julianna16 22.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Aaa... o to chodzi . Chcesz coś takiego u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 basiu ale twoje szafki kuchenne są fajowe.te na zdjęciu też . ale tak jak mówi Julianna po kilku tygodniach użytkowania nie będzie widac róznicy:) a ja po twojej relacji slownej nie zrozumiałabym o co chodzi:stirthepot: z obrazka się domyslam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.10.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 nie ,w innym następnym domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.10.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 DEcyzja zapadłą wymieniam geberit,szukam kafli jasnych ,może być mozaika,jutro jadę na budowę i może uda mi się rozbroić. Jeżeli ktoś ze Śląska jest chętny na stelaż firmy grohe ,z otwieraniem na tabletkę to odsprzedam,przycisk i ine akcesoria są nieodpakowane,zamontowany tylko stelaż ,przycisku nie pamiętam jaki jest mogę sprawdzić dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Basia:) chyba jesteś szczęsliwa. szukaj fajnej mozaiki jasnej z jasną fugą . Dużo nie potrzebujesz:) słodkich snow!!!!! oj twoj M musiał być dziś postawiony pod płotem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.10.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dzięki smoczku na miotle czarownicy,potrzebuję tylko 1,45 m lub 20 platrów ,w ramach oszczędności nie daję pod szafkę. no i zastanawiam się nad lampą koło lustra,mam czas bo elektrycy jeszcze do mnie mają wracać. No i szukam dzisiaj w nocy piekarnika ,bo bez niego kuchni nie mogę zamówić,raczej zdecyduję się na otwierane na bok piekarniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.10.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cieszę się Basieńko, że kolejna decyzja za Tobą TUTAJ masz instrukcję jak edytować stopkę. Umieść w niej info o stelażu wc i wannie . Najpierw zrób post opisujący oba ze zdjęciami i linkami z sieci, a potem użyj linka do tego postu w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.10.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cieszę się Basieńko, że kolejna decyzja za Tobą TUTAJ masz instrukcję jak edytować stopkę. Umieść w niej info o stelażu wc i wannie . Najpierw zrób post opisujący oba ze zdjęciami i linkami z sieci, a potem użyj linka do tego postu w stopce. Ja też się cieszę,dzięki .Teraz szukam czym obłożyć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.10.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Basiu,jak pisze Julianna - na każdym projekcie łazienka jest piękna, oryginalna i niepowtarzalna!!!Musisz wybrać najlepszą i najpiękniejszą dla Was wersję - goście na widok każdej byliby zachwyceni! Ale ja się już pogubiłam - sprzedajesz Geberit i wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 basiu co do oświetlaenia--- dla mnie piekny jest czarny zwisalbo kazdyinny kolor. ja nie przepadam za kinkietami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kinkiet piękny, ale zwis byłby ładniejszy. Coś tam Ci wklejałam o tym wcześniej Niezmiernie mnie cieszy, że mój tym łazieneczki zwyciężył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.10.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 tzn.chciałąbym sprzedać wannę,ale jak nikt nie kupi to trudno,narazie jej nie wystawiłam nigdzie,ma czas do wprowadzenia się jak się uda to ok. jak nie to trudno.Troszkę wolałabym mniejszą,ale głównie niższą z 10cm.Wtedy bateria dotykałaby wanny ,a teraz wąż od baterii przeszkadza-podobne wysokości.Z tym geberitem to mam się wstrzymać na wizję lokalną męża.Byłam dzisiaj w sklepach z kaflami,wiem gdzie kupię umywalkę catalano do szarej górnej łązienki,czekam na szafkę,któ®ej montaż będzie ze schodami i wtedy ją kupię.No i patrzyłam na kafelki,spodobały mi się Porcelanosy duże 31x90 świecące mieniące się jak mozaika,mam fotki,przykładałam kafel do szafki dębowej ,ogólnie fajnie ,ale ogólnie zastanawiam się czy takie będą pasować do stylu domu,a nie w każdym pokoju co innego.Patrzyłam na mozaiki kamienno szklane,drogie jak cholera i nie wiem ,bo nie widziałam, czy taka drobizna fajnie wygląda na większej części ściany, drobizna mieniąca się.Te kamienne są fajne szarosrebrne.Wczoraj odbyła się dłuższa dyskusja na temat geberitu i mozaiki mężemJadę na wizję lokalną na budowę ,i czekam na inwestora moze w tym tygodniu podjedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 no to czekmy na zdjęcia tych plytek i ostateczną decyzję twoja i pana portfela:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Basiu, to podaj tu info dot. wanny - model, wymiary, wysokość, materiał, z którego jest zrobiona, a na pw cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.10.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Basiu, znalazłaś dobrą cenę tej umywalki z Catalano? Jaki model? Mnie bardzo podobają się ich umywalki Sharlotko - to jest wanna Basi http://nokautimg1.pl/p-dd-fa-ddfab1d81d225e7b4157491a752e01d1500x500/sanplast-wanna-owalna-80x180-wow-kpl-er-st31-610-040-1180-01-000.jpg A w nawiązaniu do tej pięknej inspiracji Kraszewskiej http://kraszewska.com.pl/images/portfolio/portfolio/powisle-160/08.jpg To może taka mozaika (tylko cena...) http://www.moz-bud.pl/img/ceramiczna/max/mozaika_C-41190.jpg Źródło Edytowane 23 Października 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jezu Ewa te mozaiki co zapodałaś to wbiły mnie w kanape. Ja się za mozaiki nie mialam odwagi brac bo mnie one przerastaja. Ich jest taki ogrom ze to nie na moje nerwy. A te co podałaś to kosmos. Przecudne. Przecudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 23.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A no i nie pisałam tylko sobie pomyslalam - oczywiscie ta wersja wybrana przez Twojego meza jest the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.10.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 tak teraz widzę,że powinnam dać matowe płytki,nie wiem czy te piękne kółeczka-ma je moja mama na wannie:),muszę sprawdzić ,czy został jakiś plaster ,bardzo podoba mi się ta inspiracja, prosta spokojna spójna.U mnie blat by zakłócił jej spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Basia szara łazienka jest super:)Jestem za wersją 1a lub 1b jesli jeszcze aktualny temat:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.10.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jezu Ewa te mozaiki co zapodałaś to wbiły mnie w kanape. Ja się za mozaiki nie mialam odwagi brac bo mnie one przerastaja. Ich jest taki ogrom ze to nie na moje nerwy. A te co podałaś to kosmos. Przecudne. Przecudne. A ja w czasie mailowania z Basią zorientowałam się, że ta mozaika można rzec tania jest . Myślałam, że to cena za plaster (tak, tak - takie ceny i wyższe też są), a tymczasem to cena za metr 2, a więc plaster wypada około 20 zł. To naprawdę dobra cena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts