na tle lustra i jedną na ich tle, ale na krótszym sznurze. Ta w kąciku może być czarna, świecąca tylko w dół. Takie lampki jak ta czarna i biała z postu 2994

Albo postaw tam jakąś rzeźbę żyrafowatą, tzn wysoką.

Rozumiem, że z dociągnięciem lustra do kąta kłopot, bo trzeba przycinać. To by mi najbardziej odpowiadało.

Kafelki może takie kamienne w kształcie cegiełek, tylko kolor biały lub czarny

scianka geberitowa-01.jpg

Hej, wersję 3 zrobiłam dla pokazania, że jest zła ;) Chodzi o rozwiązanie z uciętym lustrem i kawałkiem ściany w rogu po lewej, dla mnie to dyskwalifikuje to rozwiązanie, ale wiedziałam, że Basia chciała coś w tym stylu zobaczyć. Jeśli się jednak mimo to podoba, to nie ma mnic przeciwko. Dla mnie najlepsza, japraktyczniejsza i najbardziej spójna jest wersja 6.

Ivy, no właśnie wizualizacja trochę zmyliła,bo ja nie chcę czegoś na wzór stacji metra z szarymi fugami ,tylko bardziej błyszczącego uniwersalnego bardziej eleganckiego .

Pestko lustro mi dotną to nie jest problem,zrobią szablon i po krzyku,tylko chodzi o to czy to będzie ładne

Powiem Wam co mi się podoba jeśli chodzi o mozaikę ale cena!!!

ciekawę czy to Wam też by się tam podobało

Obrazek%2011.pngObrazek%204.pngObrazek%2016.png

Hej, wersję 3 zrobiłam dla pokazania, że jest zła ;) Chodzi o rozwiązanie z uciętym lustrem i kawałkiem ściany w rogu po lewej, dla mnie to dyskwalifikuje to rozwiązanie, ale wiedziałam, że Basia chciała coś w tym stylu zobaczyć. Jeśli się jednak mimo to podoba, to nie ma mnic przeciwko. Dla mnie najlepsza, japraktyczniejsza i najbardziej spójna jest wersja 6.

Agnieszka, a jeśli lustro dociągnąć do kącika ?

nie zastanawiam się czy by to pasowało czy nie ,cena 100zł a nawet więcej za plaster- 30cmx30 cm

Plaster miodu mi się podoba, ale cena i trzeba by przymierzyć.

Obie sa dość agresywne i może być źle

:lol2: mnie też ten skrawek lustra irytuje ,zresztą zawsze wiedziałam ,że będzie,ale półkę lubię:)

I chyba zrobię tak

zostawiam półkę,maluję na razie wszystko, wieszam lustro bez ramy,duże ,no i będę się zastanawiać.

sorki ale zaraz Ci Artek72 wyskoczy ze mozna taniej i to co drogie to beee tylko tanie rzeczy są fajne.

to ze komus się podoba to juz mało istotne eeeech

pozdrawiam

Radek o czym Ty piszesz?jaki Artek?

piękne masz to drewno w łązience,powiedz mi o tych kontownikach na ścianie,czyj to pomysł stolarza?bo mój mówi o kotwach chemicznych ,ale widzę,że lepiej coś takiego masz na to jakieś instrukcje co i jak?

Edytowane przez Barbara74

WERSJA 6

02.jpg

Witaj Basiu, dopiero teraz przedarłam się przez temat łazienki.o wiele łatwiej mysleć jak mamy wizualizacje. osobiście uważam że propozycja nr 6 jest najbardziej spójnia i praktyczna. nr 3 też podoba mi się ze względu na ogromne lustro. Tylko że mniej w niej spójności. Ponadto moja teściowa ma lustro własnie zaraz przy umywalce i czyste ono nie jest, choć to kobieta raczej pedantyczna;)

Radek o czym Ty piszesz?jaki Artek?

piękne masz to drewno w łązience,powiedz mi o tych kontownikach na ścianie,czyj to pomysł stolarza?bo mój mówi o kotwach chemicznych ,ale widzę,że lepiej coś takiego masz na to jakieś instrukcje co i jak?

aArturo72 z forum :) zawsze pisze ze co drogie to niedobre i sie psuje szybko takie tam pierdu pierdu

podaj maila to Ci posle instrukcje montazu tych kątownikow tylko my zamontowalismy je od gory.

efekt taki ze spokojnie trzymią 100 kilo.

siadałem nic nie drgnie extra mocne

koszt profili 200 zł plus montaz nie wiem ile

Basiu to co pytałas na picassie to płytka

karton gipsu nie dawaj bo jak dokrecisz bidet badz kibelek to moze zgniesc

https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012#5801010106498532226

instrukcja nie potrafie tego inaczej wkleic

nie mogłem tych kątownikow dac na dol bo tam pod tym blatem jest kanaliza z rekuperatora i woda prąd latego poszly na gorę.

sciana mocna wytrzyma wszystko stolarz powinien Ci takie cos zrobic

Edytowane przez f.5