Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DEcyzja zapadłą wymieniam geberit,szukam kafli jasnych ,może być mozaika,jutro jadę na budowę i może uda mi się rozbroić.

Jeżeli ktoś ze Śląska jest chętny na stelaż firmy grohe ,z otwieraniem na tabletkę to odsprzedam,przycisk i ine akcesoria są nieodpakowane,zamontowany tylko stelaż ,przycisku nie pamiętam jaki jest mogę sprawdzić dla zainteresowanych

Dzięki smoczku na miotle czarownicy,potrzebuję tylko 1,45 m lub 20 platrów ,w ramach oszczędności nie daję pod szafkę.

no i zastanawiam się nad lampą koło lustra,mam czas bo elektrycy jeszcze do mnie mają wracać.

No i szukam dzisiaj w nocy piekarnika ,bo bez niego kuchni nie mogę zamówić,raczej zdecyduję się na otwierane na bok piekarniki :)

Cieszę się Basieńko, że kolejna decyzja za Tobą :hug:

TUTAJ masz instrukcję jak edytować stopkę. Umieść w niej info o stelażu wc i wannie ;). Najpierw zrób post opisujący oba ze zdjęciami i linkami z sieci, a potem użyj linka do tego postu w stopce.

Cieszę się Basieńko, że kolejna decyzja za Tobą :hug:

TUTAJ masz instrukcję jak edytować stopkę. Umieść w niej info o stelażu wc i wannie ;). Najpierw zrób post opisujący oba ze zdjęciami i linkami z sieci, a potem użyj linka do tego postu w stopce.

Ja też się cieszę,dzięki .Teraz szukam czym obłożyć,

Basiu,

jak pisze Julianna - na każdym projekcie łazienka jest piękna, oryginalna i niepowtarzalna!!!

Musisz wybrać najlepszą i najpiękniejszą dla Was wersję - goście na widok każdej byliby zachwyceni!

Ale ja się już pogubiłam - sprzedajesz Geberit i wannę?

tzn.chciałąbym sprzedać wannę,ale jak nikt nie kupi to trudno,narazie jej nie wystawiłam nigdzie,ma czas do wprowadzenia się jak się uda to ok. jak nie to trudno.Troszkę wolałabym mniejszą,ale głównie niższą z 10cm.Wtedy bateria dotykałaby wanny ,a teraz wąż od baterii przeszkadza-podobne wysokości.Z tym geberitem to mam się wstrzymać na wizję lokalną męża.Byłam dzisiaj w sklepach z kaflami,wiem gdzie kupię umywalkę catalano do szarej górnej łązienki,czekam na szafkę,któ®ej montaż będzie ze schodami i wtedy ją kupię.No i patrzyłam na kafelki,spodobały mi się Porcelanosy duże 31x90 świecące mieniące się jak mozaika,mam fotki,przykładałam kafel do szafki dębowej ,ogólnie fajnie ,ale ogólnie zastanawiam się czy takie będą pasować do stylu domu,a nie w każdym pokoju co innego.Patrzyłam na mozaiki kamienno szklane,drogie jak cholera i nie wiem ,bo nie widziałam, czy taka drobizna fajnie wygląda na większej części ściany, drobizna mieniąca się.Te kamienne są fajne szarosrebrne.Wczoraj odbyła się dłuższa dyskusja na temat geberitu i mozaiki mężemJadę na wizję lokalną na budowę ,i czekam na inwestora moze w tym tygodniu podjedzie:)

Basiu, znalazłaś dobrą cenę tej umywalki z Catalano? Jaki model?

Mnie bardzo podobają się ich umywalki :yes:

Sharlotko - to jest wanna Basi

http://nokautimg1.pl/p-dd-fa-ddfab1d81d225e7b4157491a752e01d1500x500/sanplast-wanna-owalna-80x180-wow-kpl-er-st31-610-040-1180-01-000.jpg

A w nawiązaniu do tej pięknej inspiracji Kraszewskiej

http://kraszewska.com.pl/images/portfolio/portfolio/powisle-160/08.jpg

To może taka mozaika (tylko cena...)

http://www.moz-bud.pl/img/ceramiczna/max/mozaika_C-41190.jpg

Źródło

Edytowane przez julianna16

tak teraz widzę,że powinnam dać matowe płytki,nie wiem czy te piękne kółeczka-ma je moja mama na wannie:),

muszę sprawdzić ,czy został jakiś plaster ,bardzo podoba mi się ta inspiracja, prosta spokojna spójna.U mnie blat by zakłócił jej spokój.

Jezu Ewa te mozaiki co zapodałaś to wbiły mnie w kanape. Ja się za mozaiki nie mialam odwagi brac bo mnie one przerastaja. Ich jest taki ogrom ze to nie na moje nerwy. A te co podałaś to kosmos. Przecudne. Przecudne.

A ja w czasie mailowania z Basią zorientowałam się, że ta mozaika można rzec tania jest ;). Myślałam, że to cena za plaster (tak, tak - takie ceny i wyższe też są), a tymczasem to cena za metr 2, a więc plaster wypada około 20 zł. To naprawdę dobra cena :D.