Sharlotka 19.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wersja 3 najładniejsza; ale opcja 6 bardziej praktyczna a to prawda, faktycznie!!!! bo lustro do blatu będziesz Basiu musiała non stop czyścić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 basiu to ja glosuję na2 wersję . najbardziej mi się podoba , bo jest najprostsza i najmniej chaotyczna. ta cala sciana przy gebericie bez polki jest super. lustro na calości przy umywalce powiększ malą lazienkę . i ta drabinka jest fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 No więc dziewczyny chcę Wam powiedzieć,że mój mąż ze starszym wybrali wersję 3,ja ogólnie też uważam ,że wolę jak jest półka.Jedynie muszę znależć kafle na tę ściankę i rozwiązać sprawę lustra ,bo coś mi tam nie pasujePinakolada ma racjęA w wresji 3 czy nie razi Was ten skawek po lewej pusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Jedynie muszę znależć kafle na tę ściankę i rozwiązać sprawę lustra ,bo coś mi tam nie pasuje Może coś takiego - Tubądzin..tylko nie wiem czy nie wyjdzie drogo http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MS-06-350-0298-0298-1-107.jpg Mozaika Oxford White lub taka http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/MP-06-350-0298-0298-1-099.jpg Hyde Park 2 tylko nie wiem czy szukasz matowej czy błyszczącej ?? Edytowane 19 Października 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Świetnie, że 3. Pasek mnie nie raził dopóki nie powiedziałaś. ALE... powieś, zamiast jednej lampy, 2–3 szczupłe długie. Jedną bardzo w kąciku, a drugą tuż obok już na tle lustra i jedną na ich tle, ale na krótszym sznurze. Ta w kąciku może być czarna, świecąca tylko w dół. Takie lampki jak ta czarna i biała z postu 2994 Albo postaw tam jakąś rzeźbę żyrafowatą, tzn wysoką. Rozumiem, że z dociągnięciem lustra do kąta kłopot, bo trzeba przycinać. To by mi najbardziej odpowiadało. Kafelki może takie kamienne w kształcie cegiełek, tylko kolor biały lub czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 19.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hej, wersję 3 zrobiłam dla pokazania, że jest zła Chodzi o rozwiązanie z uciętym lustrem i kawałkiem ściany w rogu po lewej, dla mnie to dyskwalifikuje to rozwiązanie, ale wiedziałam, że Basia chciała coś w tym stylu zobaczyć. Jeśli się jednak mimo to podoba, to nie ma mnic przeciwko. Dla mnie najlepsza, japraktyczniejsza i najbardziej spójna jest wersja 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ivy, no właśnie wizualizacja trochę zmyliła,bo ja nie chcę czegoś na wzór stacji metra z szarymi fugami ,tylko bardziej błyszczącego uniwersalnego bardziej eleganckiego . Pestko lustro mi dotną to nie jest problem,zrobią szablon i po krzyku,tylko chodzi o to czy to będzie ładne Powiem Wam co mi się podoba jeśli chodzi o mozaikę ale cena!!! ciekawę czy to Wam też by się tam podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 nie zastanawiam się czy by to pasowało czy nie ,cena 100zł a nawet więcej za plaster- 30cmx30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hej, wersję 3 zrobiłam dla pokazania, że jest zła Chodzi o rozwiązanie z uciętym lustrem i kawałkiem ściany w rogu po lewej, dla mnie to dyskwalifikuje to rozwiązanie, ale wiedziałam, że Basia chciała coś w tym stylu zobaczyć. Jeśli się jednak mimo to podoba, to nie ma mnic przeciwko. Dla mnie najlepsza, japraktyczniejsza i najbardziej spójna jest wersja 6. Agnieszka, a jeśli lustro dociągnąć do kącika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 nie zastanawiam się czy by to pasowało czy nie ,cena 100zł a nawet więcej za plaster- 30cmx30 cm Plaster miodu mi się podoba, ale cena i trzeba by przymierzyć. Obie sa dość agresywne i może być źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 nie zastanawiam się czy by to pasowało czy nie ,cena 100zł a nawet więcej za plaster- 30cmx30 cm sorki ale zaraz Ci Artek72 wyskoczy ze mozna taniej i to co drogie to beee tylko tanie rzeczy