julianna16 27.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Biaaaaałooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 no to u mnie też ,a ja mam mieć robiony bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Basiu, przyczynek do małej łazienki – mozaiki: Stone Hamman I jeszcze Stone Trencadis Alpaca Tubadzin Livingstone travertine Edytowane 27 Października 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) Pestko ja trawertyn bym dała,boję się czy by pasował do moich wnętrz,trafiłam na fajną stronę,za chwilę ją wrzucę może komuś się coś spodoba http://www.overstock.com/Home-Garden/Tile/3484/cat.html?sort=Top+Sellers&TID=HOMEIMPRDSP_TILE Dlaczego u nas nie można kupić tych rzeczy za tą cenę,a jak weszłam na fotele....pytam się dlaczego,unas nie ma takich rzeczy,jest kilka drogich sklepów i to wszystko... Edytowane 27 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 27.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Fajny ten trawertyn. I cena tez bardzo ok.Ciekawe czy nie wyglada sztucznie bardzo. I czy nie powtarza się na kazdej plytce to samo. Wtedy to kiepsko wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 jak bym dawała trawertyn to tylko naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.10.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Basiu nie martw się. Ma się ocieplić Ta stronka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 wiem właśnie,że ma być ciepło,muszę przed zimą umyć okna z zewnątrz te duże.Ewo widziałaś ile tam mozaiek, u nas jak już Zień wymyślij coś, to przywalił ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Widziałam Prawdziwy raj mozaikowy . Wysyłają co PL, więc można się skusić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Fajny ten trawertyn. I cena tez bardzo ok. Ciekawe czy nie wyglada sztucznie bardzo. I czy nie powtarza się na kazdej plytce to samo. Wtedy to kiepsko wyglada. Nie sprawdzałam ceny tego Tubądzina. Fotkę wkleiłam ze względu na mozaikę a'la trawertyn, która jest niezła. Pamiętam, że jak decydowałam co kupić do mojej trawertynowej łazienki, to te duże płyty z Tubądzina odpadły z powodu powtarzalności wzoru i nienaturalnej w porównaniu z prawdziwym trawertynem gładkości. Zbyt błyszczą. W Leroy Merlin (na stronie u nich) są trawertyny w mozaice 30,5x30,5 cm po 33 za szt., a duże płytki 40x40 cm wypełniane po ok. 190 zł/m2, a niewypełniane 140 zł/m2. Staniały prawie o stówkę od czasu gdy kupowałam, psiakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.10.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Oj, piękne te mozaiki i jaka różnorodność. Kamienne jakbyście chciały, to StonArt ma bardzo, bardzo fajne 330 za m2. Inaczej liczą niż w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Oj, piękne te mozaiki i jaka różnorodność. Kamienne jakbyście chciały, to StonArt ma bardzo, bardzo fajne 330 za m2. Inaczej liczą niż w marketach no tak chciałabym je zobaczyć najpierw mój mąż to by wolał trawertyn w tej łązience,bo on mozaijek nie cierpi,ale jak zapytałąm o powód to powiedział ,zrób jak chcesz.Tak sobie myślę,że tak mała ta łazienka ,więc mogę zmieniać co 3 lata jej wystrój :)Jak coś pójdzie nie tak ,to się przerobi . Dziewczyny ,a jak cegły przestaną mi się podobać,a mam mieć ich dużo w salonie? to co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Pestko,a jakaś mozaika Cię zachwyciła?byłą jakaś biaława,oprócz mozaiki z masy perłowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dziewczyny ,a jak cegły przestaną mi się podobać,a mam mieć ich dużo w salonie? to co wtedy? To pomalujesz , a jak nie pomoże to skujesz. To będą tylko płyteczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Basiu ale na razie cegła jest ok. więc nie myśl o tym:yes: do malej lazienki dalabym duże kamienne plyty:yes: ja mozaiki średnio:yes: u nas biało dopiero od polnocy:yes::yes: ale już nie sypie. I ja liczę na cieplej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Moja kuchnia bliska zamówieniu,ale Pan od kuchni każe mi ustalić jeszcze kilka rzeczy ,a ja nie wiem co wybrać. 1. A więc zapytał o wysokość cokolika i że ma to wpływ na wysokość blatu. A więc ,gdybym chciała 12 cm cokolik kuchenny to wtedy blat byłby na wysokości 87 cm i podobno wtedy do parapetu byłoby 5 cm. Jeśli dam 15 cm cokół ( ale dla mnie wydaje się to zbyt wysokie dla szafek i obawiam się braku proporcji) to blat będzie 90 cm,wtedy do parapetu będzie 2 cm. No i boję się jednego ,że jak źle wymierzył i zrobię 12 cm cokolika to okaże się do parapetu więcej np. Czy ktoś ma cokolik 15 cm? jak to wygląda???? pytałam się czy może być ten cokół na 12 cm i blat 90 cm powiedział,że nie, bo coś tam ze zmywarką wtedy nie tak .Trochę mnie to dziwi,bo teraz dużo osób ma blaty na 90 cm i raczej ten cokół pod szafkami nie jest aż taki wysoki. 2 .drugą sprawą to kosz.Szafkę na kosz nie mam pod zlewem ,tylko obok w rogu,początkowo planowałam wysuwany kosz np.servo drive.Zastanawiam się teraz czy to wygodne ,czy nie lepiej otwierany kosz. No i nie wiem otwierany ,czy wysuwany? Pod zlewem nie chcę,bo jak chcę coś wyrzucić,a ktoś stoi przy zlewie to muszę czekać,teraz mi się to często zdarza. Edytowane 28 Października 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Basiu ja tylko wiedzialam,że muszę mieć meble na wysokości 90 cm z blatem 2cm i nic więcej mnie interesowało. a cokol u mnie 15 cm, a meble zmierzyłam na 89 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.10.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Twojej kuchni to raczej u Ciebie nie zobaczę,ale czeakj podaj mi stronę tych od granitu to tam jest ona.I jak ?wygląda to dobrze ,przy wysokim cokole?muszę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Pestko,a jakaś mozaika Cię zachwyciła?byłą jakaś biaława,oprócz mozaiki z masy perłowej? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=144865&d=1351459658&thumb=1To jest Trawertyn Anatolian Cream – 355 zł/m2. Mają go też na swojej stronie i inne kształty też. Ten, który widziałam u nich na ścianie wyglądał na jaśniejszy od tego zdjęcia, ale to były płaskie tessery, a tu są wypukłe. Może dlatego inaczej wygląda. Jak chcesz to pojadę oblukać dokładnie pod kątem koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.10.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 czekaj wejdę jeszcze raz na ich stronę,ale w zasadzie trawertyn jest zawsze trawertynem,biały nie będzie tylko jasny beż,chyba wezmę mosaikę białą mat,albo tradycyjną białą szkiełka w kwadraciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts