ivy17 24.10.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 To naprawdę dobra cena . faktycznie za m2 a nie cena plastera ..to calkiem całkiem jak za mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.10.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 faktycznie za m2 a nie cena plastera ..to calkiem całkiem jak za mozaikę No wlasnie! Zlozylam zamowienie na wizke made by Agnieszka i ktoras z tych pieknosci sie tam na pewno pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 24.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Basiu Twoj stolarz ma do mnie za daleko. Nie zrobi mi kuchni Bylam dzis w Atlasie i zarzekaja sie ze maja konkurencyjne ceny. Znacie Atlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Atlas może mieć konkurencyjne ceny ale w stosunku do Rusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pokażę kafelki PorceLANOSY na któ®e się natknęłam w sklepie,może komuś się przyda Podobają mi się takie błyskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Basia, podobają mi się Twoje rewolucje, póki jeszcze możesz to zmieniaj, żebyś później nie żałowała, że mogłaś próbować, ale zrezygnowałaś. Osobiście obstawiałam 1B i 2. Trochę przypominasz mi samą siebie (też szybko zmieniam jak w kalejdoskopie, na razie w głowie i na wizkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 kto zgadnie dlaczego wkleiłam to zdjęcie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) KOMINEK drugi typ to stół i lampy Basia usiłowałam najpierw zaległości na fm przeczytać, a teraz padam mając w nogach kilkugodzinny spacer po Powązkach z mamą i szybkim truchtaniu w poszukiwaniu StonArtu. Opiszę wsio jutro. Cuda oglądałam Edytowane 24 Października 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mnie też to pachnie kominkiem No chyba, że chcesz przywrócić ramkę na suficie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.10.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No chyba, że chcesz przywrócić ramkę na suficie w kuchni? Ja też o tym przez sekundę pomyślałam. Basiu, oj dzieje się dużo u Ciebie. Co do wyboru, który WCet to widzę, że po głosowaniu. Szybko się uwijasz z wyborami Będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pesteczko go to bed!!!! zwycięzyła Ewa oczywiście ramka w kuchni,bardzo za nią tęsknię Oczywiściie,że kominek ,bo w przyszłym tygodniu w końcu mi go zaczną robić.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 rere79 witaj i tu się mylisz:)bo ja jeszcze nie wiem co z tym moim wucecikiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.10.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 kiedyś ta fotka pojawiłą się u mnie,ale wtedy jeszcze nie nikt nie zwrócił uwagi ,że tu jest mozaika w kółeczka. No i jeszcze coś dla Ewy bateria przy wannie no i jeszcze błyskotki,które mi się też podobają,oj lubię jak sroczka, a to te kafelki w mojej sklepowej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Basiu,Tobie wyraźnie podobają się migotki i błyskotki Porcelanosy - nie dziwię się, są obłędne!Sama mam na oku kilka serii.I będą pasować do Twojego domu - są piękne, ponadczasowe i niepowtarzalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Pesteczko go to bed!!!! zwycięzyła Ewa oczywiście ramka w kuchni,bardzo za nią tęsknię Oczywiściie,że kominek ,bo w przyszłym tygodniu w końcu mi go zaczną robić.!!!!Basiu ja mialam 1 typ kominek, ale zaraz zobaczylam sufit;) nie byl zly;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.10.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No to na coś sie przydałam:DMozaika w kółeczka jest piękna:)O a błyskotki, błyszczące płytki od zawsze podobały mi sie w łazience są cudne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Basiu, Tobie wyraźnie podobają się migotki i błyskotki Porcelanosy - nie dziwię się, są obłędne! Sama mam na oku kilka serii. I będą pasować do Twojego domu - są piękne, ponadczasowe i niepowtarzalne! mi tez tam pare serri sie bardzo podoba ...moja "kiedyeś" lazieneczka tez ma te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Basia, ja w sprawie nie łazienkowej. Masz może zdjęcie swoich drzwi wewnętrznych już? Pisałaś ze ostatnio bylas i widzialas je. Kurcze, ja beznadziejna jestem w wyszukiwaniu dobrych cen. Nie znalazlam na moje nic poniżej 2 tysiecy zl a przy 9 parach to sama rozumiesz. My chcemy polaczenie drzwi jak na zdjęciu ale rama prosta cos takiego Jakby Twoje byly podobne to wiesz co - kupiłabym je bez ogladania. U nas w Warszawie bowiem nie ma Korony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.10.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Beata czy dobrze zrozumiałam ,skrzydło tak jak na pierwszym zdjęciu,a opaska drzwiowa-ta listwa na ścianie prosta jak w tych drugich?Korona robi wszystko to co chcesz,więc jak ustalisz tak to tak zrobią.Tam skrzydło się wybiera-któ®e ja zmodyfikowałam,i opaski dookoła drzwiowe,masz do wyboru wzór i nawet szerokość Zadzwoń na produkcję drzwi Korona i spytaj się kto ma najbliżej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Beata czy dobrze zrozumiałam ,skrzydło tak jak na pierwszym zdjęciu,a opaska drzwiowa-ta listwa na ścianie prosta jak w tych drugich? Korona robi wszystko to co chcesz,więc jak ustalisz tak to tak zrobią.Tam skrzydło się wybiera-któ®e ja zmodyfikowałam,i opaski dookoła drzwiowe,masz do wyboru wzór i nawet szerokość Zadzwoń na produkcję drzwi Korona i spytaj się kto ma najbliżej Warszawy Tak dlokładnie tak. A Twoje beda moze podobne?? Dzwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts