Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia, podobają mi się Twoje rewolucje, póki jeszcze możesz to zmieniaj, żebyś później nie żałowała, że mogłaś próbować, ale zrezygnowałaś. Osobiście obstawiałam 1B i 2. Trochę przypominasz mi samą siebie (też szybko zmieniam jak w kalejdoskopie, na razie w głowie i na wizkach) :)

KOMINEK :wave:

drugi typ to stół i lampy

Basia usiłowałam najpierw zaległości na fm przeczytać, a teraz padam mając w nogach kilkugodzinny spacer po Powązkach z mamą i szybkim truchtaniu w poszukiwaniu StonArtu. Opiszę wsio jutro. Cuda oglądałam

Edytowane przez pestka56

kiedyś ta fotka pojawiłą się u mnie,ale wtedy jeszcze nie nikt nie zwrócił uwagi ,że tu jest mozaika w kółeczka.

No i jeszcze coś dla Ewy bateria przy wannie :)

Carriageworks-06-1.jpg

no i jeszcze błyskotki,które mi się też podobają,oj lubię jak sroczka,

Madison_Nacar.jpg

a to te kafelki w mojej sklepowej aranżacji

DSC01443.JPG

Basiu,

Tobie wyraźnie podobają się migotki i błyskotki Porcelanosy - nie dziwię się, są obłędne!

Sama mam na oku kilka serii.

I będą pasować do Twojego domu - są piękne, ponadczasowe i niepowtarzalne!

mi tez tam pare serri sie bardzo podoba ...moja "kiedyeś" lazieneczka tez ma te płytki :rolleyes:

Basia, ja w sprawie nie łazienkowej.

Masz może zdjęcie swoich drzwi wewnętrznych już? Pisałaś ze ostatnio bylas i widzialas je.

Kurcze, ja beznadziejna jestem w wyszukiwaniu dobrych cen. Nie znalazlam na moje nic poniżej 2 tysiecy zl a przy 9 parach to sama rozumiesz.

My chcemy polaczenie drzwi jak na zdjęciu Drzwi.jpg ale rama prosta cos takiego1354.jpg

Jakby Twoje byly podobne to wiesz co - kupiłabym je bez ogladania.

U nas w Warszawie bowiem nie ma Korony :(

Beata czy dobrze zrozumiałam ,skrzydło tak jak na pierwszym zdjęciu,a opaska drzwiowa-ta listwa na ścianie prosta jak w tych drugich?

Korona robi wszystko to co chcesz,więc jak ustalisz tak to tak zrobią.Tam skrzydło się wybiera-któ®e ja zmodyfikowałam,i opaski dookoła drzwiowe,masz do wyboru wzór i nawet szerokość

Zadzwoń na produkcję drzwi Korona i spytaj się kto ma najbliżej Warszawy

Beata czy dobrze zrozumiałam ,skrzydło tak jak na pierwszym zdjęciu,a opaska drzwiowa-ta listwa na ścianie prosta jak w tych drugich?

Korona robi wszystko to co chcesz,więc jak ustalisz tak to tak zrobią.Tam skrzydło się wybiera-któ®e ja zmodyfikowałam,i opaski dookoła drzwiowe,masz do wyboru wzór i nawet szerokość

Zadzwoń na produkcję drzwi Korona i spytaj się kto ma najbliżej Warszawy

Tak dlokładnie tak.

A Twoje beda moze podobne??

Dzwonie...