są fajne. to ze komus się podoba to juz mało istotne eeeech pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Hej, wersję 3 zrobiłam dla pokazania, że jest zła Chodzi o rozwiązanie z uciętym lustrem i kawałkiem ściany w rogu po lewej, dla mnie to dyskwalifikuje to rozwiązanie, ale wiedziałam, że Basia chciała coś w tym stylu zobaczyć. Jeśli się jednak mimo to podoba, to nie ma mnic przeciwko. Dla mnie najlepsza, japraktyczniejsza i najbardziej spójna jest wersja 6. mnie też ten skrawek lustra irytuje ,zresztą zawsze wiedziałam ,że będzie,ale półkę lubię I chyba zrobię tak zostawiam półkę,maluję na razie wszystko, wieszam lustro bez ramy,duże ,no i będę się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) sorki ale zaraz Ci Artek72 wyskoczy ze mozna taniej i to co drogie to beee tylko tanie rzeczy są fajne. to ze komus się podoba to juz mało istotne eeeech pozdrawiam Radek o czym Ty piszesz?jaki Artek? piękne masz to drewno w łązience,powiedz mi o tych kontownikach na ścianie,czyj to pomysł stolarza?bo mój mówi o kotwach chemicznych ,ale widzę,że lepiej coś takiego masz na to jakieś instrukcje co i jak? Edytowane 19 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ivy, no właśnie wizualizacja trochę zmyliła,bo ja nie chcę czegoś na wzór stacji metra z szarymi fugami ,tylko bardziej błyszczącego uniwersalnego bardziej eleganckiego . cos takiego : http://www.galerievenis.pl/public/images/produkty/oryginalne/832-912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no włąśnie nie wiem chyba to za bardzo wiklinowa struktura,w takim przypadku wolę białą z białą fugą,a gdzie patrzysz?ja muszę do poniedziałku wybrać zmywarkę,ale przede wszystkim piekarnik,zmywarka może jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Mnie ten skrawek pusty nie razi - dopiero, gdy napisałaś, zaczęłam się zastanawiać, gdzie i co:) - ale nie, jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no włąśnie nie wiem chyba to za bardzo wiklinowa struktura,w takim przypadku wolę białą z białą fugą,a gdzie patrzysz? http://www.porcelanosa.com/uk/wall_tiles/ceramic_tiles.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.10.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 WERSJA 6 Witaj Basiu, dopiero teraz przedarłam się przez temat łazienki.o wiele łatwiej mysleć jak mamy wizualizacje. osobiście uważam że propozycja nr 6 jest najbardziej spójnia i praktyczna. nr 3 też podoba mi się ze względu na ogromne lustro. Tylko że mniej w niej spójności. Ponadto moja teściowa ma lustro własnie zaraz przy umywalce i czyste ono nie jest, choć to kobieta raczej pedantyczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.10.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Radek o czym Ty piszesz?jaki Artek? piękne masz to drewno w łązience,powiedz mi o tych kontownikach na ścianie,czyj to pomysł stolarza?bo mój mówi o kotwach chemicznych ,ale widzę,że lepiej coś takiego masz na to jakieś instrukcje co i jak? aArturo72 z forum zawsze pisze ze co drogie to niedobre i sie psuje szybko takie tam pierdu pierdu podaj maila to Ci posle instrukcje montazu tych kątownikow tylko my zamontowalismy je od gory. efekt taki ze spokojnie trzymią 100 kilo. siadałem nic nie drgnie extra mocne koszt profili 200 zł plus montaz nie wiem ile Basiu to co pytałas na picassie to płytka karton gipsu nie dawaj bo jak dokrecisz bidet badz kibelek to moze zgniesc https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/AzienkaNaGorzeKwiecien2012#5801010106498532226 instrukcja nie potrafie tego inaczej wkleic nie mogłem tych kątownikow dac na dol bo tam pod tym blatem jest kanaliza z rekuperatora i woda prąd latego poszly na gorę. sciana mocna wytrzyma wszystko stolarz powinien Ci takie cos zrobic Edytowane 19 Października 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 dzięki mój kafelkarz też nie chce karton gipsu ,gdybym ścianę kibelkową miała malowaną,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts