pestka56 19.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 O jakich Wy kątownikach mówicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OK. Już popatrzyłam TO wyjdzie jak z montowaniem szafki pod zlew przez mojego Tatę. Potem 2 chłopa wyrwać tego ze ściany nie mogło:wiggle: Basia, gdzie ty ten blat – pod umywalkę w łazieneczce? No to skakać będzie można. Zważywszy na Twoich chłopaków – bardzo słusznie. kto wie co na tym blacie będą wywijać podczas imprezki, jak już dorosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 OK. Już popatrzyłam TO wyjdzie jak z montowaniem szafki pod zlew przez mojego Tatę. Potem 2 chłopa wyrwać tego ze ściany nie mogło:wiggle: Basia, gdzie ty ten blat – pod umywalkę w łazieneczce? No to skakać będzie można. Zważywszy na Twoich chłopaków – bardzo słusznie. kto wie co na tym blacie będą wywijać podczas imprezki, jak już dorosną No Pestko własnie sobie wyobraziłam,szczególnie ,że umywalka obok,więc miejsca z boku akurat :Dciekawe czyja to będzie córka;) Ja potrzebuję tak zamontować do szarej łązienki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 pusciłem Ci wszytkie fotki ktore mam z tego okresuzauwaz ze ten katownik był wpuszczany z drugiej strony sciany gdzie mam garderobęczyli facet zrobił otwoj przez sciane to było proste bo mam ytonga a potem bruzde na katownik.dodatkowo przewiercił w poprzek w 2 miejscach ten katownik aby zakotwic w scianęnie ma opcji na wyrwanie.szafka z blatem i umywalką to bedzie ze 60 kilo jak by co to wlasnie zjadłem sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Świetny pomysł miałaś, aby pokazać kilka różnych wersji tej samej łazienki. W sumie bardzo niewielkie różnice, a jakże inne efekty Jakby co to jestem za 3 lub 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) a ja bylam za 2:bash: i nikomu się nie podoba. no ewentualnie ta 3 może być. basiu będziesz mieć polkę . a lustro zrob bez tego wcięcia , ale na calosci, bez ram- będzie boooosko:) Edytowane 19 Października 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 No Pestko własnie sobie wyobraziłam,szczególnie ,że umywalka obok,więc miejsca z boku akurat :Dciekawe czyja to będzie córka;) Ja potrzebuję tak zamontować do szarej łązienki też Kochana, jak Was wyślą na wakacje to ...starych nie ma, chata wolna, oj, będzie bal, na muzykę, harce dzikie i pięć lal... Wszystko przed Wami. Moja Kaśka wcześniej w domu balangę urządziła niż mu parapetówkę, jeszcze na betonie w salonie:wiggle: Jak wróciliśmy po południu następnego dnia, pewien koleś spał z nosem wtulonym w rozwiniętą na podłodze salonu wełnę mineralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 wcale jej się nie dziwię,ja to w pierwszej klasie do katowic z koleżanką jeździłam do parku łowić rybki do akwarium,w podstawówce na wagary do naszego domku letniego wczesną wiosną kiedy jeszcze wszystko pozamykane,oj nie chciałąbym mieć takich dzieci jak ja byłam.O zgrozo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Monia widocznie jesteś jedyna w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 wcale jej się nie dziwię,ja to w pierwszej klasie do katowic z koleżanką jeździłam do parku łowić rybki do akwarium,w podstawówce na wagary do naszego domku letniego wczesną wiosną kiedy jeszcze wszystko pozamykane,oj nie chciałąbym mieć takich dzieci jak ja byłam.O zgrozo...to ja też w pierwszej podstawowki calą klasę na dzien wagarowicza na wagary wyciągnęłam.......a potem w kozie siedzialam ( w dzisiejszych czasach na dywaniku u dyrektora i za karę musialm siedzieć cale popołudniu na świetlicy w osamotnieniu:offtopic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Monia widocznie jesteś jedyna w swoim rodzaju no chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Jak kto w młodości nawywija, to potem wyrasta na taką fajną kobitkę jak my Ja też mam na koncie niezłe wyczyny. Jeszcze podczas studiów miewałam niezłe odjazdy. Aż dziw, że z niektórych z życiem wyszłam. Moja Kaśka, choć też szalała, to aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ja sterroryzowałam klase i wygoniłam na wagary do parku/lasu ale dopiero w 4 klasie pods. - płakali wszyscy ale grzecznie szli gdzie kazałam W 2 klasie skakałam z parapetów A w 1 klasie