Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

bardzo :) podłoga dośc ,że piękna , to praktyczna. Ani brudu, ani kurzu na niej nie widać .Idealna

a najwazniejsze lub rownie wazne jest to ze jak montażysci przejdą przez salon z meblami kuchennymi i cos im sie porysuje to na takiej podłodze po prosu nie widać tego jak na moim lakierze tekowym.

Dziewczyny poproszę podaje ceny za metr swoich podłog bo cena 350 mnie zabiła musze miec argument i pole do negocjacji.

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dąb Trolaborg olej

Radku jesteś pewien tej nazwy?

Pytam, bo wrzuciłam w wyszukiwarkę i nic się nie pokazuje prócz wątku Basi ;). Może jakaś literówka?

pamietasz moze nazwe tej ostatniej plytki/mozaiki? Nie potrafie znalezc tej plytkiw necie :-((

Podobna do niej jest Porcelanosa Matrix

http://static.designlike.com/wp-content/uploads/2011/11/P-Matrix_Nacar31_6x90cm-600x318.jpg

Źródło i klika fajnych łazienek ;)

http://www.allo-plitka.ru/images/matrix_nacar.jpg

Źródło

Ta Basiowa bardziej gładka jest.

Julianna, dwa słowa o baterii wannowej. Nie protestowałaby przeciw, a wręcz krzyczałaby głośno bierz tę stojącą, gdyby u Ciebie była umiejscowiona jak TA. To jest taki typ, że musi być ją widać. Co do ściennej - wygląda jak rzygacz fontannowy na rynku. Jakoś mi nie pasuje do wolnostojącej wanny.

Pesteczko dziękuję za Twoją opinię. Masz rację, że wolnostojąca powinna być raczej wyeksponowana, a nie wciśnięta w szczelinę. Szkoda ją tak chować :). Na tym etapie mogłabym jeszcze kombinować nieco z podłączeniem wody i postawić ją w bardziej eksponowanym miejscu. Jednak póki co ceny tych baterii skutecznie mnie powstrzymują ;). Ktoś kiedyś na FM chciał pozbyć się swojej, ale nie pamiętam kto :(.

Opis Twoich wrażeń w Stonart bezcenny :).

Radku jesteś pewien tej nazwy?

Pytam, bo wrzuciłam w wyszukiwarkę i nic się nie pokazuje prócz wątku Basi ;). Może jakaś literówka?

Dąb Trolaborg

1 pasmowy country

ręcznie ryflowany

wymiary 2420x 187 x 15mm Dymiona cena 360,39 złociszy - KATALOGOWA !!!!!!!

W katowicach w drexpolu widziałem .

Ivy to nie ta,za chwilę sprawdzę ,to Porcelanosa,chyba mam zdjęcie z opisem

Kakusku

Niestety za daleko ,ale to jest z Porcelanosy,obie zresztą są,tamta błyskotka łuska jest Nacar,a ta kwadraty wypukłę nie wiem.Ale sprawdzę jak będę ,niestety za małe napisy.

rozmiar 30x90

DSC01439.JPG

Edytowane przez Barbara74

Radku ja nie pamiętam ceny,ale dla mnie bez sensu płacić 350 za metr za ok.40 za ułożenie.Wejdź na stronę drexpolu,mają czasami coś fajnego na promocji.Ja płaciłąm około 170,w drexpola, a potem dokupywałam za 150 w Komforcie.

Radku trochę dużo jak za trójwarstwówkę

julianko anna-maria3 chciala sprzedac swoja baterie wolnostojącą

Dziękuję Kaka :). Napisałam już do Ani i niestety bateria sprzedana :(.

Dąb Trolaborg

1 pasmowy country

ręcznie ryflowany

wymiary 2420x 187 x 15mm Dymiona cena 360,39 złociszy - KATALOGOWA !!!!!!!

W katowicach w drexpolu widziałem .

Niestety nie da się nic znaleźć. Musi być wyjątkowy :). Zajrzyj do Komfortu. Tam też mają Kahrsy :yes:

Radku ja nie pamiętam ceny,ale dla mnie bez sensu płacić 350 za metr za ok.40 za ułożenie.Wejdź na stronę drexpolu,mają czasami coś fajnego na promocji.Ja płaciłąm około 170,w drexpola, a potem dokupywałam za 150 w Komforcie.

Radku trochę dużo jak za trójwarstwówkę

Niestety nie da się nic znaleźć. Musi być wyjątkowy :). Zajrzyj do Komfortu. Tam też mają Kahrsy :yes:

Basiu pozwolę sobie pokazać tę deskę własnie wrociłem z budowy

kominek rozpaliłem pali się w nim rewelacyjnie jestem w szoku.

mam 18 -21 stopni a pale wieczorem 5 polan bajka

Rob kominek taki ktory odda na pomieszczenie duzo ciepła

a teraz :)

Jak widzicie takie połaczenie

deska , cegła i płytka

deska jest pod kolor okna widac sęki

cegła bezowo czerwona mam juz taka na gorze wiec jest kontynuacja

http://images41.fotosik.pl/1812/ea205ccf8c3c7268med.jpg

http://images37.fotosik.pl/1831/3b3fe71bc38c03e8med.jpg

a płytkę chciałem tą po lewej stronie szarą ale chyba jestem za bardzo tradycyjny i wybiorę tą po prawej beżowo - białą ????

jak to widzicie ?

Ivy tak to oxo mosaic z Pocelanosy i chyba cena była 280 za metr.

Radku ta biało-kremowa bardzo ładnie pasuje,łazienkę masz też w takich kolorach,więc rób tak jak czujesz.Najważniejsze żebyś się dobrze czuł,a ta kremowa bardzo ładna.

Co do drewna to kolorystycznie ok,ale poczekaj z kupnem , poszukaj czegoś w rozsądnej cenie.Można kupić coś dobrego i w dodatku o wiele tańszego.Moi znajomi mają deskę ,płacili coś około 200zł,uważam że jest bardzo ładna,nawet czasami myślę,że ładniejsza od mojej i do Twoich kolorów by ładnie pasowała,jest też jednolamelowa,matowa,ale nie ma fug-czyli fazy.Jednak tak jak mówię dla mnie bardzo ładna.

Edytowane przez Barbara74

Radku, zgadzam się z Basią :yes: Choć sama wybrałabym szare, to kremowa będzie adekwatna do tego co dzieje się w reszcie Waszego domu, a to priorytet :). Wygląda naprawdę ładnie :yes:

Co do deski, jeśli sam czujesz przegięcie ceny, to naprawdę wybór jest ogromny.