pobiłam koleżankę za to, że .......miała okrągłe oczy A teraz jest ze mnie taka fajna babka jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Myśmy całą klasą chodzili po szkole do parku i podpalali papierosy -w podstawówce -3 klasa.potem w tym samym parku cała klasa, patrzyła na zboczeńca, który codziennie w parku pokazywałam siusiaka.Raz mu zaproponowałam,żeby poczekał na mnie bo za chwilę przyjdę,chciałam iść do domu po aparat i zrobić zdjęcie.Oj głupie zachowanie ,mam nadzieję,że mój syn trochę jest mądrzejszy,aczkolwiek on lubi sensacje i jak coś się dzieje o,on musi tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.10.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Monia z Krakowa,a czy Ty poglądałaś smoka wawelskiego w jego jamie:lol2:co w Krakowie się wyprawiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A która próbowała skakać na betonowe klepisko z belki podtrzymującej dach stodoły Ja zaliczyłam jako 12-latka i do dziś mam szramę na brodzie. W podstawówce chodziliśmy na mury staromiejskie i zakładaliśmy się kto wyżej wejdzie i skoczy. Brrrrr...r dobrze, że mojej córce to nie przychodziło do głowy. Ona tylko spadała z konia na różne sposoby. Po 30 upadku przestałam liczyć. Wstawiam na chwilkę historię pewnego „ślicznego upadku” – panna w beżowych bryczesach goni lisa w Hubertusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 19.10.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Agnieszka, a jeśli lustro dociągnąć do kącika ? Pestka, to będzie porażka, zresztą to wymaga dodatkwych zabiegów, czyli: facet od luster musi sie osobiście pojawić i wymierzyć i pewnie policzy sobie + 300% za zrobienie "schodka". Już lepiej zostawić to lustro tak jak na wizce, ale ten róg będzie bardzo rzucał sie w oczy, bardziej niz na wizce. Osobiście radziłabym Basi wybranie jakiejś ciekawej mozaiki i zeby nie bała sie ciemnych fug. Moim zdaniem zdecydowanie odpadają szklane mozaiki, bo mają niebieski odcień. Najlepsza moim zdanem byłaby mozaika oktagonalna z ciemnymi fugami (jak na jednej z basiowych inspiracji) - doda trochę klasyki do prostego wnętrza, lub mozaika oktagonalna z czarnymi kwadracikami, ale ona jest bardzo droga i trudno dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Myśmy całą klasą chodzili po szkole do parku i podpalali papierosy -w podstawówce -3 klasa.potem w tym samym parku cała klasa, patrzyła na zboczeńca, który codziennie w parku pokazywałam siusiaka.Raz mu zaproponowałam,żeby poczekał na mnie bo za chwilę przyjdę,chciałam iść do domu po aparat i zrobić zdjęcie.Oj głupie zachowanie ,mam nadzieję,że mój syn trochę jest mądrzejszy,aczkolwiek on lubi sensacje i jak coś się dzieje o,on musi tam być u nas był taki jeden na podwórku w trasie do szkoły podst..., co stal w oknie nago i pokazywał swoje klejnoty..raz szła siostra zakonna z ktora miałyśmy religię i sie poskarżyłyśmy.. zeby zobaczyc jak zareaguje..a ona do na s" nie patrzcie dziewczynki" a sama wpatrzona w to okno jak cholera...miałyśmy ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.10.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Pestko ?panna to Twoja córa?ja jej zazdroszczę tych koni.Ivy nieźle ,w każdym mieście również kiedyś pełno było zboczeńców Z lustrem docięciem nie ma problemu ,bo i tak kogoś wezmę do zmierzenia,docięcia, i montażu,ale zrozumiałam ,że to i tak nie będzie dobrze wyglądać.Zastanawiam się dlaczego tak prosta łazienka i jest problem.Może to wina ,że blat na całej szerokości.Może powinna być szafka,tylko co w tym pustymrogu.Przecież to klasyczny układ,co co jest z nim nie tak?No to może to lustro pas od góry do dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Basiu,a którą wersję chcesz? 3 czy 6?(bo zrozumiałam, że tylko te bierzesz pod uwagę?) - są zdecydowanie najlepsze i najładniejsze. No to przy trójce masz 3 mankamenty - wiecznie zachlapane lustro, pusty kawałek ściany z lewej strony z rogu, i na pewno wysokie koszty lustra z wycięciem na baterię.Szóstka jest łatwiejsza w utrzymaniu i odpada problem rogu. Pani Agnieszko,projekty obłędne - ma Pani oko, zmysł estetyczny, fachowo Pani doradza - już się nie mogę doczekać mojego projektu:rolleyes:!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts